Colaborare Clubrv - Pro Tv

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Colaborare Clubrv - Pro Tv

Mesaj de Nelu Predonu »

In urma cu cateva minute am fost sunat de Roxana Ciuhulescu de la PRO TV - ProMotor, care ma roaga sa o ajut intr-o problema.

Se doreste realizarea unei emisiuni in care un bucatar al companiei, doreste sa faca o prezentare/retete culinare de picnic, intr-o rulota sau camper.

Am discutat cu Octav (user Mona si Octav) care s-a oferit sa puna la dispozitie camperul lui pentru realizarea emisiunii, drept pentru care ii multumesc si pe aceasta cale.

Amanunte legate de locul si ora de filmare voi primi curand de la Roxana. Data de difuzare la ProTv a materialului filmat o voi posta in acest topic.
Am deschis acest topic in ideea ca montajul facut de Roxana ne poate face publicitate pe postul amintit de televiziune.
In contrapartida, se va mentiona numele asociatiei Clubrv pe burtiera si eventuale alte referiri la asociatie in materialul filmat.
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: Colaborare Clubrv - Pro Tv

Mesaj de Popa Violeta »

Multumim Mona si Octav pentru nenumaratele lucruri bune pe care le faceti pentru Clubrv.
Domnule Predonu, toata consideratia.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Dan Ciupuliga
Membru forum
12
Oras: ARAD
Data nasterii: 08 Feb 1964

Mesaj de Dan Ciupuliga »

Multumim frumos pentru osteneala.

Cu respect Dan C.
Dan Ciupuliga
0724235372
OPEL ASTRA H, 1900 CM, 150CP +Hobby 400 10C
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Nelu Predonu scrie: Data de difuzare la ProTv a materialului filmat o voi posta in acest topic.
Daca se poate sa inregistrati materialul si sa-l postati aici...pentru cei ce vor rata emisiunea...sau asa sa o vada si cei ce vor veni mai tarziu in Club;ati mai facut-o cand ati avut o emisiune la Pro motor de prezentare a camperului 😉 .Sau poate altcineva care are tehnica necesara inregistrarii emisiunii.Se poate posta la rubrica de retete culinare... :idea:
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Nelu Predonu
Membru forum
12

Mesaj de Nelu Predonu »

Din pacate, Octav nu a reusit sa scoata camperul la drum. Il are in fundul curtii si tot terenul e desfundat. A incercat dimineata sa-l scoata, dar toate incercarile au fost sortite esecului. Mi-a spus: "cred ca pana la primavara nu am nici o sansa sa scot camperul". Oricum multumirile exprimate mai sus raman valabile pentru dorinta lui Octav si a Monei de a ne ajuta ori de cate ori apelam la ei.
Fiind pus in aceasta situatie, am sunat alti colegi cu campere sau rulote care din diverse motive (justificate), nu ne pot ajuta.
Camperul meu are un furtun de apa spart undeva sub baie si din acest considerent m-am vazut nevoit sa apelez la colegi.
Voi vedea ce pot face sa ducem la capat aceasta colaborare.
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu »

Rulota o putem pune la dispozitie fara nici o problema. (ieri am luat numarul de la pipera)
Sunt unele neajunsuri pentru moment: nu am cort la ea (deocamdata) si este goala (nu am apucat sa pun ce aveam in cealalta dar pot urgenta) masa, scaune, vase, tacamuri, gatar, etc.
Daca este de folosinta; cu cea mai mare placere.
Fendt 420 Saphir+ Passat
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Vedeti, D-le Predonu, lumea buna, se aduna.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Nelu Predonu
Membru forum
12

Mesaj de Nelu Predonu »

Este a doua oara cand ma ajuti si ne ajuti Sandu, iti multumesc si de aceasta data.
Mai am o promisiune, daca va cadea, te sun si iti dau toate amanuntele. Nu te grabi cu vasele, tacamuri, etc. Bucatarul respectiv s-ar putea sa aiba aceasta recuzita.
Te tin la curet Sandu.
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu »

Singura mea nemultumire este lipsa cortului sau a verandei (ar fi dat mai bine )
Despre ajutor... ce sa zic; avantajul meu este ca rulota fiind proaspat achizitionata nu trebuie sa scot o tona de catrafuse din ea ca sa se vada mobilierul :oops:
Iar dupa ce-mi pun toate la locul lor s-ar putea sa nu-mi convina sa-mi filmeze cineva lucrurile. :mrgreen:
Fendt 420 Saphir+ Passat
Nelu Predonu
Membru forum
12

Mesaj de Nelu Predonu »

Cand am sa primesc telefon de la Roxana, am sa capat mai multe informatii si vom vedea daca lipsa cortului sau a verandei vor reprezenta un impediment.
Acum am telefonul tau Sandu si te tin la curent cu ce se stabileste.

In situatia spuselor tale, ca ar da mai bine cu cortul sau veranda, am mai primit un PM. de la colegul nostru George Stanescu din Ploiesti care doreste sa sustina aceasta actiune de promovare a asociatiei, mentionandu-si disponibilitatea de a participa la aceasta actiune. Mi-a precizat ca rulota e in perfecta stare si dispune de tot ce e necesar, cort, veranda etc. Va multumesc domnule George si aici.

Voi transmite pe PM sau telefonic ambilor colegi toate informatiile, amanuntele legate de aceasta colaborare cu ProTv.

Inainte de ofertele facute de Sandu si George, l-am contactat pe Costin Tabra pentru a incerca intr-un timp cat mai scurt sa-mi repar camperul. Spunandu-i despre ce este vorba, de ca ma grabesc, s-a oferit si Costin sa sustina acest demers cu rulota lui, dar in principiu sambata, in restul saptamanii fiind mai ocupat. Ii multumesc pe acesta cale si lui Costin Tabra.

P.S. Mare dreptate aveti doamna Popa in ceea ce ati afirmat.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ca sa nu mai fac alt topic scriu aici .... in continuare .

Dupa difuzarea reportajului PROTV cu noi , la mare , pe forumul nostru am activat ( ca admin forum ) in ultimele zile mai multe conturi pt noi membrii sositi , aproximativ 30 de conturi de membrii noi .

De asemenea pot sa va anunt ca la ultimele 2 intalniri "Secu -Paste " si respectiv "Hai la mareeee ! 1 mai -ClubRV" Asociatia a mai castigat un numar de 12 membrii noi asociati , astfel speram ca la 6-9 iunie la intalnirea NAtionala sa ajungem din nou la peste 100 , numarul real la 31 dec 2013 fiind 83 ( la zi cu plata cotizatiei ) din informatiile pe care mi le-a furnizat colegul Costel Curelea ( presedintele Asociatiei CLUBRV-RO ) .

LINK reportaj :

http://vacantalamare.stirileprotv.ro/st ... ortul.html
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Toni Conecini
Membru asociat
11
Data nasterii: 13 Feb 1968

Mesaj de Toni Conecini »

Reportajul la pro tv a fost cu impact maxim, mai mare decat cel de la secu (in care apar si eu....). am trimis linkul de la protv la toti cunsocutii si au fost foarte incantati de comunitatea de rulotisti 😉
Toni

Adria Coral Silver 660 SP
Scrie răspuns