Iepuresti

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Mihai Gheorghe

Iepuresti

Mesaj de Mihai Gheorghe »

A fost deschis un topic in care se face referire la camparea off camping, si pentru ca m-am ocupat deja de trei ani de intalnirea Iepuresti, o voi propune si pentru anul viitor ca fiind traditionala, cu mentiunea ca voi face anuntul intalnirii pe acest forum numai daca se va accepta, ca inalnirea nu este organizata de catre ClubRv, si va putea participa orice rulotist. Ca membru cotizant pun in discutie acest aspect, si sper sa existe luciditate in decizia CD.
Sandu Matei

Re: Iepuresti

Mesaj de Sandu Matei »

Eu pot participa,sau ma campez pe terenul care in curand il voi achizitona in zona? :mrgreen:
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pai mergem si noi atunci ,Sandu , dar sa nu fie de PASTE SAU 1 MAI pt ca atunci organzieaza asociatia CLUB RV intalniri , ( poate in alta parte) .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

"Nice", ma opresc aici, asta am si vrut ! :D 😉
Sa nu stergeti va rog ce-ati scris, multumesc!
Scrie răspuns