Forum dedicat membrilor fondatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Gabriela Mocanu

Forum dedicat membrilor fondatori

Mesaj de Gabriela Mocanu »

Buna seara,
Am si eu o nelamurire legata de aceasta problema. Am vrut sa folosesc aceasta sectiune in urma discutiei cu domnul Curelea care m-a asigurat ca voi putea avea acces in numele sotului meu Vali Mocanu. Acest lucru s-a intamplat dar dintr-o data am fost deconectata. Cine imi poate raspunde de ce nu mai am acces, sau sunt limitata voit de catre un binevoitor cu exces de zel? Am dreptul sa vorbesc liber, daca sotului meu i s-a luat.

Multumesc,
Aceeasi Gabriela Mocanu

Art.1 a) Acest forum este un forum privat cu caracter public si este o sectiune a site-ului http://www.clubrv.ro. El are ca scop principal schimbul de informatii pe teme legate de turismul rutier practicat cu rulotele, autorulotele, corturi auto si tot ce tine de acestea.
Moderator - Gavanescu Ninel
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Forum dedicat membrilor fondatori

Mesaj de Lupu Ciprian »

Cred ca cel mai corect e sa raspunda tot dl. Curelea cum s-a umblat la butoane de catre "admini " si cum e corect.... sa se ia decizii intr-un consiliu de 7 .
... sau sa va spuna la tel. daca ati decis la tel. asa ceva intre voi fara stirea conducerii asociatiei si a forumului ....

Precizare : Vali Mocanu a cerut stergerea definitiva a contului , nu i s-a luat dreptul de a vorbi !

NU induceti lumea in eroare cu afirmatii false !!!
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Gabriela Mocanu

Precizare Ciprian,

Tu personal ai sters contul. Chiar daca solicitarea a venit de la acel membru (care intamplator este si fondator si zic eu are alt regim decat oricare membru asociat sau simplu forumist) te-ai consultat cu cineva? Sau ai decis singur acest lucru? Oare nu trebuia sa se intruneasca CD si informat presedintele, pentru ca este vorba de un membru fondator? Cu cata usurinta dati click???? Aici de fapt este esenta problemei, nu ca este vorba de Vali Mocanu. Nu conteaza numele, conteaza ca aveai la dispozitie optiuni tehnice de dezactivare si nu de stergere definitiva, lucru iremediabil si impardonabil din partea ta. In atare situatie orice membru fondator te asigur ca ar fi procedat exact ca mine. Am crezut ca aveti respect pentru cei care au infiintat aceasta asociatie, pierzand timp, sentimente, bani, lasand familia pe alt plan, pentru ca voi sa fiti acum aici in aceasta pozitie care oricum este trecatoare.

"si cum e corect.... sa se ia decizii intr-un consiliu de 7"

Cum este corect Ciprian? Tu ai fost corect????

Art.3 e) Nu este permis atacul la persoana. Nu atacati persoanele, ci ideile lor. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.
f) Este interzisa postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza ("offtopic").

Gabriela Mocanu

Si totusi nu-mi raspunde nimeni? Unde a disparut forumul dedicat membrilor fondatori??? Sau devin si eu un ghimpe?? Pot sa duc discutia pana cineva imi va asculta nemultumirile.

Multumesc,
Gabriela Mocanu

Art. 5 l) Deciziile moderatorilor sau administratorilor nu vor fi comentate pe forum ci numai pe PM sau e-mail.
Moderat -Ninel Gavanescu
Gabriela Mocanu

Art.1 a) Acest forum este un forum privat cu caracter public si este o sectiune a site-ului http://www.clubrv.ro. El are ca scop principal schimbul de informatii pe teme legate de turismul rutier practicat cu rulotele, autorulotele, corturi auto si tot ce tine de acestea.

Multumesc Ninel Gavanescu,

Daca era forum dedicat membrilor fondatori si problemelor asociatiei, fii sigur ca acolo postam si nicidecum aici, sa vada toata lumea nemultumirea fata de anumite decizii luate in pripa si invocand regulamentul.
Si eu care credeam ca ma aflu in cu totul alta parte. Are cineva impresia ca sunt pe langa subiect?? Se poate, dar nu ma asteptam sincer din partea ta sa-mi atragi atentia. Stiu foarte bine ce vreau sa spun si sa exprim prin vorbe la locul lor. Nu atac pe nimeni in mod particular, sunt deranjata de atitudine. ATAT!

Art. 5 l) Deciziile moderatorilor sau administratorilor nu vor fi comentate pe forum ci numai pe PM sau e-mail.
Moderat -Ninel Gavanescu
Gabriela Mocanu

Domnilor,

Eu vreau sa ma exprim LIBER. Intelege cineva acest lucru?? Ce ma tot trimiteti la art. de regulament? Aveti impresia ca nu-l cunosc, ca l-ati facut dumneavoastra peste noapte?? Si pe cine am atacat? Despre ce atac la persoana faceti referire? Am crezut ca exista coloana verticala dar se pare ca NU. DE CE nu exista nimeni care sa-mi dea dreptate? Este CLAR o greseala ce s-a intamplat, nu incercati sa-mi bagati pumnul in gura, cum de altfel vad ca se practica!!! Nu am de gand sa tac si voi lua atitudine care de altfel este normala si fireasca. Si inca astept un raspuns fara referire la regulament.

Gabriela Mocanu

Art. 5 f) Functia de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
Moderator - Ninel Gavanescu
Gabriela Mocanu

Art. 5 f) Functia de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
Moderator - Ninel Gavanescu

Ninel Gavanescu,
Ti se pare cam am vrut privilegii? Crezi ca am ceva de castigat din aceste discutii? Am capacitatea de a intelege multe magarii, dar treaba cu stergerea userului NU!! Este o mizerie ce s-a intamplat cu Vali si sunt uimita ca ai ramas doar tu sa-mi arati ce art. din regulament incalc prin postari. Multumesc oricum ca esti atat de vigilent.
Gabriela Mocanu

"Cred ca cel mai corect e sa raspunda tot dl. Curelea cum s-a umblat la butoane de catre "admini " si cum e corect.... sa se ia decizii intr-un consiliu de 7 .
... sau sa va spuna la tel. daca ati decis la tel. asa ceva intre voi fara stirea conducerii asociatiei si a forumului ...."

Buna dimineata din nou........... Acum inteleg care este de fapt nemultumirea. PRECIZARE...........Decizia legata de infiintarea unei sectiuni dedicate membrilor fondatori a fost EXCLUSIVA a domnului Curelea si dupa parerea mea trebuia facuta de foarte mult timp. Pe langa obligativitatea respectarii regulamentului, membrii fondatori au si DREPTURI, nu credeti??? Ce nu se intelege, sau nu se doreste? Aseara pana la urma am fost HOPA MITICA al bunului plac celor de la moderare." Ia banul, na banul". Domnilor chiar credeti ca avem varsta la care ne jucam cu vorbele?................nu am jignit absolut pe nimeni, nu am facut atac la persoana......nu am avut un limbaj neadecvat incat cei in masura sa modereze sa se simta lezati in vreun fel. Atunci vin si intreb, de ce se practica acest gen de moderare "pumnul in gura"? Care este motivul? Am ajuns sa va deranjez pentru faptul ca intreb unde a fost corectitudine in deciziile luate in ceea cel priveste pe un membru fondator? Exista atunci vreo sectiune in regulamentul atat de des invocat in care este prevazuta modalitatea de expulzare a unui membru fondator de pe forumul asociatiei? V-ati pus intrebarea cine in 2010 a reprezentat acest Club in afara tarii impreuna cu presedintele acestuia pentru prima data si am fost extrem de bine primiti si vazuti si am facut-o cu capul sus???....si atunci veniti acum si moderati CE? Pe cine banati, un simplu forumist care a stat o perioada scurta de timp, a aruncat trei vorbe pe forum, a vandut ceva si a plecat, sau un fondator care din 2005 este pe acest forum si se afla printre cei care chiar au pus suflet in infiintarea asociatiei? Nu trebuie sa fiu trasa la raspundere pentru actiunea si decizia mea de a scrie nemultumirea si aici nu mai repet care. Nu stau domnilor pe margine si plang si nu sunt fugara, asa cum se subliniaza poate in particular, sunt aici, chiar daca nu am mai avut activitate pe forum si am avut nemultumiri de-a lungul vremii, asta nu inseamna ca am parasit corabia ca un fugar sau mai rau ca un "las". Domnilor am pretentia ca suntem oameni maturi, ganditi la rece si vedeti unde se greseste. Problemele legate de asociatie cu tot ce decurge de aici, inclusiv forumul este normal a fi discutate indiferent ca nu da bine in fata altora. Tocmai de aceea necesitatea crearii unei sectiuni speciale fondatorilor asa cum si dvs aveti domnilor o sectiune a CD ascunsa celorlalti membrii este oportuna. Este un drept fundamental pe care consider ca-l avem.
Lasati monopolul deoparte la fel si orgoliul, functiile pe care le detineti in prezent sunt trecatoare si va aflati aici, datorita acestor 13 membrii. Daca nu exista acest forum si aceasta asociatie............dvs unde si pe cine mai cunosteati acum? Nu vrem osanale sa se inteleaga foarte bine acest lucru, vrem doar RESPECT si nu in ultimul rand corectitudine. Aveti puterea sa infiintati alta asociatie?? De ce nu o faceti domnilor, care va bateti cu pumnul in piept???

Va multumesc si astept niste raspunsuri pertinente si nu art. de regulament...............fara suparare si fara HOPA MITICA!!!
L.E.Sunt total de acord ca in momentul in care se decide pana la urma, ca sectiunea sa fie infiintata, aceste postari sa fie mutate acolo unde le este locul.
Gabriela Mocanu
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Va rog sa urmariti cu atentie ce voi releta in continuare
La informarea telefonica a lui Vali Mocanu privind o contrazicere pe mesagerie cu Ciprian, eu am hotarat ca membrii fondatori sa -si poata exprima opiniile pe un forum dedicat lor astfel incat sa aflam care este nemultumirea acestora.
Apoi am discutat cu Ciprian, nu despre intentia mea de a deschide forumul respectiv ci despre corespondenta sa cu Vali si motivul disputei.Astfel am aflat ca pe facebook sunt mesaje calomnioase la adresa asociatiei si a membrilor sai.
Intre timp, la solicitarea pe PM a lui Vali, Ciprian i-a sters contul definitiv de pe acest forum.
Odata infiintat forumul membrilor fondatori cei 13 membri au avut deja acces.
Mai putin Vali Mocanu pentru ca nu mai are cont.
Pentru a avea acces totusi, pe numele Gabrielea Mocanu, sotia lui Vali, s-a creat aceasta posibilitate.
Pe buna dreptate, moderatorii si membrii CD s-au sesizat si au luat dreptul de acces a lui Gabi pe forumul membrilor fondatori.
Singura solutie pentru ca si Vali Mocanu sa poate avea acces pe forumul membrilor fondatori este ca, la cerea lui, sa -si deschida un nou cont.
In asteptarea acestui moment, pentru ca grupul fondatorilor sa poata sa-si exprime punctul de vedere, va rog sa nu mai continuati discutiile pe acest subiect.
La inceputul saptamanii viitoare va fi sedinta CD in care, printre alte puncte, va fi dezbatuta si situatia aceasta.
Eu imi asum toate actiunile mele.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Gabi , ( eu asa iti spun ca ne cunostem din 2007 )

Deci : am citit tot ce ai scris ( si vad ca ai timp, nu gluma ) si am citit si ce ti s-a raspuns. Hai sa o rezolvam rapid si simplu, asa cum stau lucrurile in realitate

1 - Viorel Grosu a actionat corect ( conform Regulamentului conceput de vechea conducere ) la rubrica vinzari unde postase Vali Mocanu nu stiu ce vinzari din vara...

2 - Vali s-a simtit nedreptatit de Viorel si s-a suparat ca Viorel l-ar fi apostrofat ( etc ) si i-ar fi zis ca nu se face nu stiu ce si ca trebuia repostat anunt nou etc

3 - Dupa o convorbire telefonica cu Ciprian , Vali Mocanu s-a suparat si l-a rugat in scris pe Ciprian sa i se stearga contul de pe ClubRV si Ciprian i-a indeplinit dorinta.

4 - Dupa citeva zile, se pare ca Vali si-a dat seama ca a luat o decizie pripita pe care o regreta si a dorit sau doreste (doriti) refacerea contului ( asa mi-a zis si mie la tel )

5 - De doua zile acest forum arata ca dracii din cauza acestor comentarii acide care ne-au adus si ne aduc mari prejudicii de imagine fata de ceilalti colegi mai ales vizitatori

NOUTATI

In ultimile 24 de ore suna telefoanele ca la nebuni, se fac interventii ciudate la nivel de conducere ca sa fiti impacati si multumiti, dar constat ca nu ne mai oprim din balacareli

CE S-A FACUT

Costel Curelea a deschis acel Topic al fondatorilor, unde sa ne scriem noi fondatorii - dar care fondatori ? - Pai am ramas citiva din 13 oficiali si legali .
Contul Vali Mocanu nu mai exista , iar contul Gabriela Mocanu e cu totul altceva si nu poate fi activat la fondatori. Ciprian a procedat corect stergind contul G.M. de la fondatori.

In urma discutiei de aseara, Costel C mi-a zis ca l-a invitat pe Vali sa-si refaca Inregistrarea cu cont nou , dar Vali M. ar fi refuzat acest lucru. Daca e asa, atuunci ce se mai vrea ?
Nu inteleg cine ar fi trebuit sa opreasca stergerea contului atit timp cit a fost o solicitare in scris. Credeti ca atunci cind Nelu Predonu a cerut stergerea, i-a plins cineva pe umar ?
Culmea, contul i-a fost sters si dupa ce si-a dorit revenirea si-a facut alt cont nou. Si scuzele mele, dar Nelu Predonu a facut chiar foarte multe pentru rulotisti si pt Asociatie ...

CONCLUZIE

Avind in vedere ca vi s-a indeplinit dorinta si s-a creeat topic pt fondatori , il rog pe Vali M sa-si faca o noua inregistrare cum e si normal. Nu vad de ce nu ar face-o

Va rog sa dati dovada de calm si sa va potoliti cu acuze si tot felul de expresii ce nu fac decit sa fim vazuti ca un forum de tate si birfe de la colt de strada. ( atentie )

FINAL TRIST

Nimic nu m-a deranjat din ceea ce s-a scris sau altele, dar SINT MIHNIT TOTAL PENTRU IMAGINEA CREEATA CLUBULUI in aceste ultime doua zile , nu-i permis asa ceva !

Parea mea personala, este ca de urgenta aceasta situatie neplacuta sa fie discutata in cadrul CD ului si sa se ia masuri care vor fi votata de cei 7 ! - dar cit mai repede..

Daca se continua cu astfel de topicuri ( ce ar trebui sa dispara rapid sau arhivate ) in curind vom asista la destramarea Clubului, la indepartarea membrilor prin aceste inscrieri

Cu acestea inchei si ROG , ca restul problemelor sa fie rezolvate telefonic, pe Skype sau pe Email si nu in vazul a zeci de membrii nevinovati ce asista la acest nou CIRC " creat" ...

Daca nu va opriti, promit ca voi actiona asa cum stiu eu, cu riscul ca ulterior sa ma puneti la zid :)

Stima
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Gabriela Mocanu

"Dupa citeva zile, se pare ca Vali si-a dat seama ca a luat o decizie pripita pe care o regreta si a dorit sau doreste (doriti) refacerea contului ( asa mi-a zis si mie la tel )."

Mihai,

Imi pare rau sa vad ca de fapt ma tragi de urechi. Nu mi-am dat seama nicidecum ca am luat o decizie pripita pe care o regret. NU DORESC refacerea contului si nu am solicitat acest lucru niciodata in acest timp. ERONAT!! Circul......mda.......puneti-ma la zid, poate ca atat merit. Care este imaginea la care faci referire Mihai?? Hai sa fim seriosi, va stric eu imaginea acum.........este "pa" de foarte mult timp!!! Este simplu sa arunci acum in mine cu vorbe. Nelu Predonu este foarte OK din punctul meu de vedere, dar de ce faci referire la el cu ce a facut pentru asociatie??? si ca s-a intors dupa nu stiu cat timp...Nu imi doresc revenirea asa cum a facut-o el. Eu nu m-am batut cu pumnul in piept cu ce am facut sau cu ce nu am facut. Acuze......pe cine am acuzat???Eu imi cer doar dreptul de a posta nemultumirea. Si sunt acum chiar mahnit ca Ciprian, a adus in discutie faptul ca eu am afirmat ca aceasta asociatie nu ma mai reprezinta din 2010. Nu retrag ce am spus. Pentru mine este CLAR ca de fapt s-a dorit cu foarte mare usurinta indepartarea noastra ca si fondatori si aici fac o paranteza Mihai (ca fondatori in fata legii avem niste obligatii pe care nimeni nu le are). Atunci de ce nu ma stergeti si din actele asociatiei? Am avut un limbaj la locul lui, nu am denigrat pe nimeni nici aici nici pe alte site-uri de socializare. De unde s-a tras aceasta concluzie?? Iarasi ERONAT.........nu am postat nimic denigrator asa cum afirma Ciprian!! Cineva este cu musca pe caciula si trebuie sa ma simt eu VINOVAT??

Si imi pare rau ca iti spun aici in mod public, dar ai o intoarcere la 180 de grade, ca atitudine fata de mine, ne cunoastem de la inceputuri si nu am avut divergente de nici un fel, insa modul in care pui problema, dandu-ma la o parte.............Eu poate ca am pierdut, dar stii care este diferenta intre noi? Nu am tras niciodata in toti acesti ani pe nimeni de maneca (verbal sau in scris) pentru actiunile pe care le-a intreprins. Sunt intr-un final extrem de calm si chiar te rog sa iei atitudine "asa cum stii tu". Dar mai am o intrebare pentru tine Mihai. Daca erai dat la o parte ca fondator..............mai aveai aceleasi pareri si argumente?? Erai la fel de inversunat, vis-a-vis de regulament si litera legii? Ai ramas singurul membru fondator impreuna cu d-nul Curelea in aceasta asociatie, ar fi trebuit sa duci mai departe cu demnitate acest curent numit rulotism si poate aveam pretentia de la tine sa nu fii de partea celor care m-au dat la o parte. Am creat o furtuna.....se va stinge.......dar nu VA MURI ceea ce am vrut sa subliniez, iar Gaby a fost, este si va ramane ceea ce nu multi o pot face, cu coloana verticala. A scris ce a fost necesar pentru a se intelege de multi de pe aici, ca nu am venit ieri cu pluta si ca nu putem face fata atacurilor.
Oricum le multumesc tuturor pentru "sustinere" si imi place sa cred ca ies cu fruntea sus. Am pierdut poate "batalia", dar nu si razboiul!!!
Gabriela Mocanu

Am omis sa ma semnez,
Valentin MOCANU
Încuiat