Lista Participanti 1 mai+paste la Venus Palace Camping 2013

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Lista Participanti 1 mai+paste la Venus Palace Camping 2013

Mesaj de Lupu Ciprian »

Nedorind sa patesc ca asta vara cu sondajul pt. Delta Dunarii am luat decizia de a nu mai astepta in organizarea intalnirii 1 mai + Paste 2013 .

Cu ajutorul lui Nae Popescu am incercat sa releg relatia cu partenerul nostru Camping Palace , respectiv Dl. Laurentiu care este deschis catre noi la fel si sotia sa, cu care am discutat astazi si pe care am invitat-o sa-si creeze cont la noi pe forum, lucru care s-a si intamplat in urma cu cateva minute , ( user )" Camping Palace ".
Asadar am hotarat impreuna cu colegii din CD sa organizam 1 mai si Paste in Camping Palace Venus.
Daca va fi o reusita poate ramane stabilita o astfel de intalnire in fiecare an "Deschidera sezonului ", ramane sa hotaram si la AG din iunie acest lucru.
Sta fiecare cat vrea, nu neaparat 1-6 mai .... de miercuri pana luni ....
Tariful negociat pt. 1-6 mai este 35 ron / zi / echipaj ( 220v inclus ) ... sta fiecare cate zile vrea, puteti ramane si pt. Paste sau nu .
Noi vom merge la biserica in Neptun , Mangalia sau Saturn in noaptea de inviere.( cei care ramanem si de Paste ) cum sunt eu si cateva echipaje ...

Cine nu doreste sa ramana si de Paste nu e nici o problema poate sta de miercuri pana sambata sau cum doreste ...
Cu ocazia acestei intalniri vom semna si contractul ce va asigura membrilor asociati in sezonul estival acces la tarif 40 ron / zi echipaj ( 220v inclus ) .
Cei cu aer conditionat sau frigider suplimentar vor achita in plus 10 ron.( in sezon )

Pt. cei fara rulota :
Se poate sta si la bungalow sau casuta de beton cu baie la 50 ron .( doar la aceasta intalnire avem acest tarif pt casute si bungalow) .. gasiti alte detalii si pe site http://www.campingpalace.ro
Biliard in loc de 10 ron/h se pare ca va fi GRATUIT <>( 1-6 mai )
Volei sau alte activitati , ping / pong ... loc de joaca pt copii ( amenajat ) , leagane, gratar , etc , inclusiv internet WI FI FREE !

P.S. Multumesc Nae pt. ajutor ! :)

P.S.2 Pt. Apreutesei si colegii : se poate plati sau rezerva din timp sejurul la Camping Palace , chiar si cu plata in cont in banca .
Vorbiti cu dna Sava la tel 0762.679.891 sau cu Laurentiu.
Oamenii sunt f. amabili ! :)
Am discutat cu amandoi si speram ca impreuna sa incurajam acest parteneriat pt a fi avantajos de ambele parti .
Campingul sa aiba clienti iar Asociatia CLUBRV un partener de nadejde la mare cu preturile cele mai bune pt membrii asociati !

Rezervari casute/ bungalow:
0762.679.891
sau Laurentiu 0743.337.855

www.campingpalace.ro

galerie foto :
http://www.campingpalace.ro/galerie.php

pS.3 La aceasta intalnire pot participa toti rulotistii indiferent daca sunt sau nu membrii asociati CLUB RV.
Se vor oferi din partea asociatiei materiale promotionale CLUB RV !.. stegulete , colante , sepci , tricouri si ce mai avem , iar pt membrii asociati in plus diverse materiale pe care acestia le au de primit.
Plata se va face acolo catre camping , nu strangem bani , nu facem chete sau liste.
Va asteptam ! Anuntati-va prezenta pe forum in numar cat mai mare !

Separat de acest topic , va fi si unul de organizare si program de activitati !
Aici vom continua doar cu o lista a celor ce doresc a fi prezenti !
Va multumesc anticipat pt. sustinere !
----- fotografiile de mai jos sunt facute de colegul nostru Vali Panait -----
Fişiere ataşate
foto Vali Panait
foto Vali Panait
foto &quot;furate &quot; Vali Panait
foto "furate " Vali Panait
pal9.jpg
pal10.jpg
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: 1 mai + paste la Venus Palace Camping

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pt. cei care n-au mai fost iata pozitia pe harta a campingului incadrat in statiunea Venus .
Asteptam in continuare inscrieri ! :)
Fişiere ataşate
harta.png
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Pentru Dan Apreotesei si nu numai.
Hai sa facem si acest efort, ca la Camperland am fost ultima data. Cred ca vom veni si noi dar numai pentru 1-2 mai.
Noi ne-capitalistii suntem putini pe locatie dar mult mai multi per total.
Anul 2012 de 1 mai am facut baie si plaje la Eforie Nord. Ce bine ar fi sa fie si anul asta la fel de cald.
Nu m-am dumirit daca acest camping este vechiul camping dintre Venus si Saturn sau unul nou. Harta nu ma clarifica.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pt nea' Traian si altii care doresc sa stie mai multe despre camping
viewtopic.php?f=122&t=2084

Lista incepe :..............
Incep deja sa caut sponsori pt ceva premii.. de asemenea cei care doresc sa aduca produse noi spre vanzare ( ma refer la societati comerciale in domeniu ) sunt rugati sa ofere premii catre membrii CLUB RV la concursurile pe care le vom organiza sau la tombola....

Vom aduce si cantarele care sunt la Costel Curelea sa va cantariti rulotele si " apasarea" pe carlig .
De asemenea vom monta si 1 sau 2 pavilioane ale asociatiei !
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

Traian Baltateanu scrie:...Nu m-am dumirit daca acest camping este vechiul camping dintre Venus si Saturn sau unul nou. Harta nu ma clarifica.
Este acelasi camping din 1970, cand m-am campat prima data in aceasta locatie. Multi ani (dupa '90) a fost parasit, lasat in paragina. Dar vad ca a intrat pe maini bune. S-a varuit, renovat, au crescut plopii, restul, ma bucur ca a ramas ca pe "timpuri" .
Doru Stoicescu - 2 persoane.
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Cei care nu au fost de multi ani aici la Venus vor fi surprinsi de schimbarea la fata a acestui camping, curat frumos iarba multa pomi la fel de multi si cam totul este ok . Nu este la nivel lux dar este ceva de mult bun simt pentru un concediu de neuitat , sa nu mai spunem ca pretul la cazare bate tot litoralul.
As vrea si rog pe acesta cale prietenii din zona Moldova sa nu lipseasca la aceasta frumoasa intilnire, am cunoscut aici la Venus acum 2 ani acum 1 an oameni din Galati , Suceava , Braila , Piatra Neamt Iasi, niste oameni deosebiti cu care am legat prietenii cred eu pe veci .Oameni la fel de simpli ca noi toti indiferent ca vin cu rulote mai mult sau mai putin noi sau cu campere de zeci de mii de eu ,oameni care apreciaza momentele de relaxare si care stiu ca viata este scurta si trebuie traita din plin .
Mi-am facut aici la Venus multi da multi prieteni care au vazut in mine omul simplu cu zic eu destul bun simt si care nu se da in laturi niciodata daca poate fi de ajutor in vre-un fel .Fac apel si la prietenii de la Sibiu si mai ales la prieteni din Ploiesti. Si as vrea sa nu uitam nici aici ca sufletul tuturor intilnirilor nu este altul decit Relu Buliga pe care astept sa il revad cu drag .
Sincer va spun imi este dor de voi toti chiar daca cu unii am mai avut ceva clinciuri in trecut pe acest forum, sunt omul care ma aprind repede si care la fel de repede las in urma polemicile in favoarea prieteniilor adevarate.

Sa ne vedem sanatosi cu totii.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Alooooo.. Alooooo. ce e acolo, pai nu mai ramane loc de dans...
Bravo Cipri, asa ne trebuie, s-o facem lataaaaa.....
Relu Deliu sa vina si cu baiatul cel mic (de 25) si Nelu Predonu sa stea si pe la noi nu numai la vila sa de protocol (daca nu vrea sa o ocupam noi cu forta).
Poate vine si familia Cantu cu echipa de voci si chitare, ca atunci conving si ginerele si fata sa vina sa facem folk la lumina lunii si a focului de tabara.
O sa tinem post de mancare dar nu de distractie.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Asa cum au scris mai sus atat Nae cat si nea' Traian B. ne vom mobiliza sa ne vedem in numar cat mai mare,venind din toate locurile tarii .... indiferent de discutiile pe care le-am avut in trecut , acestea considerandu-le a fi pt progresul acestei comunitati de rulotisti :) scopul final fiind acela de socializare si respectiv calatorie .
Sper ca filmuletul demo de anu' trecut a lui nea' Mihai Rusu sa va convinga :)

Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

-Sper ca filmuletul demo de anu' trecut a lui nea' Mihai Rusu sa va convinga -

Se vede in acest filmulet cit de primitoare este locatia Palce Venus . exista locuri si pentru cei care vor liniste toatala si pentru cei care vor sa uite stresul de acasa.
Noi cei care mergem an de an aici la VENUS stim ca este loc pentru toate categoriile de oameni si pentru cei mai vesli si pentru cei care doresc sa se relaxeze in liniste deplina.
Cei care nu ati mai fost aici veti vedea ca intradevar exista o locatie de mult bun simt si ce sa spun cel mai important la preturi de foarte mult bun simt , fara concurenta pe tot litoralul romanesc.
As vrea sa ii rog pe cei care nu au mai fost aici sa merga si pe plaje, la Perla Venusului unde veti intilni o plaje moderna si foarte primitoare de care se ocupa un baiat tinar Dragos care a reusit in citiva ani sa aduca plaja Perla Venusului la standarde europene , unde a creat un paradis al distractiei si relaxarii pentru toate virstele.
Cu siguranta toti cei care vor participa la aceasta intilnire vor ramine cu o frumoasa amintire a vietii noastre de rulotisti,
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

Si nu uitati ca plaja este lejera, fara inghesuiala, si foarte lata, exista pe plaja tobogane pentru copilasi, porgram divertisment pe plaja la un restaurant, dar nu ii mai stiu numele. Autoservirea pe plaja, preturi decente si mancare buna.
Pe plaja si mai ales in camping nu ai treba cu copilasii, zburda in legea lor, au si o "groapa" cu nisip in camping unde cei mici stau mult tip LINISTITI.
E mare lucru sa stii ca nu au cum sa dispara copiii din camping, o singura intrare-iesire unde este un nene care te cauta de bratara si dupa o zi deja stie cine este si unde are rulota si nu lasa copiii sa treaca de el si nici strainii sa intre.
Aleile sunt destul de late si auloc sa mearga cu bicicletele, si fac repede "gasca" cu copii din alte parti ale tarii si acesta este alt mare plus pe care il acord rulotismului. Prietenii care pot sa dureze chiar si o viata.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Lupu Ciprian scrie:Tin sa te anunt ca la 1 mai la Venus vor fi peste 100 de persoane :)
in total ca FAMILIE CLUB rv :)
In primul rand tin sa te felicit pentru implicarea ta in bunul mers al evenimentelor in cadrul comunitatii....daca ai candida la conducerea asociatiei mai ca m-asi face din nou membru...doar ca sa te pot vota (scz de off...poti sterge dupa ce citesti )
Si acum la subiect...am convingerea ca vor fi foarte multe echipaje la acesta intalnire, deocamdata este devreme sa poata comfirma toti doritorii (si cazul meu) dar in apropierea datei, lista va creste simtitor .
Sa ne vedem sanatosi !
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Petrut din ce am vazut si am inteles toate camerele au baie,mai putin duplex-urile(apartament) care au baie comuna.Sper ca nu m-am inselat sa am vreo surpeiza neplacuta
Sa ne vedem cu bine
Încuiat