In sfarsit am Printesa mea...

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

In sfarsit am Printesa mea...

Mesaj de Ionut Irimia »

Buna ziua si salut toti membrii..Dupa ani de zile de tatonari,de urmarit toate saiturile cu rulote,de fel si fel de planuri ,de n vizionari de rulote si umblat prin toata tara dupa o englezoaica dotata , nimik nu m-a satisfacut pana saptamana trecuta cand a aparut frumusetea asta in calea mea si :lol: ,iata am gasit in sfarsit Printesa mult dorita :D E un ABY AWARD,anul fabricatiei 1996,greutate proprie 945,MMA 1300kg,facuta pt europa cu usa pe dreapta ,adusa din olanda pt fostu proprietar acuma 2 ani,un impatimit al rulotelor din Buzau,care a facut doar doua concedii cu ea la mare..
Ce s-a spun despre ea,e c-am ce mi-am dorit eu,dotata,frumoasa si in interior si in exterior ,fara mirsouri si defecte..Eu unul sunt foarte incantat de ea,precum si prietenii mei care au vazut-o,mi se pare un model deosebit ,eu fiind foarte pretentios si nehotarat pana am gasit-o...
Ca dotari are de toate
-Rulota ABY AWARD, 4-5 locuri , an 1996, adusa din Olanda,aragaz cu hota, cuptor pe gaz, frigider 220, 12 v,gaz, incalzire centrala pe gaz(Primus cu calorifere), boiler apa calda, pompa apa,instalatie 220v,butelie gaz, roata de rezerva,geamuri duble, parasolar si plase tantari la geamuri,alarma fum, rodio casetofon blaupunkt cu boxe , cabina dus cu wc fix cu golire exterioara tip thetford, panou comanda +instalatie baterie 12v(trebuie doar montata bateria) cort nou cu schelet metalic, mufa curent 220, scarita, manivela, boloboc nivel, inmatriculata, itp 06/2015,
Acum o s-a las pozele sa vorbeasca
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine Centrala Primus
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine Panou comanda centrala Primus
ImagineRezervor apa cu pompa incorporata
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine Boiler centrala ,apa calda,incalzire si caloriferele
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Cica Ovidiu
Membru forum
14
Oras: craiova
Data nasterii: 19 Apr 1967

Re: In sfarsit am Printesa mea...

Mesaj de Cica Ovidiu »

uau!
sa vada carcotasii ceva cu stil !
cred ca este cea mai frumoasa englezoaica (si nu numai !)de pe forum
daca nu este un secret va rog sa imi spuneti pretul pe pm
sa o stapaniti sanatosi si iesiri multe !
dupa ce o probati spuneti ceva despre sistemul de incalzire(antigel in calorifere,consum ,ce combustibil foloseste,etc)

toate bune!
Cica Ovidiu
Sa mai auzim si de Bine , ca de rau este pamantul plin !
Iveco Daily 4x4 - expedition vehicle
0722 299 447
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Sa va bucurati de ea. Felicitari!
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Ionut Irimia
Membru CD
15

Mesaj de Ionut Irimia »

Pai totul e pe gaz,centrala functioneaza pe gaz,in instalatie e antigel,dar trebuie sa m-ai completez ca e scazut nivelul,are borcan ca la masina ,e roata imprejur numai un calorifer,si da o caldura ,,nebuna,,..Iar apa calda tot din boileru comun o ia,numai ca pe alt circuit..E superba ,n-are nici macar o zgarietura...e ce-a ce mi-am dorit :D
Multumesc de urari,si abia astept sa o scot in lume..
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Cibotaru Emil
Membru forum
13
Oras: IASI
Data nasterii: 05 Aug 1973

Mesaj de Cibotaru Emil »

Super frumoasa,sa va bucurati de ea.
Opel Vivaro, Logan MCV + Rulota Home-Car.
tel: 0756157908 Iasi
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

Felicitari pt achizitie! Nu uita sa scoti apa din instalatie, s-au anuntat temperaturi sub zero grade.
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

Cica Ovidiu scrie:...
...
:lol: adica ce vrei sa spui?
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Frumoasa rulota. Sa o stapanesti sanatos si sa te poarte cat mai mult ca sa te bucuri de ea. Bine ai intrat in randul celor care au rulote englezesti.
Ionut Irimia
Membru CD
15

Mesaj de Ionut Irimia »

Multumesc tuturor de urari,...Dl gabi am golit instalatiile de apa,a ramas doar sa masor antigelul din calorifere si s-a mai complectez ,ca e gol borcanul..iar la Suceava au scazut deja sub zero grade demult temperaturile..
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Oauuu .. frumoasa foc :) sa o stapaniti sanatosi si la cat mai multe iesiri placute !!!
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Cica Ovidiu
Membru forum
14
Oras: craiova
Data nasterii: 19 Apr 1967

Mesaj de Cica Ovidiu »

Gabi Peterca scrie:
Cica Ovidiu scrie:...
...
:lol: adica ce vrei sa spui?
vreau sa spun ca am vazut suficienti pe forum care desi nu au avut vreodata o rulota englezeasca au ,,innegrit,,rulotele din anglia
Cica Ovidiu
Sa mai auzim si de Bine , ca de rau este pamantul plin !
Iveco Daily 4x4 - expedition vehicle
0722 299 447
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

Foarte frumoasa, si bine dotata.
Atentie la Primus, pentru ca are nevoie de gaz de f buna calitate, de prefereat doar propan, dar nu as putea sa iti spun unde se incarca in zona. Mai are de asemene nevoie de curent "bun".
Cred ca daca reusesti sa ii oferi acesti doi parametri, iti va da mai mult decat primim noi de la truma(parerea mea). Vreau sa spun ca incalzirea este mult mai uniforma in toata rulota, datorita caloriferelor care le are peste tot pe unde au incaput, si daca a fost dotata cu asa ceva cred ca este si mai bine izolata termic.
Sa o stapanesti sanatos si sa ne vedem cat mai curand, poate de Paste in 2013, ca mai frumos ca in moldova nu e pastele nicaieri.

Daca nu este nimeni in zona de nord a sucevei, sa iti faca o "revizie" la ea (gaz sistem de franare, etanseitate, etc) iti pot recomanda pentru cand vine caldura (desi cand este perioada de iarna sunt preturile mai mici) sa o aduci la Nico la Darmanesti in judetul Bacau, Camperland se numeste firma, a facut niste "pachete" sa le spunem asa. Cei care au fost la 1 decembrie la Camperland au vazut "pe viu" ce inseamna sa scapi din mana o rulota pentru ca nu poti sti cand au fost facute ultimele verificari sau ultimele ungeri ale sistemelor de franare sau orice altceva.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Scrie răspuns