Terenuri ( proprietate ) bune pt. Locatii of camping

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Terenuri ( proprietate ) bune pt. Locatii of camping

Mesaj de Lupu Ciprian »

In contextul noii legi a picnicului , ne va fi din ce in ce mai greu sa campam off camping asa ca m-am gandit sa centralizam ceva date .....

Dupa cum ati observat , nu sunt decat cateva campinguri sau pensiuni in Romania care ne primesc la pret sub 50 ron , restul avand tendinta de a ajunge catre o suta de ron pe zi / echipaj .... mai ales cele de pe litoral , unde s-a si trecut de pragul milionului intr-unele locuri .

Am constatat ca unii dintre dvs. cunosc locuri de campare off legale sau au in proprietate, diverse terenuri pe care nu le folosesc dar ni le pot oferi noua gratis sau contrra unei sume modice pt a campa.
Propun ca asociatia sa faca o reducere de 100 % la plata cotizatiei pt cei ce ofera GRATUIT astfel de locatii in folosul comunitatii CLUB RV , vom vedea si opinia dvs si nu va fi pusa in aplicare decat daca este un vot favorabil si considerati ca ideea mea e buna !.. am sa fac un sondaj in acest scop in sectiunea membrilor ascoiati .

Va dau exemplu de locuri bune de campare ( legale ) in conditii off sau semi off... acolo unde avem macar apa curenta pt ca multi dintre noi au generatoare de curent sau panouri solare ... si nu solicita curent electric .

- locatie de pescuit Tantava - Gradinari ( Giurgiu ) , unde Adrian Vatamaniuc si Doru Negru ( s-au ocupat de defrisare ) , Adrian V. a discutat cu proprietarul baltii unde am fost de cateva ori si am platit doar taxa de pescuit sau nimic . Locatia chiar daca nu are facilitati deloc, este cu acces din sosea in padure la distanta de 100 m de raul Arges si la distanta 2 km de balta respectiva care este excavata . Se poate prinde crap, caras.. taxa este 50 ron .. NU trebuie sa plateasca toti cei care vin cu rulotele neaparat . Se poate campa si la balta dar e in plin soare !

- locatie Valea Cerbului - 10 ron /zi conditii of - cunoasteti zona f bine.( Busteni - PH )

- locatie Costinesti ( Constanta ) .... in proprietate ( NElu Predonu ) cunoasteti datele problemei 5 ron membrii cotizanti / 10 ron necotizanti ( sumele obtinute se folosesc numai in folosul locatiei , apa , canal , tuns iarba , consumabile, etc .... ( avem in proiect aici si un foisor pt anul 2013 )

-locatie Podul Dambovitei com Dambovicioara langa Rucar ( ARGES) , unde Relu Deliu il cunoaste pe prorietarul terenului respectiv care este incadrat intr-un peisaj extraordinar langa un parau.

- locatie la Braila ( am sa prezint date exacte dupa ce discut cu DURET FLORIN ) acesta fiind prorietarul locatiei de care am scris .

- locatie de wekend picnic la Mogosoaia ( ILFOV ) amenajata de primarie unde se poate veni la picnic in conditii legale.

- locatie de wekend picnic la Cernica ( ILFOV ) unde se poate veni contra sumei de 5 ron cu acces auto in zona agrement Cernica , aici aflandu-se WC uri eco si loc de colectare gunoi .

- locatie la mare la Corbu unde se poate campa in conditii de camping intr-o zona privata, pe plaja ( am sa prezint detalii doar dupa ce am acordul lui GIGI Catalin care a discutat cu proprietarul inclusiv despre un pret aprox 40 ron ... )

- locatie Gageni -PRahova ) "Colina Bike " cum ii place lui Costin ENE s-o numeasca , UNDE SE POATE CAMPA gratis sau se poate parca ruota contra 1 ron /zi

- locatie Iepuresti ( Giurgiu ) - in conditiile in care Mihai GH. zis MMG doreste , poate dezvoltam subiectul.

- locatie Baile Boboci langa Mizil , unde se face acces contra unei sume mici de asemenea...

-locatie in curtea Pensiunii Pastravul de la baza Transfagarasanului la 5km de Balea Cascada in localitatea Cartisoara ( unde cativa dintre noi acum 2 ani am facut revelionul ) http://www.turistinfo.ro/cartisoara/caz ... 54728.html

- locatie ferma Boja la margine de Bucuresti , sect 6 ( detalii Grecea Cristian ) topic viewtopic.php?f=107&t=4792

- locatie Zarnesti Plaiu Foii la 4 km de Zarnesti spre Plaiu Foii vis a vis de Pensiunea Piatra Craiului sau in curtea acesteia daca nu sunt mai mult de 3-4 rulote
taxa 5- 10 ron ... topic viewtopic.php?f=131&t=6083 alte detalii luam de la VAsi Manea care s- a ocupat de incercarea unui parteneriat !

- locatie Vama Veche ... aici ma abtin nu stiu daca e cazul sau nu sa o trec pe lista... dar sunt zeci de echipaje care acceseaza aceasta locatie

- locatie off Cheile rasnoavei - pt ca la GIGI s-a inchis se merge pe drumul catre Cheile Rasnoavei si aici se poate plati taxa picnic , ba mai mult decat atat sunt amenajate si 2-3 sau mai multe foisoare mai nou... topic viewtopic.php?f=107&t=5990&p=78135&hili ... vei#p78135

Nucsoara - Arges unde se poate o taxa modica catre Ocolul silvic- detalii poate oferi Relu Deliu cu care am fost impreuna aici acum 2 luni si " cunoaste datele " mult mai bine.... ( aici aveti si drum forestier pt plimbare la pas sau cu jeepul ) catre baraj - stavilar - lac
topic viewtopic.php?f=101&t=6008&p=79048&hili ... ara#p79048

- locatie off Camping Navodari cu permisiunea primariei ( se face doar in cursul saptamanii dosarul ) dosar pe loc pt taxa ocupare spatiu 2-3 zile pe plaja in baza talonului rulotei taxa cca 35 ron ( a platit Mircea Paduraru ) direct la primarie si a fost controlat la plaja de catre jandarmi .

- locatie Vulcanii Noroiosi unde grupul Rulotistii Veseli a fost de 1 mai contra 5 ron campare sau 15 ron campare + curent electric
locatia este langa Berca BUZAU - mai exact PAclele mari - PAclele MICi .........................MUDDY LAND se numeste .

- alte locatii la MARE , munte sau in tara cu tarife f mici care merita SA FIE EVIDENTIATE SI PROMOVATE IN CADRUL FORUMULUI ( vezi Pensiunea Rasnov sau Camperland Darmanesti sau Camping Sovata Stana de Vale unde ne invartim in jurul tarifului de 35 ron !

-alte balti de pescuit cu tarife decente pe care va invit sa le descrieti !

- Popas Vladisor la Sandu Matei unde se sta pe tarif F F mic 10 ron !incluzand curentul electric topic viewtopic.php?f=131&t=5840&hilit=paltinu LOcatia este la Valea Doftanei , baraj Paltinu la 15 km de Campina ( Prahova).

- Dunare Murighiol la Diadema ponton plutitor undeva la 35 ron sau Seimeni pe brat de Dunare .... in conditii of... fara taxare unde avem " pile " la primarul din vecinatatea Seimeniului .
topicuri Seimeni viewtopic.php?f=101&t=5858&hilit=seimeni si respectiv Murighiol viewtopic.php?f=101&t=6259&hilit=murighiol

- alte locatii sau pensiuni cu facilitati de campare - topcuri aici
viewforum.php?f=106

sau RV stopuri - camper stopuri sau cum vreti sa le spuneti
viewtopic.php?f=154&t=6108

.. in masura in care am timp voi continua...
....de asemenea saptamana aceasta am de gand sa curat forumul de tot cea CE NU ESTE RULOTISM SAU TURISM !

P.s. Stimate coleg care citesti : daca vrei sa ajuti la acest topic iti multumesc in avans pt viitoarele postari ! ;)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cristian Irimescu
Membru forum
16
Data nasterii: 22 Apr 1972

Re: Terenuri ( proprietate ) bune pt. Locatii of camping

Mesaj de Cristian Irimescu »

Brovo Comitetului Director.. asta trebuie sa vedem... locatii noi, contracte noi.... implicare mai pe scurt.. inca odata felicitari!!
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Pensiunea Cascada Putnei, la cateva sute de metri de intrarea in Lepsa dinspre Focsani... Pret 20 lei pe noapte, se asigura apa potabila. Curent la cerere. Pensiunea se afla in vecinatatea cascadei.

Cabana Valea Strajii, la aprox. 20km de Bistrita dinspre Vatra Dornei. Campare moca, off, mancare ieftina si f. buna. Locatie buna de tranzit, nu sunt obiective turistice in zona.

Mocanita- Viseul de Sus. Se poate campa in parcarea din gara, se asigura curent, dusuri, wc., apa, pret 40 lei/zi campare, pret plimbare cu mocanita 45 lei/persoana- 2012. Bar cu preturi pentru turistii straini, nu recomand stationarea, nu sunt alte obiective turistice.

Manstirea Barsana- campare off. Se poate campa mai sus de parcarea betonata, locatie buna pentru tranzit, apa la robinet in parcare, fara posibilitati de curent. Restaurant, gogoserie, cafea. Se poate vizita manastirea, intrare gratuita.

Baile Figa. La 5 km de Beclean, complex nou dat in folosinta de catre primarie, se poate campa in vecinatatea complexului off, umbra sau soare, nu e problema cu apa, izvor apa potabila la 3 km, intrarea in complex 10 ron/zi. Ca obiectiv turistic... baie in piscina cu apa dulce sau sarata.

Pentru aceste locatii, detalii si poze gasiti aici. Sper sa fie de folos aceste informatii...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

- Pe malul raului Secu (jud. Neamt), de la 300 m de DN si pana la M-rea Sihastria este permisa camparea cu respectarea anumitor norme.
- Pe malul lacului Bicaz, in com.Ceahlau (jud.Neamt), este permisa camparea off, dar si aici se cer respectate niste reguli.
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Costin Ene
Membru forum
12
Oras: Paulesti-Gageni PH
Data nasterii: 10 Sep 1974

Mesaj de Costin Ene »

aici ma inscriu si eu :D
teren 2000 m si chiar mai mult cu posibilitate de campare si parcare permaneta a rulotelor
Acees din DN1 dupa Metro apoi la dreapta spre Paulesti apoi stanga la unitatea militara -intra in Gageni si inainte de Bariera(canton) la dreapta.tel 0723/174228-la orice ora
terenul se afla langa curtea noastra si se pot campa oricand rulote ,autorulote,corturi si la cerere putem asigura utilitati.
Taxa campare gratis.
Daca ne mai da-ti si sfaturi sau de ce nu o mana de ajutor facem si cinste cu o tuica de pruna a-1a ca doar e dealul plin 😉
0723/174228
Fiat doblo 1,3 + rulota Avento Master de luxe '92
Colina Bike-Parking Rulote
Paulesti-Gageni PH
Nicusor Manea
Membru forum
13

Mesaj de Nicusor Manea »

In zona BUZAU, se poate campa off pe un teren privat langa manastirea Ciolanu contra sumei de 5lei/masina si 5lei/rulota/zi. Locatia dispune de puncte colectare gunoi menajer, iar locuri de campare sunt la alegere. Puncte de interes in zona: Manastirea Ciolanu, Tabara de sculptura Magura (2km), Vulcanii Noroiosi(30km), Baraj Siriu (60km).Aprovizionarea cu apa se poate face din satul Hales, de la fantanile stradale ( 2km ). Drumul este perfect intre Buzau si zona de campare.
Fam Nicusor & Mihaela Manea
Chateau 380 + VW Sharan 1.9 TDI
Tel: 0757 316 363
E-mail: mbalubrifianti@gmail.com
Petre Florin Marius
Membru forum
16

Mesaj de Petre Florin Marius »

Buna dimineata.
Valea Avirigului,la 14 Km de Avrig spre poalele Fagarasilor in curtea cabanei Poiana Neamtului,fara conectare la curent,acces la toaleta,apa potabila,nu percepe taxa dar din bun simt se recompenseaza deranjul in numerar(la latitudinea fiecaruia,de ex noi pt 3 nopti am dat 50Ron) sau cu ceva consumatie la restaurantul cabanei.
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Neata ,
Cabana Cumpana intrare pe la coada lacului Vidraru sau exact pe la barajul Vidraru . In fata cabane Cumpana exista camping cu 20 ron taxa acces fara curent si distanta destul de mare pana la dusuri si wc ..
Locatie frumoasa pentru a petrece o saptamana dar a se EVITA weekend vin foarte multi grataragii si cortisti ....
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Costin Ene
Membru forum
12
Oras: Paulesti-Gageni PH
Data nasterii: 10 Sep 1974

Mesaj de Costin Ene »

Sorin.Sibiceanu scrie:Neata ,
Cabana Cumpana intrare pe la coada lacului Vidraru sau exact pe la barajul Vidraru . In fata cabane Cumpana exista camping cu 20 ron taxa acces fara curent si distanta destul de mare pana la dusuri si wc ..
Locatie frumoasa pentru a petrece o saptamana dar a se EVITA weekend vin foarte multi grataragii si cortisti ....
Cabana Cumpana nu este locatie off,dar se poate campa off cu 1 km mai inainte de cabana pe stanga .accesul la baraj destul de abrupt totusi acolo.Am fost pe zona in vara asta si erau cca 30 rulote campate in acest loc.Drumul foarte prost pana acolo atentie la rulotele lungi ca ating de caldaram :mrgreen:
0723/174228
Fiat doblo 1,3 + rulota Avento Master de luxe '92
Colina Bike-Parking Rulote
Paulesti-Gageni PH
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am rugamintea sa-mi trimteti detalii sau coordonate GPS ale locatiilor pt a le putea incadra in harta WIKi a site ului CLUB RV ! :)
astept mail sau PM ( mesaj privat )
ilieminea
Membru forum
12
Oras: bucuresti
Data nasterii: 22 Mai 1950

Mesaj de ilieminea »

Am fost la Costinesti,in data de 27 August 2014,in speranta ca voi putea campa pe terenul domnului Nelu Predonu.Cu greu am reusit sa identific locul cu ajutorul unor fotografi de pe sait. Am fost dezamagit ca nu pot campa,erau niste balarii, cat un om de inalte.Locul ca pozitie, este superb,in apropierea vaporului naufragiat.Poate la anul se va putea.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Imi pare rau pt dvs, oricum ati fi putut suna unul din "oamenii asociatiei" pt a cere detalii sau informatii iniante de a decide sa mergeti acolo .

Acel proiect este inchis deoarece cu toate ca ni s-a pus la dispozitie GRATUIT terenul , nu a exsistat interes din partea membrilor asociatiei pt acel loc .

Locatia ar fi putut fi sustinuta material pt amenajare ( toaleta , fosior , tuns iarba , etc ) si din fondurile asociatiei cu toate ca apa a fost adusa pe teren de catre proprietarul locului, Nelu Predonu, colegul nostru ( pe cheltuiala sa ).
Nu stiu daca ati lecturat acest subiect
viewtopic.php?f=122&t=6758&p=89208&hili ... 012#p89208

Cam asa e si la Pasarea, insa aici au mai venit totusi in 2 ani un total de 30-40 familii , fata de Costinesti unde am fost maxim 10 familii in total ... din care 9 le-am adus eu ( prieteni ) .
Scrie răspuns