Litoral in extrasezon 9-14 sept 2013

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Litoral in extrasezon 9-14 sept 2013

Mesaj de Rusu Mihail »

Dupa despartirea de locatia Diadema Murighiol, ne-am indreptat prin Tulcea Babadag catre Navodari, cu gindul de a petrece citeva zile de toamna pe litoralul nostru.
Frumos drumul Tulcea - Constanta, dar mi se parea ca nu se mai termina. La Navodari am alimentat ceva GPL in timp ce o coloana de campere treceau pe linga noi..
Am intrat cum imi propusesem, la camping Lebada unde e cam pustiu. Campingul arata ca un stadion dupa meci, dar am gasit un loc bun si ne-am instalat pe plaja.
Administratora, Dna Malina se pare ca va veni miine, deocamdata nu am vorbit decit cu paznicul. Daca acest camping ar fi un pic "aranjat" ar bate multe alte locatii

Citeva poze de pe drum

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Citeva poze si de la locatia unde am campat. Citeodata e bine sa vii si in extrasezon la mare, nu te ighesui cu nimeni pe plaja si nici nu primesti nisip in ochi de la vecinul :)

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

va urma
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Re: Litoral in extrasezon 9-14 sept 2013

Mesaj de Rusu Mihail »

Din pacate vintul de ieri seara, ne-a obligat sa intram in camper mult mai devreme decit ne-am fi dorit noi, dar pe undeva, a prins foarte bine, pentru ca ne-am odihnit..
Rezultatul a fost trezirea la prima ora, cind am inchis sirul pozelor de la Intilnirea Diadema Murighiol 2013. Odata cu cafeaua de dimineata, am prins si un frumos rasarit.
Pun citeva poze in completarea celor de ieri pt cei ce nu au ajuns inca pe plaja de la camping Lebada, unde mai sintem noi si ciinii comunitari..Soarele e disparut in nori

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Doua fotografii si din campingul alaturat Ena, unde ne-ar fi tentat sa ne mutam, se pare ca este ceva mai multa verdeata si o vedere cu plaja spre combinatului Navodari.

Imagine

Imagine

Imagine

Chiar daca nu e vreme de plaja, macar e cald si nu mai bate vintul, asa ca e suficient timp de o adevarata relaxare. Imaginile cu rasaritul de la cafeluta de azi dimineata.

Imagine

Imagine

Imagine

...
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Chiar daca erati numai voi ,singurii de pe plaja ,ce conteaza este faptul ca va simtiti bine si Maria dupa cum se vede este foarte fericita .Ma gindesc ce aglomeratie era acum trei saptamini pe acolo ,veneam pe jos din S pina la machedoni .Mai bine si mai frumos fara aglomeratia zilelor trecute .Sa aveti parte incontinuare de zile frumoase ,ca asa se anunta . 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Multumim Nelu pt postare, chiar vreau sa-ti zic ca a fost bine si in doi, noi sintem obisnuiti a umbla si singuri pt ca timpul ne permite, atit ca vremea nu prea a fost asa cum doream
Norii ce ascundeau periodic soarele si vintul cit cuprinde, ne-a facut sa tragem cu ochiul la locatia alaturata, unde era mai adapost. Spre seara, ne-au vizitat Silica si Marcel Hrituleac.
Dupa ce am baut cite un capuccino impreuna si-am depanat citeva amintiri, ne-am retras in camper, nu inainte de a face citeva fotografii spre portul din Navodari, cu apusul de soare.

Imagine

Imagine

Imagine

Ziua de 11 septembrie a inceput cu soare puternic, vintul se potolise, chiar se arata o zi buna de plaja. Ne-am strins carabalicul rapid si am schibat locatia cu campingul alaturat Ena.
Am facut o poza de grup ca sa nu zicem ca nu avem si o amintire de la Lebada. La iesire nu era nimeni, asa cum fusese si la intrarea cu doua zile in urma. Dupa 200 m intram in Ena.

Imagine

Imagine

La intrare am cautat administratorul, dar nici aici nu mai era nimeni. Cladirea si receptia de la Ena, dupa felul cum arata, mi-a amintit rapid de imaginile din filmul cu Zorba grecul :)
Daca nu am avut cu cine vorbi, am facut o tura de camping in recunoastere si ne-am instalat in mijloc, unde ni s-a parut noua ca e mai adapost. Vremea era super si ne-am instalat .

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Am facut si aici o poza de grup dupa care a urmat hranirea trupei de catei ce ne inconjurasera inca de la instalare. Dupa ce i-am hranit bine, au inceput joaca, distractia Mariei
Din toata trupa prezenta, un exemplar maro, ne-a retinut atentia. Din pacate dupa ora 3 vremea s-a schimbat, aparusera nori negri si vint puternic. Am decis sa mergem acasa

Imagine

Imagine

Imagine

Am pregatit incet camperul pentru drum, insa eram cu gindul la micul catel maroniu ce ma latra de zor, ca si cum ar fi zis, hai ca merg si eu cu voi.. Decizia comuna a fost rapida
Nu mai e cazul sa explic urmarea, pentru ca se vede in ultima fotografie. Aseara tirziu am ajuns acasa cu noul membru maro al familiei, asa ca ne-am ales cu ceva de pe litoral :)

Imagine

Imagine

La aceasta ora are asigurata o locuinta, un cotet pe masura lui si sta fara grija..nu mai ajunge la adapost sau la fabrica de sapun, pt. ca acum are un rost, stapini si o curte mare.

.
Doru Negru
Membru forum
14

Mesaj de Doru Negru »

Sa va traiasca sa va bucurati de el .

Nu uitati sa ne invitati la botez . :D
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Ma bucur pentru voi ,iar pentru frumusetea e a-ti luat-o in ocrotire va falicit. Eu nu am mai avut puterea de a inlocui pechineza ce ne-a bucurat viata 16ani si jumatate. A murit acum trei ani dupa ce am venit de la mare -12 iulie 2010. Pentru el -catelusul maro ,o bucurie ...deoarece din statut de maidanez ,acum este locatar alaturi de voi cu acte in regula .Sa va traiasca si sa va bucurati de el .Va felicit pentru gest . 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Sa va fie de bine si baile de soare de la Navodari dar.....
Acum, la sfarsit de sezon turistic, am dori sa adresam multumiri fam. Rusu pentru prezentarea, pe intreg parcursul verii, a calatoriilor intreprinse de ei, gen "turul Romaniei". Incepand cu "Off camping Rm.Sarat", "Hutulca" de la Moldovita, traseele prin Bucovina, Sovata, Sebes, Horezu, Obarsia Lotrului, Ranca, Novaci, Transalpina, minicamping Cheia si terminand cu prezentarea intalnirii din Delta, de la Murighiol,, familia Rusu ne-a tinut la curent cu itinerariile parcurse si starea drumurilor, cu locurile de campare, cu intalnirile ocazionale si micile agape cu colegii, devenind astfel o calauza si un izvor de inspiratie pentru colegii care doresc sa urmeze unele din traseele prezentate.
De altfel, aceleasi multumiri le adresam si celorlalti colegi care si-au prezentat calatoriile din tara si strainatate (dl. Prund, dl.Pascu, dl.Baltateanu, dl.Chirila, dl. Serpescu, dl.Dragomir, dl.Casandroiu), tinandu-ne la curent cu evenimentele FICC si prezentandu-ne pe indelete intreaga exursie in Polonia si nu numai.
Cu asemenea prezentari de calatorii, tip "serial", forumul Asociatiei noastre este mult mai vioi si mai dornic de a fi accesat, nu numai de membri ci si de persoane care iubesc in mod deosebit drumetiile.
Pe colegii care au facut prezentari de calatorii si i-am omis, ii rog sa ma ierte.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Va multumesc doamna Popa pentru aprecieri, dar eu asa stiu si cred ca trebuie intretinut un club de rulotism, prin descriere de trasee, locuri de campare si alte detalii despre rulotism.
Am facut ceea ce cred ca ar trebui sa facem fiecare, sa prezentam sau sa descriem, macar un traseu, o excursie, asta fiind una din conditiiile obligatorii in cluburile adevarate din vest
Multuim celor ce ne-au scris cite ceva in topicurile respective, cit si celor care chiar daca nu scriu, privesc sau urmaresc excursiile. Pacat ca putini scriu, multi participind numai vizual.

Si pentru ca sirul excursiilor l-am inchis cu iesirea de la Diadema urmata de citeva zile la mare, unde vremea nu a corespuns asteptarilor, prezint ultimul clip pe melodia dvs. preferata :)

Mit Hymer 55 am rumänischen schwarz Meer September 2013

Link Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=XVBaWL9cc5k

Va uram tuturor : o toamna bogata in excursii si la cit mai multe intilniri reusite !

.
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Intr-adevar este melodia mea preferata. Dar ma gandeam ca daca mai intarziati putin pe litoral va prindeau ploile si ne felicitam ca am avut noroc de vreme buna la intalnirea de la Murighiol (data a fost aleasa perfect - putini tantari si destul de cald). Este prima oara cand vizitez Delta Dunarii si mi-a placut fiecare coltisor pe care l-am vazut chiar daca am avut ceva emotii la plimbarea cu barca spre Mare si pe canale. Totul a fost minunat - de la colegii cu care ne-am distrat langa foc in fiecare seara pana la ciorba de peste la ceaun a D-nei Pusa de la Diadema.
Sper sa ne revedem cat mai curand si, la randul meu, va urez o toamna cat mai imbelsugata.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Scrie răspuns