viewtopic.php?f=155&t=6480&p=84803#p84803
...am si facut ulterior , ajungand in fiecare din locatiile propuse .
In cea de a-13- a zi am ajuns la Bucuresti inapoi , ruta parcursa fiind una de 900 km pe un consum mediu de 12,5 % cu un Opel Frontera Sport 2,0L benzina 4x4 .
Masina s-a comportat bine , cu mici dificultati pe Oituz trecand muntii dinspre Comanesti - Tg ocna catre Targu Secuiesc , unde la -20 grade , in panta grea , ud pe jos cu risc de polei , si cu ceata deasa ......ne cam intrase "morcovu" cu tot cu frunze... :)
Traseul a fost :
Bucuresti - Comanesti ( Camping Camperland ) , Bacau , Brasov-Rasnov , Busteni - ( Camping Aviator ) Bucuresti .
In fiecare din cele 4 locatii am stat cate 3 zile .
Revelionul l-am sarbatorit alaturi de un grup de prieteni la Restaurant Casa Noastra Sinaia .
Peste tot a fost f. frig , 10 din 13 zile cu temperaturi negative , dar fiind tineri ne-am incalzit intre noi sau cu TRUMA care a mers permanent pe nr. 5 + ventul + vin fiert :) rosu !
Nu ne-a inghetat nici ceasul nici butelia , am avut GPL de iarna , 3 butelii mici umplute la Darmanesti langa camping Camperland .
Pe parcursul acestui concediu ne-am intalnit si cu alti rulotisti pt a ciocni un pahar de vin :
Nicu Colpos , Traian Baltateanu , George Avram ,Niki Radu ( care ne-a sunat sa venim pe Valea Cerbului la un vin fiert in ultima seara 2ian. ) unde era un grup de ACCCR-isti veseli 3-4 rulote + inca 3-4 rulote de Prahoveni .
In urmatoarele postari am sa descriu fiecare etapa cu fotografii si detalii . Sper sa va placa !