@NAE P. Sunt trecute in programul de organizare si o seara sau 2 comune , una la terasa la Laur la care Relu Deliu mi-a zis ca esti " complice" :) si alta in camping .. la care doar n-o sa bem ceai de iasomie ... acum eu nu am vrut sa fac apologia acloolului, dar normal ca bem un vin , bere , tuica , wiskey ,suc sau ce vrea fiecare , chiar si apa daca se deshidrateaza omu' in cursu' zilei :) ... la fel si cu masa de Paste ( duminica ) , masa ce va fi comuna in camping unde facem si miel , a spus dna Sava ca ne ajuta cu ceaun f. mare si ce ne mai trebuie ...
Acestea sunt la organizare nu aici la copii ...
topic
viewtopic.php?f=0&t=6555&p=87507&hilit= ... are#p87507
Am rugamintea sa nu mai atacam colegi cu aluzii ..
ca le placea unora tombola sau nu pt ca aceasta era binevenita... era si e o treaba buna si placuta....( DECAT CA ALTII CARE NU FAC NIMIC ! ) .... atacandu-ne reciproc nu vom putea readuce atmosfera prietenoasa inapoi pe forum niciodata .
@SAndu M. - NU poate cheltui asociatia din banii de cotizatii bani la anumite intalniri la care participa doar unii.... membrii asociati ( nu e prevazut in buget ) .
CD- ul nu face cu banii chiar ce vrea el ... ca sa fim simpatici am putea "sparge " toti banii 100 milioane sau cat avem in avantajul membrilor ... imediat ...
Normal e sa dai si copiilor de la Iepuresti , Moldova , Pasarea , Mustang pt. ca si acolo poate -s platitori de cotizatii ... care participa ... deci sunt si ai lor banii ...
Unii membrii asociati nu au copii , fapt pt care iar nu poti cheltui doar pt unele familii care au ...
Pt. bugetul de anul urmator poti propune un 500-1000 ron alocat copiilor membrilor asociati , bani pt intalniri si pt bucuriile acestora , cadouri sucuri ... pt iun- 2013- iun 2014.
Propunerea o poti face la AG , asta doar fiind membru asociat cu drept de vot ( si cotizatia la zi) , logic...
NU tre sa te superi cand nu primesti feedback , ti-o spun prieteneste pt ca ne cunoastem si o trec public pt ca sa stie si altii...
Am patit si eu cu alte proiecte la care au " raspuns " doar cativa prieteni ( vezi cazu' Costinesti)...
Rezultatul ? Stati la camping daca nu vreti moka!
E mai simplu sa faci o cheta de 20 ron de la 5-6 parinti si nu mai faci valuri ... mai aduc si eu o colectie de DVD-uri pe care o am acasa ( filme) si le faci o bucurie copiilor fara a transforma asta intr-o mare problema...
Faceti o lista a parintilor care se implica in afara de LIOPA T. !