topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va propun ca in cadrul acestui topic sa identificam campingurile din România care in anul 2012 au fost vizitate de membrii nostri (asociati sau forumisti).
Impresiile despre aceste locuri de cazare specifice, eventualelele recomandari, va rugam sa le expuneti aici.
Vom intocmi o lista a acestora dupa care vom face un clasament al primelor cinci clasate.
Prin vot vom stabili care campinguri vor fi pe podium, pentru ca la 1 decembrie sa fim in stare sa le acordam premii .
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Propunerile mele sunt:
1. Venus Palace - Venus
2. Mustang - Campul Cetatii
Toate asigura conditii bune in raport cu pretul practicat.
Acestea sunt doua din campingurile in care am fost mai des. Poate sunt si altele de un nivel ridicat dar eu nu am ajuns inca acolo. Ar fi de dorit ca proprietarilor de camping, in care se poate campa cu rulota, sa fie anuntati si lasati sa-si prezinte campingul pe forumul nostru pentru popularizare ; conditii, preturi, zone, obiective turistice apropiate. Cred ca asa se va putea planifica mai usor un traseu de concediu.Este o parere a mea.
Am vizitat anul acesta 3 campinguri de top .
1.Mustang Camping - conditii super - estetic 4* - pret clubrv -aprox 50ron
2.Vasskert Camping Sovata- conditii super -estetic 5* - pret - aprox 60ron( nu avem parteneriat cred)
3.Vampire Camping Bran - conditii super - estetic 4* - pret clubrv - aprox 50ron
Imi exprim opinia in modul urmator :
1- Laguna Albastra -Fagaras pt. ca ar fi singurul cu o asa piscina + alte facilitati tarif CLUB RV 25 ron ( curent 220v inclus ) + piscina /pers...( vara )
2- Pensiunea Rasnov pt. spatiul f. mare si modul in care dl. Iancu a inteles ca putem colabora tarif CLUB RV 30 ron + 5 ron electricitate
3- Camperland Darmanesti - dotari / design pret CLUB RV - sper ca vom semna un parteneriat in imediata perioada la un tarif sub 50 ron !
4- Vampire Bran - organizat / civilizat / parcele pret CLUB RV cca 45 ron
Vin si eu cu o parere, o sugestie vis-a-vis de acest topic.
De multe ori se deschid subiecte in sectiuni nepotrivite, lucru ce duce la bulversare si o greoaie accesare a unor topicuri dupa denumirea acestora.
Exista o sectiune a forumului ce are ca tematica discutii de acest gen - Campinguri - Clasificari campinguri - As sugera ca acest topic sa fie mutat acolo.
Apreciez tematica topicului, ea fiind in acord cu obiectivele asociatiei stipulate si in statut:
ART. 7
f) colaborarea, promovarea si sustinerea prestatorilor de servicii turistice de agrement (campinguri) in vederea valorificarii potentialului turistic si incurajarea calitatii, a bunelor practici si a competentei in domeniul turismului de agrement prin acordarea de etichete de calitate;
Din pacate, eu in patru ani si ceva de cand am camperul, nu am fost campat decat intr-un singur camping din Romania, am preferat camparea off sau campingurile din strainatate, asa ca nu pot face astfel de propuneri (top-uri), dar, apreciez aceasta initiativa.
Clasificarea mea este urmatoare:
1.Camping S Navodari,la mare ,campingul in care ma intilnesc cu,colegi din Club OPEL
2.Camping Camperland Darmanesti,pentru liniste si curatenie.
3.Camping Laguna albastra.
Restul pereglinarilor cu rulota au fost off.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Se pare ca sunt cateva camping-uri care se vor in ''top-five''... asta deoarece au fost popularizate ca fiind bune raport calitate/pret. Oare cati au fost macar in jumatate din cele 31 de camping-uri acreditate ACSI din Romania ? Cred ca multi dintre noi, ii invitam sa scrie despre ele, ASTA inseamna promovarea si sustinerea prestatorilor de servicii, nu doar insiruirea a 5 locatii... Nu are rost sa scriu si eu aceleasi nume, oricum ar fi in ordinea Mustang, Darmanesti, Vampire, apreciere calitate gazon, umbra, liniste, socializare... dar ca si altii, iesiri mai mult off... Acestea sunt doar trei din cele sase camping-uri in care am poposit in ultimii trei ani in tara, cinci fiind in ACSI. In Europa anul trecut am fost trei saptamani in 7 campinguri, toate acreditate ACSI si... fara comentarii... Deci, postati si alte propuneri de campinguri care merita nominalizate in acest topic.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Imi permit sa vin cu o propunere noua - camping ”La Danut”- Garda de sus, pe Valea Ariesului - 35 de lei cu curent inclus, grupuri sanitare si dusuri de nota 10 (doar la Mustang am mai vazut asa curatenie), zona deosebita din punct de vedere al atractiilor turistice, oameni de bun simt ( la plecare, am simtit nevoie sa laud proprietarul pentru grija aratata clientului ... mi-a raspuns simplu, ardeleneste ... ”No, d-apai cum?!?”)... Acum, dupa mai multe experiente cu campingurile noastre, stiu ca mai repede se poate altfel,decat asa cum e normal... Fotografii ale locatiei am pus aici
Ford Transit Riviera - DB 09 CZH
Ghidul locurilor de campare din Romania, gratuit la www.takethelongwayhome.eu
O propunere buna, mai ales ca este pe Valea Ariesului... si daca o poti compara cu camping Mustang, e lucru mare dom'le... Daca ai ceva poze prin hard, fa-le pachet si pune-le pe mail. Am observat ca suntem si vecini... :lol: . Lorena Blaga, daca ai ceva material ( si stiu ca ai... ) poti posta la sectiunea campinguri... Din poze si descrieri cred ca putem evalua un camping.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com