Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
In acest an , 1 dec cade duminica , fapt pt. care intalnirea va fi organizata intre 29 nov si 1 dec , respectiv , vineri , samb , duminica .
CD-ul nu a hotarat nimic inca , dar nici nu cred ca e cazul sa lasam pe ultima suta de metrii fara sa propunem macar ceva in acest sens ...
Avand in vedere faptul ca va fi probabil frig , locatia va trebui sa detina in perimetrul sau un salon/ restaurant pt. masa comuna de sambata seara , sau sa gasim in imediata apropiere un salon / restaurant asa cum a gasit dna Violeta la Darmanesti la 50 m de camping Camperland , acel restaurant , Soimul , care avea si pensiune pt cei ce au venit fara rulota anu' trecut .
In situatia in care gasim o locatie care nu poate primi mai mult de 15-20 echipaje , tot este buna , cu mentiunea ca la inscriere vor avea prioritate membrii asociati CLUB RV .
La alegerea locatiei este f. important sa luam in calcul si cate persoane pot lua loc la masa sambata seara , astfel aprox jumatate din aceasta cifra va fi numarul maxim de echipaje ce se pot inscrie pt. 1 dec.
Pt. evitarea discutiilor inutile , toata lumea prezenta va trebui sa participe la cina festiva (2 adulti) si sa se cazeze minim 2 nopti la rulota .
Masa pt. copii se va face optional daca parintii acestora doresc sau nu .
Inscrierea la intalnire implica acceptarea conditiilor afisate in acest forum .
Membrii asociati ce doresc a se implica , pot propune in acest topic diverse variante ...
VA recomand sa propuneti locatii accesibile pt majoritatea membrilor din club ... ( ma refer la pozitia geografica a locatiilor propuse) .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Este excelent la Darmanesti, Slanic Moldova e in apropiere cu apele sale renumite pentru a doua zi dimineata si peisaje de neuitat, restaurant la 50 m, camping si gazde excelente, service rulote la intrare (Truma nu mai este deci o problema... ), casute, o terasa mare (din pacate deschisa), Comanestiul la doi pasi pentru aprovizionare, statie GPL cam la 20 m. Va mai ganditi...!
@Doru , locatia este buna , numai ca acolo s-a facut si anul trecut 1dec. si am vrea sa oferim si altora sansa de a fi promovati ,urmand sa facem iar si la Camperland o intalnire ( de paste sau 1 mai ) ... asta nu inseamna ca excludem Camperland, dar de aceea nu am luat-o ca una din primele optiuni .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Sandu, nu trebuie sa te superi, numai daca se voteaza o locatie cu spatiu mic au prioritate membri asociati, dar nu cred ca va fi cazul...mai propun ca acea locatie care se gaseste sa fie si o optiune de revelion, este un mare avantaj sa-ti lasi rulota acolo de 1 dec si sa te intorci de revelion doar cu masina, majoritatea dintre noi vor lucra pana in ultima zi a anului, te misti mai repede fara rulota pe aglomeratia ce va fi atunci...avantaj si pentru cei care participa la ambele intalniri, se negociaza conditiile la 2 intalniri din start!!!!
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Daca tot vrem sa promovam o locatie, putem sa trecem pe lista minicamping Rusu, la Cheia. Multi cunosc locatia, este doar o propunere. Stiu ca incap aproximativ 15 rulote dar nu stiu cate camere ar fi pentru sezonul rece. Cele doua saloane fac fata la aprox 50 de persoane din cate am vazut eu.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Cred ca se pot propune locatii, cu detalii, de catre toti membrii forumului, si se poate vota locatia doar de catre membrii cotizanti, ptr ca asa ar fi normal!
Cu acordul CD ! Eu sunt pentru minicamping Cheia!
Locatia de la Cheia indeplineste toate conditiile, aer curat, se ajunge usor, toate facilitatile + amabilitatea cunoscuta a domnului Rusu. Totul depinde de numarul de participanti, cred ca ar trebui sa stim asta intre timp pentru a fi siguri ca se poate asigura camparea intr-o locatie sau alta.
Variante
1 Cheia - dar cu acces limitat la nr de participanti
2 Pensiunea Rasnov - cu conditia in care sa putem folosi salonul
3 Pensiunea Cheile Rasnoavei
4 camping Darmanesti
PROPUNERE
Pentru a se evita situatia de la Laguna Albastra pretul va include
Acces campare + curent + masa festiva de sambata seara.
Banii se vor achita inainte de eveniment astfel incat cu o saptamana inainte sa fie toata suma achitata .
Pai deja sunt 4 doritori la Cheia, se mai cauta inca 10 ca sa se faca de 15 rulote si se inchide topicul...haha, nu am putut sa particip la intalnirea de la Cheia incheiata recent cu succes dar poate ajung la urmatoarea, locatia nu se preteaza pentru o intalnire de anvergura a 60-100 de rulote, daca se face un calcul cati au participat la ultimele 2 intalniri o sa-mi da-ti dreptate, Ciprian a subliniat ca la locatie sau langa trebuie sa avem spatiu de socializare(restaurant), deci este exclusa si Pasarea.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India