Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
La initiativa lui Bucataru' si rugamintea sa am trecut atat aici cat si pe rulotistii veseli pe forum intalnirea care se vede in titlu , intalnire la care se va pescui in CAlnistea si in balta de la padure de acolo ..
Se face si foc de tabara !
Bucataru ' va fi acolo incepand cu aceasta seara ( tel 070751080513 )
Poate veni oricine ;) nu se face lista sau prezenta ... dar sunt 3-4 rulote care vin ...
Conditiile de campare sunt off .
La fata locului exsista o cismea , dar apa respectiva nu e potabila, poate fi folosita ca apa menajera .
Se ajunge facand dreapta la al II lea rond in Calugareni si dupa ce se ajunge la padure se face stanga la finalul padurii pe langa acea balta ....
Am sa pun si locatie pe harta wiki dar astazi nu am timp .
Wekend placut tuturor !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
cristi nastase scrie:Plecam maine dimineata ,in seara asta am ora de sexologie :P .
Deci maine ne vedem acolo ,cine are scule ptr. stiuca sa vina cu ele .
La aceasta intalnire nu se face politica nici unui club sau asociatie 8)
Aici ne intalnim ptr. distractie ,nu ptr. barfit colegii.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Transmite-le la pescari ca stiuca musca bine la shad-uri alb cu cap rosu, jucate exact deasupra vegetatiei, pe apa mica
Ce rau imi pare ca nu putem veni si noi...
Tocmai ce ne-am intors de la Calugareni (am fost sa inprospatam proviziile) m-am uitat dupa Cristi sa-ti las Cipriane datoria de la Recea, nu am vazut pe nimeni :shock: apoi am vazut postarea.
Oricum distractie maxima va doresc!
Noi plecam sa mai vizionam ceva rulote ca nu rezistam fara :D