Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Anu' asta fiind cam ciudata vremea am zis sa nu risc sa ma ploua zilnic de 1 sau 8 martie asa ca nu am organizat nimic cu RV -ul .
Recomand celor care doresc a merge pe Valea Prahovei restaurantul casa Noastra Sinaia unde meniul pt 8 martie este 50 ron. ( voi fi si eu prezent cu cativa prieteni din grupul Rulotistii Veseli ).
Restaurantul are program artistic in acea seara de 9 martie sambata , la fel si pe 8 ( vineri )
detalii : http://www.casanoastrasinaia.ro/oferte.php
in acest pret nu sunt bauturi incluse.
O alta varianta pe care v-o recomand este pe Valea Cerbului la Gura Diham in cadrul restaurantului care organizeaza ceva similar la 75 ron sau 70....
Am discutat cu seful de sala si mai are locuri disponibile ( am post in wekend pe acolo la o ciorba de fasole in coaja de paine )
Mai jos atasez foto cu organizarea de la Gura Diham si cartea de vizita a sefului de sala .
Distractie placuta !
La multi ani pt. doamne!
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Noi suntem la Poiana Tapului la o pensiune si la Sinaia ( sambata seara la cina festiva ) , poate facem o vizita si la Rasnov si pe Valea Cerbului unde mai sunt din ce am auzit ceva rulotisti pe wekend ...
Distractie placuta tuturor , orinde v-ati afla ! :)
La multi ani pt. doamne !
Mai jos am pus meniul de la Casa Noastra Sinaia , am sunat si azi ,mai sunt ceva locuri .. noi avem o masa de 16 pers rezervata ( cativa veseli ) .... daca vrea cineva sa vina ... eventual ma sunati ...
Fişiere ataşate
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com