La Moldovita cu mocanita "Hutulca"

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

La Moldovita cu mocanita "Hutulca"

Mesaj de Rusu Mihail »

De la Voronet, ne-am oprit la Moldovita, in special pt a vedea si Ana cu Razvan mocanita numita Hutulca. Am parcat in curtea garii, pentru ca stiam locatia.
Ieri 6 August trenuletul a facut o cursa speciala, de data asta de 11km. Nea Nelu mecanicul a baut cafeau cu noi, deja ne cunosteam de la excursia din 2011.
Surpriza cea mare a fost ca tot la cafea a participat si George Hogevar, austriacul care a restaurat si restaureaza majoritatea liniilor inguste din Romania...
Un om deosebit de modest, caruia multi ar trebui sa-i multumeasca pt efortul depus in promovarea turismului romanesc. Felicitarile le-am transmis in clipuri
A fost o excursie de neuitat care s-a finalizat cu un card intreg de foto si filme. Cind am timp fac si clipul aferent , acum pun decit citeva din pozele facute.
MO21.JPG
Imagine

Imagine

Imagine
MO47.JPG
Imagine

Imagine

Imagine
MO54.JPG
Imagine

Imagine

Imagine
mo88.jpg
Imagine

Imagine

Imagine
MO130.JPG
Imagine

Imagine
MO158.JPG
La 10 km de Moldovita, am descoperit un frumos loc pt off camping, in care se poate sta chiar pe malul riului. Cu prima ocazie vom campa acolo pt ca este excelent
Ieri dupa mocanita, am traversat spre Cimpulung Vatra Dornei si ne-am oprit la poiana Negrii la invitatia unui vechi prieten la casa acestuia de unde fac si postarea.
Toata Bucovina este superba, locatia de aici e de invidiat, drept pt care mai stam o zi sa ne incarcam bateriile.. Miine plecam spre Viseul de sus, tot la mocanita :)
Vacante placute !

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Sorin Priboi
Membru forum
15
Oras: Craiova
Data nasterii: 12 Ian 1978

Re: La Moldovita cu mocanita "Hutulca"

Mesaj de Sorin Priboi »

Un peisaj extraordinar, si futografii pe masura.
De fiecare data cand ajung in Moldova si Bucovina in special, pot spune cu mana pe inima ca intalnesc mereu oameni deosebiti, si parca mai amabili si serviabili decat oriunde in tara.
Numai bine si multa salutari!
Cu stima,
Sorin Priboi
VW T4 Multivan 2.5 TDI + Buccaner 95
Tel:+0766/24 83 24
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Multumim pt aprecieri. Si acum Clipul aferent care intregeste traseul parcurs spre topicul de mai sus :

De la Voronet la Moldovita

Link Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=DFYyD_haLaQ

Vizionare placuta in continuare !

Urmeaza clipul cu excursia cu mocanita Hutulca
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

In aceasta excursie, am avut ocazia sa-l cunoastem pe George Hogevar, austriacul care a scos din intuneric multe linii de mocanite total abandonate.
I-am multumit atit personal, cit si in clpuri pentru efortul depus de acesta de a promova ceea ce trebuia de mult facut de cei din Ministerul Turismului ...

Mocanita Hutulca de la Moldovita

Link Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=UxdFB5E-P6E

Vcante placute cu mocanita ! :)

.
Scrie răspuns