Multumim Nelu pt postare, chiar vreau sa-ti zic ca a fost bine si in doi, noi sintem obisnuiti a umbla si singuri pt ca timpul ne permite, atit ca vremea nu prea a fost asa cum doream
Norii ce ascundeau periodic soarele si vintul cit cuprinde, ne-a facut sa tragem cu ochiul la locatia alaturata, unde era mai adapost. Spre seara, ne-au vizitat Silica si Marcel Hrituleac.
Dupa ce am baut cite un capuccino impreuna si-am depanat citeva amintiri, ne-am retras in camper, nu inainte de a face citeva fotografii spre portul din Navodari, cu apusul de soare.
Ziua de 11 septembrie a inceput cu soare puternic, vintul se potolise, chiar se arata o zi buna de plaja. Ne-am strins carabalicul rapid si am schibat locatia cu campingul alaturat
Ena.
Am facut o poza de grup ca sa nu zicem ca nu avem si o amintire de la Lebada. La iesire nu era nimeni, asa cum fusese si la intrarea cu doua zile in urma. Dupa 200 m intram in
Ena.
La intrare am cautat administratorul, dar nici aici nu mai era nimeni. Cladirea si receptia de la Ena, dupa felul cum arata, mi-a amintit rapid de imaginile din filmul cu Zorba grecul :)
Daca nu am avut cu cine vorbi, am facut o tura de camping in recunoastere si ne-am instalat in mijloc, unde ni s-a parut noua ca e mai adapost. Vremea era super si ne-am instalat .
Am facut si aici o poza de grup dupa care a urmat hranirea trupei de catei ce ne inconjurasera inca de la instalare. Dupa ce i-am hranit bine, au inceput joaca, distractia Mariei
Din toata trupa prezenta, un exemplar maro, ne-a retinut atentia. Din pacate dupa ora 3 vremea s-a schimbat, aparusera nori negri si vint puternic. Am decis sa mergem acasa
Am pregatit incet camperul pentru drum, insa eram cu gindul la micul catel maroniu ce ma latra de zor, ca si cum ar fi zis, hai ca merg si eu cu voi.. Decizia comuna a fost rapida
Nu mai e cazul sa explic urmarea, pentru ca se vede in ultima fotografie. Aseara tirziu am ajuns acasa cu noul membru maro al familiei, asa ca ne-am ales cu ceva de pe litoral :)
La aceasta ora are asigurata o locuinta, un cotet pe masura lui si sta fara grija..nu mai ajunge la adapost sau la fabrica de sapun, pt. ca acum are un rost, stapini si o curte mare.
.