Cumpar lada frigorifica gaz

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
maruntis constantin
Membru forum
16

Cumpar lada frigorifica gaz

Mesaj de maruntis constantin »

Cumpar lada frigorifica 12v/220v/gaz la un pret rezonabil.
Octavia 2 1,9tdi+Chateau Chiara
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Re: Cumpar lada frigorifica gaz

Mesaj de Radu Pascu »

invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
georgemarcu53
Membru forum
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 23 Apr 1953

Mesaj de georgemarcu53 »

Buna ziua,stie cineva site cu vinzari accesorii rulote(lada frigorifica pe 3 cai)
Cu stima.
VW SHARAN+Hobby Prestige 520
George Marcu 0722454584 e-mail : georgemarcu53@yahoo.com
Eşti inteligent dacă nu crezi decât jumătate din ceea ce auzi; eşti înţelept dacă ştii care jumătate.
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Buna ziua ,incercati din cind in cind si la acest nr. de telefon:0769 665 668 Homos Cristian (in Pipera bucuresti)Succes. 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Doru Bodeanu
Membru asociat
14
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Dec 1960

Mesaj de Doru Bodeanu »

http://www.agrementonline.ro/1939/lazi% ... -45-l.html. Am cumparat de doi ani si sunt multumit. Incap sticle de 2,5 l.
Autorulota FORD- HOBBY
tel. 0724670730
georgemarcu53
Membru forum
12

Mesaj de georgemarcu53 »

Salut,sunt interesat de o lada pe 3 cai dar care sa functioneze pe gaz prepondorent deoarece:
-in campingurile de pe litoral aproape fara exceptie alimentarea rulotei si nu numai la curent electric nu se accepta plata /kw consumat ci in medie 15 lei/zi
-in zonele de munte nu gasesti pe timpul veri intotdeauna loc intr-un camping care ofera si current la un pret decent iar daca campezi in zone off chiar ca esti terminat
-frigiderul a consumat anul trecut timp de o luna o butelie de 20 litri umpluta cu gpl(60 lei) si probabil ca lada ar consuma cam tot atit daca nu mai putin
-aveam in intentie achizitionarea unei lazi sau a unui frigider cu compresor dar i-mi este teama ca bateriile nu vor face fata prea mult timp,chiar daca am si un panou cu care incarc acumulatoarele
-in tara am gasit un magazine care comercializeaza lada frigorifica noua waeco la preturi intre 1000-1500 ron
-pe amazon.de am gasit acelas produs la 150-170 euro plus taxa de transport
-mai stie cineva si alte site cu magazine din afara care comercializeaza accesorii pentru rulote
-cu stima
Eşti inteligent dacă nu crezi decât jumătate din ceea ce auzi; eşti înţelept dacă ştii care jumătate.
pirvuhoratiu
Membru forum
12
Data nasterii: 16 Apr 1964

Mesaj de pirvuhoratiu »

Daca aveti panou fotovoltaic si acumulatori, eu zic sa va mai ganditi la varianta frigiderului cu compresor. Au consum mic si avantajul ca au termostat deci nu functioneaza non stop. In plus nu mai dati bani pe gaz. Este net superior celui cu absorbtie.
VW passat TDI 4motion + Hymer Eriba Nova 392
0723909090 e-mail god_guard@yahoo.com
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Postare gresita din topicul " Petromax cu gaz lampant, Set complet, inclusiv accesorii "

{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }13 de georgemarcu53 » 29 Ian 2014 18:35

Buna seara.
Sper sa nu va plictisesc prea tare cu ce am a va spune.
De un an am inlocuit cortul omega 5 cu o rulota marca hobby 520 si nu regret.
Intradevar a crescut siguranta,confortul dar totodata si cerintele,asa ca a trebuit sa inlocuiesc pompa de apa cu una mai puternica si cu presostat,a trebuit montat sub o bancheta un rezervor de apa potabila cam de 90 litri,am achizitionat un panou fotovoltaic de 240w,tv. led si am plecat .
Prima iesire a fost de paste la Caciulata,drumul bun si fara peripetii, chiar daca era prima iesire cu ceva dupa mine darmite cu ditamai casuta.
La Caciulata am avut primul soc pentru ca nu aveam unde campa chiar daca pe net am vazul ca exista un camping al primariei visavis de hotelul Traian dar acolo era un teren viran cu o bariera,intr-un final am campat in parcarea compexului hotelier Oltul si datorita amabilitatii domnului director al complexului.
Timpul frumos,stranduri termale dotate cu jeturi de apa,tarife modeste.
A doua iesire a fost la complexul Lebada in Navodari.
Orasul curat,piata agroalimentara si cele 3 supermarcketuri bine aprovizionate iar preturile accesibile.
Pentru 2014 nu stiu daca o sa mai ies in vacanta de paste iar pentru lunile iulie-septembrie m-am gindit sa imbin litoralul cu muntele.
Pentru iesirea in zona montana( Busteni,Bran,Risnov,Cheia)o sa-mi trebuiasca categoric ori inca un frigider ori o lada care sa functioneze pe gaz,pentru ca-i mai ieftin iar in dotarea rulotei am un invertor de 1,5KW dar nu scoate sinusoida pura pentru a folosi un frigider cu compresor.
Sper sa ma puteti indruma catre un magazin de afara deoarece aici am vazut pentru lada WAECO RC 1200 EGP preturi cuprinse intre 1100 si 1500 ron.
Cea de pe articolecamping.ro era intradevar la un pret mai convenabil dar nu stiu cum sa fac o comanda.
Cu stima George Marcu.

Domnule Marcu, inainte de a face o postare va rog sa verificati cu functia " Cautare" din coltul dreapta sus,ceea ce va intereseaza si daca nu gasiti , atunci faceti postarea in topicul adecvat . Nu poluati topicuri care nu au legatura cu postarea dumneavoastra. Va multumesc pentru intelegere. Grosu V
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Viorele, domnul Marcu este incepator, e abia la a cincea postare, o sa invete incetisor si cum e cu forumul.. :) Mutasem si eu postarea, dar va ramine a ta.
Dle George Marcu, va voi raspunde solicitarii dvs cit de curind, asa cum v-am scris si pe facebook la rubrica "articolecamping" care este tot a familiei Rusu.
In curind va dau un raspuns.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
georgemarcu53
Membru forum
12

Mesaj de georgemarcu53 »

Multumesc frumos.
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Salutari dle George. Nu v-am uitat, am cautat in acest timp o lada frigorifica Dometic, Waeco, care sa corespunda cerintelor dvs. Din pacate, pina acum am rezulate slabe.
Ma refer la faptul ca cei care si expediaza in Romania, ii numeri pe degete. Primul gasit care sa si expedieze, are un "pret minim", care pentru mine este un pret exagerat.
Asa ca daca nu va grabiti si nu vad de ce, o sa o rezolvam in Februarie maxim Martie. Intre timp voi urmari ocaziile care apar si voi incerca sa gasesc vechiul meu vinzator
Deci tinem legatura. Deocamdata pun o poza "trista" cu pretul actual si o poza distractiva cu prima noastra lada frigorifica cumparata din Olanda cu ceva timp in urma... :)

Imagine

Imagine

Nu va faceti probleme, am mai luat lazi si pentru alti colegi, nu va las fara lada... Sa tinem legatura pe mail, ca sa nu mai aglomeram topicul.. Mailul, il aveti la semnatura.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Mihai ,lada accea din fotografie este "sora"celei cumparate pentru mine.Am ocazia sa iti mai multumesc inca o data ,ca isi face treaba pe deplin vara . :D 😉Salutari si ...stima.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Scrie răspuns