Aici puteti descrie excursiile dvs in tara sau strainatate unde nu ati fost cu RV-ul.
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire in acest topic numai la excursii / calatorii .
Alte probleme legate de asociatie sau diverse discutii intre colegi vor fi scrise numai in topicuri dedicate pt asa ceva .
Am deschis aceasta categ. pt a nu mai amesteca diverse excursii si calatorii facute la hotel , pensiune, vas de croaziera cu cele facute cu RV ul.
Astfel veti putea deschdie topicuri aici unde pot fi descrise concediile sau calatoriile dvs . in strainatate sau Romania .
IN acest subforum / categorie intra si astfel de excursii din anii trecuti si chiar va incurajez sa faceti topicuri .
Impreuna cu ceilalti moderatori voi muta aici , excursiile fara RV exsistente pe forum la acest moment .
exemple : Croaziera pe Marea Mditerana ( Lupu Ciprian )
5 luni in Germania ( Rusu M . ) va urma ... :)
Las Vegas .. China ....si altele " time sharing " Traian Baltateanu
Yugoslavia ( G. Chirila )
Vacanta-n maramu' ( Isdraila Ioan )
Vacanta in Italia ( Isdraila Ioan )
Bucegii anilor 60 ( Lupu Ciprian , V. Simionescu )
Ziua Barbatului ( Victor Sava)
..mai sunt si altele ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Este foarte bine ,totusi fac o precizare ,care te va lasa fara ceva bani in buzunare de sfintele Paste.Traian iti va cere sigur un miel .Ti-a mai facut observatie.Il cheama BALTATEANU :lol:
OK , am corectat. Scuze .
LUPU C.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Familia Ilisie.
asteptam relatari din concediile cu cortul.
Si acum dupa ce aveti rulota sa postati si despre prima iesire cu rulota si sa faceti o comparatie.
Si eu am mers intai cu cortul vreo 20 de ani si dupa aceea am iesit cu rulota. E un salt care merita relatat ca impresie si ca diferenta de conditii si confort.
Multe drumuri frumoase va dorim.
Nelu Isdraila
Ori a corectat repede numele ori l-a scris corect de la inceput dar acum apare corect, mai putin diacriticele.
e bine oricum.
Ciprian, ce faci, muti toate topicurile acelea in aceasta sectiune, inclusiv cele vechi din 2011?
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
@TRAIAN B. ..... da, ma gandeam sa mut aici tot ce este fara RV , pt. a putea sa le identificam mai usor , numai ca n-am avut timp ... vedem poate ma ajuta moderatorii :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com