Nedorind sa patesc ca asta vara cu sondajul pt. Delta Dunarii am luat decizia de a nu mai astepta in organizarea intalnirii 1 mai + Paste 2013 .
Cu ajutorul lui Nae Popescu am incercat sa releg relatia cu partenerul nostru Camping Palace , respectiv Dl. Laurentiu care este deschis catre noi la fel si sotia sa, cu care am discutat astazi si pe care am invitat-o sa-si creeze cont la noi pe forum, lucru care s-a si intamplat in urma cu cateva minute , ( user )" Camping Palace ".
Asadar am hotarat impreuna cu colegii din CD sa organizam 1 mai si Paste in Camping Palace Venus.
Daca va fi o reusita poate ramane stabilita o astfel de intalnire in fiecare an "
Deschidera sezonului ", ramane sa hotaram si la AG din iunie acest lucru.
Sta fiecare cat vrea, nu neaparat 1-6 mai .... de miercuri pana luni ....
Tariful negociat pt. 1-6 mai este 35 ron / zi / echipaj ( 220v inclus ) ... sta fiecare cate zile vrea, puteti ramane si pt. Paste sau nu .
Noi vom merge la biserica in Neptun , Mangalia sau Saturn in noaptea de inviere.( cei care ramanem si de Paste ) cum sunt eu si cateva echipaje ...
Cine nu doreste sa ramana si de Paste nu e nici o problema poate sta de miercuri pana sambata sau cum doreste ...
Cu ocazia acestei intalniri vom semna si contractul ce va asigura membrilor asociati in sezonul estival acces la tarif 40 ron / zi echipaj ( 220v inclus ) .
Cei cu aer conditionat sau frigider suplimentar vor achita in plus 10 ron.( in sezon )
Pt. cei fara rulota :
Se poate sta si la bungalow sau casuta de beton cu baie la 50 ron .( doar la aceasta intalnire avem acest tarif pt casute si bungalow) .. gasiti alte detalii si pe site
http://www.campingpalace.ro
Biliard in loc de 10 ron/h se pare ca va fi GRATUIT <>( 1-6 mai )
Volei sau alte activitati , ping / pong ... loc de joaca pt copii ( amenajat ) , leagane, gratar , etc ,
inclusiv internet WI FI FREE !
P.S. Multumesc Nae pt. ajutor ! :)
P.S.2 Pt. Apreutesei si colegii : se poate plati sau rezerva din timp sejurul la Camping Palace , chiar si cu plata in cont in banca .
Vorbiti cu dna Sava la tel 0762.679.891 sau cu Laurentiu.
Oamenii sunt f. amabili ! :)
Am discutat cu amandoi si speram ca impreuna sa incurajam acest parteneriat pt a fi avantajos de ambele parti .
Campingul sa aiba clienti iar Asociatia CLUBRV un partener de nadejde la mare cu preturile cele mai bune pt membrii asociati !
Rezervari casute/ bungalow:
0762.679.891
sau Laurentiu 0743.337.855
www.campingpalace.ro
galerie foto :
http://www.campingpalace.ro/galerie.php
pS.3 La aceasta intalnire pot participa toti rulotistii indiferent daca sunt sau nu membrii asociati CLUB RV.
Se vor oferi din partea asociatiei materiale promotionale CLUB RV !.. stegulete , colante , sepci , tricouri si ce mai avem , iar pt membrii asociati in plus diverse materiale pe care acestia le au de primit.
Plata se va face acolo catre camping , nu strangem bani , nu facem chete sau liste.
Va asteptam ! Anuntati-va prezenta pe forum in numar cat mai mare !
Separat de acest topic , va fi si unul de organizare si program de activitati !
Aici vom continua doar cu o lista a celor ce doresc a fi prezenti !
Va multumesc anticipat pt. sustinere !
----- fotografiile de mai jos sunt facute de colegul nostru Vali Panait -----