Ieri, simbata, au sosit 4 familii, inca una in vizita, deci in total aceasta iesire neprevazuta, a insumat 7 familii. Pina la ora 17 am stat afara la povesti in jurul gratarului.
Prinzul l-am luat in terasa cabanei, insemnind o ciorba de pui sau de porc la alegere, dupa care am inceput sa ne alintam incetisor cu tuica firta si cu diverse soiuri de vin.
Fiind toamna, s-a preparat si consumat de la ploiesteni pastrama si mamaliguta pe fund de lemn, cu garnitura de mici de la bucuresteni, toate insotite de must proaspat..
Pentru ca nu mai era vreme de stat afara, am petrecut seara pina tirziu, in terasa cabanei cu poante si bancuri, insotite din cind in cind de citecele chitaristilor cunoscuti..
Seara s-a inchis dupa ce am stat la un ultim pahar de vin fiert cu gazda noastra, oameni deschisi si amabili. Azi Ciprian si Tavi vor discuta ultima oferta pentru 1 Decembrie.
Vremea s-a indreptat dupa cele 3 grade avute in prima noapte. Chiar daca a fost o intilnire rapida, noua ni s-a parut ok, ca de obicei. Pacat ca totdeauna sint prea scurte :)
Las de acum si pe ceilalti sa adauge poze si comentarii, dupa care propun a muta topicul la Intilniri 2013. Sa auzim de bine si il asteptam pe Ciprian sa ne descrie noutatile..
.