Camping Bon Repos langa Barcelona - Spania

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Camping Bon Repos langa Barcelona - Spania

Mesaj de Lupu Ciprian »

Camping Bon Repos este situat la cca 60 km. de Barcelona in statiunea / localitatea Santa Sussana de pe Costa Brava , o zona superba , zic eu a Spaniei , care are aprox 6 luni de vara spre surprinderea mea.
Am scris “ spre surprinderea mea” pt. ca agentiile din Romania ( de turism ) nu prea ofera pachete turistice in lunile sept. - oct , desi vremea e superba , dar pt Turcia si Grecia , eventual Bulgaria ofera …. Pachete ( sejururi ) .
Am urmarit si topicu’ lu’ Rusu de anu’ trecut “3 luni in camper “ si am vazut cum era vremea in acea perioada ( ian. 2012 ) comparativ cu alte zone din Europa , acest lucuru vazandu-se si dupa vegetatia care “rezista “ acolo … peste iarna .
Tarifele-s undeva la 50 euro prêt mediu pe Bungalow 2-4 pers ( casuta mare cu terasa ) sau 70 euro apartament in casuta si mai mare mare ( de 6 pers ) .
Pt . rulote tariful mediu era cam 25 euro/zi ( curent inclus ) , 2 pers .
Campingul era unul f. placut si lejer , fara garduri ………………. cu acces direct la plaja , cu piscina cu terase , la una din terase aveau si 2 persoane care cantau la chitara ( la rece ) fara amplificare …..ce creau o atmosfera superba fara a face galagie sau a obliga tot campingul sa asculte o anume muzica .

Imagine
Imagine
Detalii , tarife … etc

http://www.campingbonrepos.com

Imagine
Imagine
Imagine
DIN ACEST CAMPING SE POATE AJUNGE IN BARCELONA PE AUTOSTRADA IN 30 MIN SAU CU TRENUL IN 45 MIN (7 euro tur- retur ), peisajul ( vazut din tren ) este superb .. toata coasta numai statiuni , palmieri , si marea Mediterana .
Noi am stat chiar vis-a-vis , la un hotel , iar in camping mergeam din curiozitate si pt ca am vrut sa copiez sa “desenez “ proiectul pt. o astfel de casuta mare bungalow cu terasa , dar cu cu etaj pe care mi-am dorit sa o construiec in curte la noi langa casa… si asa am facut-o pana la urma cam ca cele de acolo .
E prea departe sa mergem noi cu rulotele in concediu acolo , dar totusi iata ca sunt unii colegi care in circuit in Europa ajung pe unde nici nu ne imaginam !  ca de ex. Capul Nord sau Portugalia …. ori diverse insule , indiferent de costuri .

Observatie personala :

Rulotismul e cam ca pescuitul : cei ce nu-l inteleg sau nu-l iubesc te intreaba cat e cazarea la camera de pensiune / hotel comparativ cu a sta la camper sau rulota ….
.. e ca si cum ai intreba pescarul cat a dat pe momeala cat costa taxa pe balta sau benzina consumata pana acolo , iar apoi calculezi cam cat e carasu’ la Metro / Cora? Careffour 

film de la ei ...

Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: Camping Bon Repos langa Barcelona - Spania

Mesaj de Lupu Ciprian »

Campingul are de la magazin alimentar sau de obiecte de plaja ( gonflabile ) pana la teren tenis , si alte facilitati .
Plaja este cu un nisip nu f. fin ( parca-s mici pietrciele) , dar superba !
IN apa in schimb se intra din pacate cam abrupt , ceea ce constituie un dezavantaj pt. familii cu copii , dar avantaj pt. vaporeto care vine in statie si te urci in el de pe ponton ca in autobuz cu plecare spre statiuni sau spre Barcelona chiar si nu costa decat 5 euro .

Imagine

Imagine

Imagine

Uploaded with ImageShack.us
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: Camping Bon Repos langa Barcelona - Spania

Mesaj de Lupu Ciprian »

Alt model de casuta tip bungalow care "batea-n " 50-60 euro /zi 3-4 pers.

Imagine

Imagine

din interior nu am poze...

Imagine

Imagine

Imagine

casutele erau cam la 30mp , ceva gen garsoniera.
Scrie răspuns