Pe traseul dintre Vatra Dornei si Bistrita, am luat o mica pauza, la Cabana Valea Strejii, unde poposisem o noapte cu un an in urma, in excursia facuta cu dna Popa, fam Dragomir si Duret
Citeva poze de pe traseu, respectiv Pasul Tihuta, una dintre cele mai spectaculoase sosele din nordul tarii.

Inainte de inserat am ajuns la locatia respectiva, situata la mijlocul distantei dintre Sovata si Eremitu. Locatia se poate identifica foarte usor din sosea, dupa acel pom "bine crescut"
Traficul destul de scazut si distanta destul de mare fata de sosea, ne-a facut sa raminem chiar 3 zile in aceasta locatie in care am gasit suficiente lemne pentru zilnicul foc de tabara.
In plus, am facut poze mocanitei ce trecea de doua ori pe zi pe linga locatia noastra. Am facut si un mic clip, voi posta dupa ce termin descrierea acestui loc bun pentruu off camping.

In ultima zi de sedere, spre seara, ni s-au alaturat noua si copiilor, familia Predonu, Nelu si Dana, care tocmai intrasera in tara dupa o frumoasa excursie in Elvetia si Austria.
A iesit o seara super cu multe povesti de prin excursii, dupa care ne-am pregatit plecarea spre Obirsia Lotrului, unde aveam sa stam citeva zile inainte de a vizita Transalpina

Detalii despre sederea la Obirsia Lotrului, intr-o locatie unica, unde am petrecut multe concedii, in urmatorul topic. Deocamdata voi atasa clipurile aferente acestor excursii :)
Vacate placute !
.