Sicer cred ca am cam lalait-o pana acum cu acest calendar , care in cadrul unei asociatii care se respecta ar fi trebuit sa il comunicam / afisam rulotistilor din Romania cel putin pe acest forum care se presupune ca este cel mai accesat , din forumurile de profil .
Asadar.. asteptam in continuare sa vedem daca vorbeste Vasi MANEA sau cineva din BV acolo la Natura Parc... pt. 21-24 iun ce si in ce conditii putem face , sau alegem alternativa ( zic eu ) Pensiunea Rasnov care ne e partener si care va rezolva si problema toaletelor ( minim 2 ) pana atunci , ori sa le faca ori sa le inchirieze ( model eco -chimic - cabina plastic ).
Oricum cel mai bine este sa se voteze din 3-4 variante dupa ce avem premisele, dar nu sa ne prinda 1 mai .....
Calendarul CLUB RV de anu' asta arata cam asa....
15-17 feb. "Un vin fiert la Cernica" - IF
23 /30 mar sau 6 apr - amenajare locatie CLUB RV Pasarea Pustnicu / Pantelimon IF.
30-apr- 6 mai intalnire la Venus Palace CT - Paste + 1 mai
1 -6 mai Paste in Moldova ( pers. contact Dna Popa Vio tel 0722 686 928 )
21-24 iunie ramane sa votam locatia pt Intalnirea Nationala a rulotistilor . ( luni nu se lucreaza - Rusalii )
Propun anu' asta Natura Parc sau Pensiunea Rasnov, dar ma voi consulta cu colegii din CD intai.
22-29 iun Rally Adria la Njivice (insula Krk) Croatia
iul- aug intalniri si concedii propuse pe forum in grupuri mai mici sau mai mari
apr-mai-iun-iul-aug-sept intalniri de wekend la locatia Club RV Pasarea Pustnicu
iul- aug BD la munte si la mare( Brigada Diverse - rulotistii veseli impreuna cu cativa din CLUB RV organizam incepand cu 5 iul 2-3 sejururi a cate 9 zile ( de vineri pana duminica) atat in Venus Palace CT , cat si la munte zona Bv , Fagaras, Targu Secuiesc , Comanesti (Camperland) , BC..
In drumul nostru vom incerca sa identificam noi parteneri in tara pt membrii CLUB RV.
6-14 aug Slawa Polonia nr. 79 FICC Rally http://www.79ficcrally.pl
6-8 sept Murighiol Delta (TL)
29 nov - 1dec Intalnirea "7 ani CLUB RV "
Revelion CLUB RV - ma pot ocupa de acest proiect dar am nevoie de " feedback" , asta daca exsista interes ...
P.S. la toate intalnirile de mai sus au acces toti rulotistii din Romania , nu doar membrii cotizanti CLUB RV , doar ca la unele locatii cei ce detin cardul CLUB RV -FICC platesc cu reducere ( la parteneri )
Orice fel de comentarii / sugestii pot fi scrise mai jos in topic sau pe PM ... nu e nici o suparare daca nu va convine ceva , de aceea avem forum sa comunicam... dar prefer opinii ale membrilor asociati , acestia avand "prioritate ".
PS>2 Cei ce pot sponsoriza /sprijini cu orice fel de bunuri sau servicii organizarea acestor intalniri sunt rugati sa ma contacteze pe mine sau un membru CD.
Sa ne vedem cu bine ! :)