Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Datorita serviciului, din cand in cand este posibil sa mai am deplasari prin tara sau mai departe. Cu aceasta ocazie, daca cineva are ceva de trimis sau luat si locatia se afla pe traseul meu, sunt bucuros sa va ajut. Masina este un Opel Corsa, deci portbagajul este mic. Pe de alta parte, merg de regula singur, deci bancheta din spate este libera pentru colete mai voluminoase. Nu am carlig la masina, deci nu pot cara rulote/remorci. De asemenea, nu ma puneti sa transport arme, explozibili, droguri, substante radioactive.
Luni, pe la ora 10, voi pleca din Ploiesti la Timisoara. Traseul cel mai probabil prin Brasov, Sibiu, Deva, Lugoj. Joi dimineata ma intorc. Daca are cineva de dus/ adus ceva pe traseul asta, cu mare placere.
P.S. Free of charge.
tel 0755107646 sau PM.
O zi buna.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
De salutat idea si asteptam si alte trasee :D M-ar interesa cineva care are drum Bucuresti -Suceava?
De asemenea incepand cu luna aprilie voi fi si eu chiar de 2-3 ori pe saptamana pana in Decembrie pe ruta Suceava-Bistrita-dej-Baia Mare -Satu Mare-Budapesta-Bratislava -Praga-Dresden-Laipzig.(ruta fixa) Asa ca daca cineva va dori sa duca ceva pe ruta asta il voi putea servi cu placere si neconditionat..
Ultima oară modificat 13 Feb 2013, 21:35 de către Ionut Irimia, modificat de 2 ori în total.
Salut din Cluj,sint in Cluj daca cineva are nevoie de transport ceva coletarie astept telefon , maine dupa amiaza plec spre Bucuresti prin Sebes Sibiu Valcea Pitesti .Astept telefon pentru tranport in aceste locatii .
Am stabilit deja traseul de luni, este prin Brasov (trebuie musai sa ma intalnesc cu un coleg la Simeria). De intors ma voi intoarce joi, daca nu intervine ceva ma intorc prin sud (deci doritorii de antifurturi de rulota din Craiova sa stea pe receptie). Contact pe tel. 0755107646, CB canalul 22, UHF 145225MHz.
MCV+Hobby Prestige 425
Daca e nevoie, as putea face intoarcerea prin Resita. In momentul asta nu sunt foarte sigur, sa nu apara ceva pe parcurs. In principiu, as vrea sa ma intorc prin sud, deci Resita included. Ai de luat ceva sau de trimis acolo?
MCV+Hobby Prestige 425
Maine, 14 martie, plec la Brasov. Daca cineva vrea sa trimita ceva din Ploiesti, trebuie sa se trezeasca devreme (plec pe la 7). Dupa amiaza ma intorc la Ploiesti. Poimaine e posibil sa plec la .... Beirut, deci cine are ceva de luat de la mine, sa o faca maine :mrgreen: .
MCV+Hobby Prestige 425
In data de 6 Aprilie voi pleca pe ruta Bucuresti-Pitesti-Rm Valcea-Sibiu-Deva-Arad , 7 Aprilie Arad-Budapesta-Viena -Graz-Klagenfurt cu retur in 12-13 Aprilie in ordine inversa , si voi merge cu turism.