Nu e o problema tehnica, ci doar estetica, de curand suparatoare:
Intrucat nu am dopurile de condens la nici un geam, am in interiorul lor(duble) insecte moarte de multi ani. De la furnici, muste, albine pana la niste chestii vazute pt prima data, unele inalbite de la bataia soarelui. Nu m-au deranjat intrucat de afara nu se vedeau ca erau pe fundalul chederului negru iar din interior e aproape la acelasi nivel, dar de curand am infoliat toate geamurile pe partea interioara, cu folie tip oglinda si la fiecare geam se vede insectarul. Nu va ganditi la prostii, ca mine; folia am pus-o pt ca vara faceam sauna in ea. Rulouri am doar la 2 geamuri de la bucatarie.
Am incercat sa le deschid la maxim, am lipit furtunul de la aspirator pe o gaura (sperand sa traga aer si insectele de pe cealalata), dar fara nici un efect.Mai rau, am reusit sa fac o fisura de cativa milimetri la un geam interior, datorita vidului creat.
Exista vreo solutie lichida care sa dizolve respectivele insecte, fara sa atace plexicul ?
Alta idee ? Inafara sa dezlipesc geamurile.
Din ce pot sa combin niste dopuri pe care sa le scot doar atunci cand ma incurca condensul ?