Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Nu stiam mare lucru despre rulote, dar s-a nimerit sa fie englezoaica si ne-a cucerit de cum am vazut-o. Am vrut strict o rulota de doua persone dar ne-am trezit intr-una spatioasa cat pentru trei. Vara am folosit-o (am luat-o pe 5 august iar pe 11 august am plecat la mare), acum urmeaza s-o folosim si in anotimpurile reci. Iata cateva caracteristici tehnice si dotari:
- lungime - 4,9/5,78 metri
- greutate - 842/1045 kg
- baie cu dus, chiuveta si wc Thetford
- aragaz 4 ochiuri cu grill
- spalator bucatarie cu picurator
- frigider gaz/12v/220v
- boiler apa calda
- pompa apa submersibila cu montare exterioara
- soba cu ventilatie aer cald/rece Carver
- baterie proprie
- 2 cabluri de alimentare de la masina cu 7 pini
- system antibalans cu foaie de arc (lipseste piesa care se fixeaza la carligul de remorcare)
Cred ca ati facut o alegere buna. Englezoaicele in general sunt bine facute, rezistente la intemperii si la socuri.
Sa aveti sanatate, timp si bani pentru ca sa o folositi cat mai mult.
http://imgur.com/a/5q2zw
Haha, ultimile doua imagini sunt din bucataria de acasa, le-am pus deoarece mi se pare ca are aceeasi atmosfera cu cea din interiorul rulotei, mie si sotiei ne plac culorile si luminile calde. Cand ne-am intors din vacanta nu am mai avut sentimentul "ce bine e acasa", si mi-am dat seama de motiv, toata vacanta am fost "acasa" adica la rulota.
Vă multumesc la fel de urări, să sperăm că aşa va fi. Dar să va spun şi de defecte:
- podeaua din zona bucatăriei este puţin elastică (probabil fostul proprietar era mai greu), dar mai mult ca sigur usor de remediat, nu vreau sa fiu offtopic
- unele chedere din dulapurile interioare cad in timpul deplasarii - am mers si pe drumuri proaste, mirişte
- am schimbat un rulment
- nu am probat boilerul si pompa de apa
Cam asta este, era normal ca un lucru sh să nu fie ca unul nou, oricum concluzia este ca suntem foarte incântaţi de ea şi că trebuie folosită cât mai mult.