@Toni incerc sa-ti dau cateva raspunsuri daca-mi permiti acolo unde cunosc pt. ca despre Corbu si Vadu nu am prea multe informatii ... am vazut ca esti mai nou ..
La primaria Navodari se face in 5 min un dosar si poti plati sa stai cateva zile off camping legal .( detalii Mircea Paduraru tel 0745669 450 , coleg rulotist care a stat in aceste conditii acolo .
Ce este ACCCR ? Este o asociatie ca si noi , tot de rulotisti care la Corbu si-a facut un loc de campare pe care ei il gestioneaza , lucru de apreciat , BRAVO LOR ! au si forum poti intra pe
caravancampingclub.ro nu e un secret , eu cel putin apreciez munca lor si crede-ma ca nu sunt singuru' ... acu' ce sa zic , normal ca ei acolo primesc pe ai lor , cum facem si noi , uneori mai facem diferenta intre cotizanti si necotizanti ca sa putem oferi ceva in plus celor care tin aproape de club si mai si sustin financiar proiectele noastre ...NU e discriminare , e diferentiere intre cei care dau si bani si cei care doar citesc forumurile de rulotisti .
Noi in 2012 am avut locul nostru la Costinesti direct pe plaja , loc oferit de un coleg de aici din club GRATUIT , cu apa curenta , canal ......... dar n-au venit mai mult de 10 rulote intr-o vara intreaga , iar conducerea acestui CLUB nici n-a trecut pe acolo din 7 membrii n-a fost decat 1 !.. de ajutat au ajutat cativa cu ce au putut ... deci nu a prezentat prea mare interes poate pt ca nu avea umbra .... nu stiu .... sau poate ca rulotistul prefera sa plateasca pt confortul unui camping , CORECT ce sa zic ...!
Ai topicuri in care poti vedea ... intalniri off camping la mare in locatia CLUB RV propie in care taxa a fost doar 5-10 ron echipaj ca sa platim apa, ATAT !
viewtopic.php?f=131&t=6027&hilit=costinesti&start=90
sau topic de organizare / amenajare a locului ... ai 7 pagini ..
viewtopic.php?f=131&t=6027&hilit=costinesti
Am mai avut oferta 2011-2012 gratuit de campat la Paltinu sus la baraj tot asa gratuit ,oferita de un coleg ,Sandu M , dar nici aici nu s-a obosit nici vechea conducere sa mearga sa vada locul , sa il promovam , iar din noua conducere din care fac parte si eu nu stiu daca au ajuns din pacate mai mult de 1-2 membrii sa vada locul , sa campeze sau sa il promoveze prin postari / prezenta acolo sau alte metode.... iesiri cu rulota.... sau alte " provocari "... intalniri etc ....
La "Pasarea " la Bucuresti a mers mai bine cu osu la treaba pt ca sunt multi rulotisti la Bucuresti care -s dispusi sa faca un efort fizic si financiar mai mic sau mai mare.. dar si aici , suntem doar cativa care s-au implicat .... :( asta e deja m-am obisnuit .... cu ideea .
Eu prefer off camping pt ca-mi place rulotitul mai salbatic si de multe ori in camping te supui anumitor reguli , dar si acest off camping se face "organizat" ca sa nu ai probleme !... sunt topicuri in care sunt descrise situatii in care s-au luat amenzi de milioane ( sute de ron ) din pacate pe litoral .
Am sa-ti dau o lista in mail cu aceste topicuri ....
Vad ca esti din Bucuresti , de ce nu vii -n wekend " la birou " sa vorbim ?
Intalnirea e la Pasarea - LAC ... ( daca nu ploua maine - vineri 24.05 ) suntem acolo 4 rulote si cativa prieteni cu 2 corturi .
Mai vorbim ...