Camperland Darmanesti - 28-30 iulie 2013

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Camperland Darmanesti - 28-30 iulie 2013

Mesaj de Rusu Mihail »

Am decis ca lunile iulie-august sa le petrecem "off camping prin Romania", intrun fel de circuit, majoritar in zone de munte, pt. ca este "full sezon" si se anunta zile caldurose..
Ca sa nu avem probleme cu curentul necesar incarcarii laptopurilor, a incarcatorului pt acumulatori, etc. am decis a incepe excursia cu un montaj panou solar la Camperland.
Am plecat in 28 iulie din Ploiesti. Din cauza unui accident am pierdut ceva timp in Buzau. Bineinteles, ca a urmat, a de obicei, o mica pauza de aprovizionare pentru concediu.
RO02.JPG
A doua zi am intrat in Camperland unde eram asteptati de Nicu, Nelu Israila, fam Popa si fam Duret. A urmat o "cina speciala" din partea gazdei si o seara frumoasa cu povesti..
RO11.JPG
Ca de obicei, am campat linga "pomul nostru preferat". Dimineata am petrecut-o la cafea cu povesti rulotistice iar doamnele au executat planul de bataie culinar pt. acest weekend.
RO17.JPG
Urmeaza doua-trei zile de odina, iar dupa ce vom monta panoul solar, am decis de a incepe din aceasta locatie excursia prin tara, in intentia de a descoperi noi locuri "off camping"
Nu avem traseu, nu avem program, nu stiu incotro vom merge, cert este ca vom fi noi doi purtati de "Bubulina" pe care o botezam azi impreuna cu colegii :) Vacante placute !
RO43.JPG
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Re: Camperland Darmanesti - 26-30 iulie 2013

Mesaj de Odenie Sergiu »

Drum bun va dorim si sa ne dezvaluiti locurile off camping descoperite.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Camperland Darmanesti - 26-30 iulie 2013

Mesaj de Rusu Mihail »

Multumim Sergiu, cu siguranta voi descrie ceea ce gasesc ok pt off camping. Deocamdata am ramas la Camperland Darmanesti pt. citeva lucrari de care-s f. multumit.
Nicu si echipa lui sint de nota 10, ieri au instalat solarul, invertor, prize etc iar azi separam pernele de aer pt a putea avea presiuni diferite, apoi la drum prin Moldova
In acest timp am petrecut citeva seri de neuitat. Distractie, veselie, dans, glume cit cuprinde in compania colegilor, deci in concluzie: vom rveni la Nicu pe 20 sept :)
RO49.JPG
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns