Activitati copii 1Mai+Paste 2013 Camping Venus Palace

cu si despre copii nostri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Sandu Matei

Activitati copii 1Mai+Paste 2013 Camping Venus Palace

Mesaj de Sandu Matei »

Impreuna cu Fam.Liopa vom incerca sa facem interesanta si pt copiii nostri aceasta mare intalnire.Dar pt ca timpul si eforturile noastre sa fie apreciate trebuie ca si copiii sa fie interesati si sa participe(nu ca la Rasnov).
Nu am meserie de animator pt copii,o fac doar din dragoste pt ei,pt ca avand experienta a 4 ani la Paltinu,am vazut multi copii tristi in timp ce adultii se distrau.Astfel,va invit si pe voi,adulti si copii,sa va exprimati idei,pt a COPILARII cat mai frumos in aceste zile.
Prin Legea 425/25.x.2004,ziua de 2 Mai a fost instituita ca Ziua Nationala a Tineretului in Romania,astfel m-am gandit ca ar fi oportun ca aceasta zi sa o dedicam copiilor si nu numai.
Activitatile vor avea loc in incinta Campingului(unde ne recomanda patronul)pt a nu cara copiii pana pe plaja.Eu am gandit cam asa:

-vizionarea unui videoclip In Memoriam Andreea Liopa
-tot in memoria micutei Andreea,Fam.Liopa........
-concurs de desen Micul RV-ist la mare.Se vor acorda diplome si probabil premii.
-mica tombola.Fiecare copil aduce ce vrea,de preferat jucari rv-iste.
-concurs de abilitati Micul RV-ist are Talent.Fiecare copil inscris in concurs isi va expune talentul:poezie,dans,muzica,moda,costumatie,etc.Se vor acorda premii locurilor 1-3.
-ziua se va incheia cu Discoteca Copiilor sau/si Bal Mascat.Se vor acorda premii celor mai frumoase costume si cei mai animanti dansatori.

ORICE IDEE ESTE BINEVENITA PT CA,COPIII NOSTRI SA SE SIMTA BINE!!! ....si vreau sa simt implicare din partea voastra ca si parinti 😉

Sa ne vedem cu bine
Petre Florin Marius
Membru forum
16

Re: Activitati copii 1Mai+Paste 2013 Camping Venus Palace

Mesaj de Petre Florin Marius »

Noi vom aduce un telescop pe care il vom instala pe plaja in serile senine prin care se va cerceta luna si bolta cereasca iar pe timp de zi,prin schimbarea lentilelor, se poate privii orizontul, vasele aflate pe mare precum si alte obiective terestre.Nu stiu daca va prezenta interes dar noi oricum il avem in dotarea rulotei.
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Eu zic ca ne intereseaza !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Ciprian,sa ne spui ce ne pui la dispozitie ca recuzita(in particular) si ca membru al CD,daca se implica conducerea cu ceva.
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Ciprian ne va pune la dispozitie partea tehnica a activitatii,ii multumim.
Conducerea asociatiei nu doreste sa se implice considerand ca a lua ceva sucuri si dulciuri pt copiii nostri ar fi o cheltuiala prea mare pt asociatie!!!Daca nu am mai platit cotizatia(pt ca nu mai vreau)vb pe la colturi,dar a da 100 de lei pt copii,este prea mult pt asociatie.Nu-i bai,voi aduce eu pt toti.
Vad ca nu prea intereseaza pe nimeni aceasta activitate,motiv pt care va fi ULTIMA pe care o voi organiza si asta mai mult in memoria micutei Andreea.
Sa ne vedem cu bine
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Sandu...gandesc ca multi care participam nu venim cu copii, ai mei sunt mari, nici nu mai merg cu mine in concedii, poate mai sunt si alti colegi in aceeasi situatie, nu trebuie sa te superi, sunt convins ca ceea ce tu organizezi faci treaba buna, pe de alta parte trebuie sa-i intelegem si pe colegii mai noi care nu indraznesc inca sa-si dea cu parerea dar trebuie sa-i integram rapid la primele intalniri.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Mare dreptate are Niky vad ca nu spune nimeni despre ceva fripturi ceva vinisor de calitate ceva tarie , un strut , o gaina ceva . Majoritate cauta sa bucure copii cine are mici , in rest tacere.
Cred ca e cel mai bine sa se organizeze ceva bun si pentru adulti , bine poate sa scos din calcul tombola SWING care erea pe gustul si placul stim noi cui .Un program ceva pentru serile adultilor , gatar , sprit , dans, socializare cred ca trebuie facut si un astfel de plan .Asta numai daca se vrea ca acesta intilnire sa fie ceva mai diferita decit clasicele intilniri din anii trecuti.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

NAE ma uimesti........sau poate esti doar ,,obosit,,.........sa o luam pe rand:
1.,, Majoritate cauta sa bucure copii cine are mici , in rest tacere,,.pe mine nu ma cheama ,,majoritatea,, ci SANDU!
2.,,Cred ca e cel mai bine sa se organizeze ceva bun si pentru adulti,,....si.......,Un program ceva pentru serile adultilor , gatar , sprit , dans, socializare cred ca trebuie facut si un astfel de plan,,.....este topic pt ORGANIZARE,CITESTE-L!!
3.,, sa scos din calcul tombola SWING care erea pe gustul si placul stim noi cui ,,....esti rautacios!
4.,,Asta numai daca se vrea ca acesta intilnire sa fie ceva mai diferita decit clasicele intilniri din anii trecuti,,...nu am vazut nici o idee din partea ta,decat comentarii la cine vrea ceva sa faca!

Daca astazi nu vb cu Adrian Liopa,jur ca nu mai veneam.Nu pot sa cred ca daca vrei sa bucuri niste copii exista oameni care sunt gelosi pe eventuala lor bucurie.Adrian mi-a dat o veste trista,care ma motiveaza si mai mult sa incerc sa iasa cat mai bine aceasta activitate a micutilor!

Niky,ai dreptate,nu ma refeream la voi cei care veniti fara copii,chiar daca sunteti invitatii nostri sa va simtiti pt cateva ore iar copii 😉 .Lumea lor este mult mai curata,iar ei nu sunt invidiosi ca cei mari vor: ,,ceva fripturi ceva vinisor de calitate ceva tarie , un strut , o gaina ceva ,,

Daca ma imbat ca porcul si ma pis la un copac cum de altfel faceti toti barbatii,spuneti.....,,ce educatie le da asta copiilor?,,....iar daca vreau sa fac ceva pt TOTI copii cad in penibil pt unii......OMUL SE TREZESTE DIN BETIE,DIN PROSTIE BA!
***si inca ceva,eu ca sa imi tin promisiunea voi pleca de la Slanic unde merg la tratament cu fetele si ca sa fiu alaturi de voi pe care inca ii consider amici.......restul e can can
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

@NAE P. Sunt trecute in programul de organizare si o seara sau 2 comune , una la terasa la Laur la care Relu Deliu mi-a zis ca esti " complice" :) si alta in camping .. la care doar n-o sa bem ceai de iasomie ... acum eu nu am vrut sa fac apologia acloolului, dar normal ca bem un vin , bere , tuica , wiskey ,suc sau ce vrea fiecare , chiar si apa daca se deshidrateaza omu' in cursu' zilei :) ... la fel si cu masa de Paste ( duminica ) , masa ce va fi comuna in camping unde facem si miel , a spus dna Sava ca ne ajuta cu ceaun f. mare si ce ne mai trebuie ...
Acestea sunt la organizare nu aici la copii ...
topic
viewtopic.php?f=0&t=6555&p=87507&hilit= ... are#p87507

Am rugamintea sa nu mai atacam colegi cu aluzii ..ca le placea unora tombola sau nu pt ca aceasta era binevenita... era si e o treaba buna si placuta....( DECAT CA ALTII CARE NU FAC NIMIC ! ) .... atacandu-ne reciproc nu vom putea readuce atmosfera prietenoasa inapoi pe forum niciodata .
@SAndu M. - NU poate cheltui asociatia din banii de cotizatii bani la anumite intalniri la care participa doar unii.... membrii asociati ( nu e prevazut in buget ) .
CD- ul nu face cu banii chiar ce vrea el ... ca sa fim simpatici am putea "sparge " toti banii 100 milioane sau cat avem in avantajul membrilor ... imediat ...
Normal e sa dai si copiilor de la Iepuresti , Moldova , Pasarea , Mustang pt. ca si acolo poate -s platitori de cotizatii ... care participa ... deci sunt si ai lor banii ...
Unii membrii asociati nu au copii , fapt pt care iar nu poti cheltui doar pt unele familii care au ...
Pt. bugetul de anul urmator poti propune un 500-1000 ron alocat copiilor membrilor asociati , bani pt intalniri si pt bucuriile acestora , cadouri sucuri ... pt iun- 2013- iun 2014.
Propunerea o poti face la AG , asta doar fiind membru asociat cu drept de vot ( si cotizatia la zi) , logic...

NU tre sa te superi cand nu primesti feedback , ti-o spun prieteneste pt ca ne cunoastem si o trec public pt ca sa stie si altii...
Am patit si eu cu alte proiecte la care au " raspuns " doar cativa prieteni ( vezi cazu' Costinesti)...
Rezultatul ? Stati la camping daca nu vreti moka!
E mai simplu sa faci o cheta de 20 ron de la 5-6 parinti si nu mai faci valuri ... mai aduc si eu o colectie de DVD-uri pe care o am acasa ( filme) si le faci o bucurie copiilor fara a transforma asta intr-o mare problema...

Faceti o lista a parintilor care se implica in afara de LIOPA T. !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Asa cum se ia stegulete,fulare,actzipilde,etc,cort sa nu le ploua in pahar la adulti,asa se putea lua si la copii un suc,la intalnirea ASTA pt ca este a asociatiei,nu la celelalte care sunt particulare.Nu este vb de bani,ci de gest.La Rasnov numai pe banii mei am facut si tot mi-am luat bobarnace.TU sti f bine ce vreau sa spun,ca ma cunosti.
NU UITATI:Copii de azi,vor fi rulotisti de maine,iar voi babalaci.Se vor purta ca atare cu voi,pt ca unde semeni neghina nu poti culege grau.....ma refer DOAR la cei care ma ,,acuza,,ca vreau sa fac ceva.

***,,INUNDATI-VA COPIII CU SARUTARI SI IMBRATISARI,CA TARE GREU ESTE SA NU MAI AI PT CINE SA O FACI,,......citat LIOPA ADRIAN
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Sandu, ai scris tu detaliat ce vrei sa faci, ai scris ce nevoi ai avea, ce bani ai avea nevoie?
De ce ceri de la club?
Scrie aici; vreau sa fac asta, costa atat, am atat si poate vei gasi sprijin. Daca nu te ajuta nimeni, faci ce poti TU.
Cand vei afisa ce vrei sa faci, probabil, se va gasi cineva care apreciaza acel lucru si te va ajuta. Este posibil sa gasesti sprijin la persoane care nu participa la intalnire.
Nu te mai aprinde asa, esti tanar si mai ai multe de facut.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

este scris detaliat in prima postare
Încuiat