Wekend in laguna albastra 9-11 aug 2013

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Wekend in laguna albastra 9-11 aug 2013

Mesaj de Lupu Ciprian »

Stiam ca la final de saptamana locatia este f. aglomerata.
Cu toate astea ne-am gandit ca la cat e de cald afara mai bine mergem spre munte decat spre mare ... mai ales ca eram cu duba in zona ... ( fara rulota ) .
Am dat 2-3 telefoane , "sfoara-n tara" pe facebuci... si am strans cativa preteni sa ne bericim si balacim !
Dl. Ovidiu ( managerul de la Laguna A. ) , ca de fiecare data a fost amabil , primitor cu noi ... la fel si "Mama Mare " :)
Langa salonul mic , in wekend a fost facut si un foc de tabara... de catre un grup de tineri care-l inchiriasera pt o masa festiva .
Singura bila neagra ar fi ca noaptea , cel putin cea de sambata nu prea am avut parte de liniste decat dupa h 2-3 , dar asta e , stiam de la bun inceput ca in plin sezon si mai ales in weekend nu va fi liniste....

Am beneficiat de reducere si de data aceasta ! :) .. cu cardul FICC - CLUB RV RO cu toate ca am stat la cort , nu am avut rulota cu noi ...

Mai jos sunt ceva poze in care apar si colegii din Brasov , fam. Ivasc si respectiv familia Avram , membrii Club-RV RO .

In zona erau un numar record de corturi campate, dar asta se intampla din ce am inteles numai in wekend ...
Mai fusesem cu Sibiceanu tot asa 3-4 zile in urma cu 2 saptamani si erau mult mai putine echipaje in cursul saptamanii , iar vremea era " nehotarata "...

Tragand linie a fost superb si raman la concluzia ca e cea mai tare locatie din Romania , numai ca voi programa pe viitor sa stau 5 zile in cursul saptamanii ... luni... vineri , asa cum am facut anu' trecut impreuna cu colegii Stoica, Sibiceanu , Papuc...!

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Wekend in laguna albastra 9-11 aug 2013

Mesaj de Lupu Ciprian »

In antiteza va prezint pt comparatie fotografii facute in zile mult mai linistite in cursul saptamanii , de data asta in iulie 2013 , alaturi de familia Sibiceanu .

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns