Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Marca CHATEAU La CAR;tip 380; - an fabricatie: 1989 - lungime: 550 cm - greutate: 671 kg - greutate cu sarcina: 900 - 1000 kg - spatiu toaleta, aragaz, cort, veranda, frigider, etc... Absolut IMPECABILA.
Sarbatorile de Paste sa va aduca lumina in suflet, caldura, bucurii, pe care sa le impartasiti si celorlalti. Sarbatori Fericite!
Am si eu suport din ala care se vede sub masa in poza nr 5, mai are cineva, sau a carat cineva biciclete pe el ca mie unu nu prea-mi inspira incredere?
FELICITARI!!! :P Eu cand am luat Chateaul am crezut ca am cumparat "ratusca cea urata a rulotelor", dar acum constat ca avem sanse sa devenim majoritari! :shock: :lol:
Frumoasa si sper sa nu stea prea mult pe acasa :). Ce greutate maxima are? Cat a costat? Loganul cat are trecut in CI la remorcabila cu dispozitiv de franare? Paste fericit!!!
Frumusica rulotica, sa o stapaniti sanatosi si la multe excursii...
@ Maurice, zici ca exista suport de carat bicicleta in interiorul rulotei sau n-am inteles eu bine... Daca e asa o poza mai detaliata se poate? Ma intereseaza sistemul pt ca eu as avea de carat 4 biciclete deodata si nu prea imi vine sa le pun pe masina iar pe protap n-am prea gasit pt 4 biciclete...
@ Pokemon, eu ti-am spus ca sunt multe Chateau-uri... chiar ar fi misto sa va organizati si sa faceti o manifestare monomarca... numai sa ne invitati si pe noi...
Felicitari, frumoasa rulota si dupa cum se vede si foarte intretinuta..Sa ai concedii si excursii foarte placute cu ea..Se inmultesc rulotele CHATEAU...
@coupe Sub masa in a cincea poza este o "fieratanie" care se monteaza pe protap, se vad in a doua poza niste locasuri, am si eu identic si ne-am tot uitat la el iar singura utilizare posibila ar fi de suport biciclete. Nu l-am testat inca dar o vom face saptamana viitoare (asa sper).
Cu scuzele de rigoare pentru intarzierea raspunsurilor (am fost plecat de PASTE la tara si nu am posibilitatea de a intra pe internet), va multumesc frumos tuturor pentru urari. :D @ maurice, nu am carat deocamdata bicicleta pe acest suport, l-am montat doar de proba. Parerea mea este ca bicicletele (pentru ca se pot pune doua) vor sta destul de bine in suport. Nu pot spune acelasi lucru despre siguranta lor (suportul se fixeaza in doua bride - fara un sistem de siguranta, lacat, etc). Nici bicicletele nu sunt asigurate cu lacat. @ sorinrec si eu ca si tine, sper acelasi lucru. Despre greutate pot sa-ti spun ca in anuntul de la EXIS (pentru ca de la ei o am), este scris 900 kg. Actele nu le am (sunt la RAR), asa ca nu pot sa-ti dau un raspuns exact (inca). Pretul rulotei a fost de 2350 €. In CI-ul Loganului meu la "masa remorcabila cu disp. de fanare" este scris 1102 kg (deci se incadreaza oricum). @ coupe, nu am o fotografie mai clara cu suportul de biciclete, dar o sa fac si o sa o postez, cat de curand. @sorinn, asa este ( a fost super-intretinuta rulota) nu-mi pot imagina unde a fost tinuta de vechii proprietari. O sa o vezi cat de curand (doar suntem vecini, nu?)