In contextul noii legi a picnicului , ne va fi din ce in ce mai greu sa campam off camping asa ca m-am gandit sa centralizam ceva date .....
Dupa cum ati observat , nu sunt decat cateva campinguri sau pensiuni in Romania care ne primesc la pret sub 50 ron , restul avand tendinta de a ajunge catre o suta de ron pe zi / echipaj .... mai ales cele de pe litoral , unde s-a si trecut de pragul milionului intr-unele locuri .
Am constatat ca unii dintre dvs. cunosc locuri de campare off legale sau au in proprietate, diverse terenuri pe care nu le folosesc dar ni le pot oferi noua gratis sau contrra unei sume modice pt a campa.
Propun ca asociatia sa faca o reducere de 100 % la plata cotizatiei pt cei ce ofera GRATUIT astfel de locatii in folosul comunitatii CLUB RV , vom vedea si opinia dvs si nu va fi pusa in aplicare decat daca este un vot favorabil si considerati ca ideea mea e buna !.. am sa fac un sondaj in acest scop in sectiunea membrilor ascoiati .
Va dau exemplu de locuri bune de campare ( legale ) in conditii off sau semi off... acolo unde avem macar apa curenta pt ca multi dintre noi au generatoare de curent sau panouri solare ... si nu solicita curent electric .
-
locatie de pescuit Tantava - Gradinari ( Giurgiu ) , unde Adrian Vatamaniuc si Doru Negru ( s-au ocupat de defrisare ) , Adrian V. a discutat cu proprietarul baltii unde am fost de cateva ori si am platit doar taxa de pescuit sau nimic . Locatia chiar daca nu are facilitati deloc, este cu acces din sosea in padure la distanta de 100 m de raul Arges si la distanta 2 km de balta respectiva care este excavata . Se poate prinde crap, caras.. taxa este 50 ron .. NU trebuie sa plateasca toti cei care vin cu rulotele neaparat . Se poate campa si la balta dar e in plin soare !
Valea Cerbului - 10 ron /zi conditii of - cunoasteti zona f bine.( Busteni - PH )
Costinesti ( Constanta ) .... in proprietate ( NElu Predonu ) cunoasteti datele problemei 5 ron membrii cotizanti / 10 ron necotizanti ( sumele obtinute se folosesc numai in folosul locatiei , apa , canal , tuns iarba , consumabile, etc .... ( avem in proiect aici si un foisor pt anul 2013 )
Podul Dambovitei com Dambovicioara langa Rucar ( ARGES) , unde Relu Deliu il cunoaste pe prorietarul terenului respectiv care este incadrat intr-un peisaj extraordinar langa un parau.
la Braila ( am sa prezint date exacte dupa ce discut cu DURET FLORIN ) acesta fiind prorietarul locatiei de care am scris .
- locatie de wekend
picnic la Mogosoaia ( ILFOV ) amenajata de primarie unde se poate veni la picnic in conditii legale.
- locatie de wekend
picnic la Cernica ( ILFOV ) unde se poate veni contra sumei de 5 ron cu acces auto in zona agrement Cernica , aici aflandu-se WC uri eco si loc de colectare gunoi .
la mare la Corbu unde se poate campa in conditii de camping intr-o zona privata, pe plaja ( am sa prezint detalii doar dupa ce am acordul lui GIGI Catalin care a discutat cu proprietarul inclusiv despre un pret aprox 40 ron ... )
Gageni -PRahova ) "Colina Bike " cum ii place lui Costin ENE s-o numeasca , UNDE SE POATE CAMPA gratis sau se poate parca ruota contra 1 ron /zi
Iepuresti ( Giurgiu ) - in conditiile in care Mihai GH. zis MMG doreste , poate dezvoltam subiectul.
Baile Boboci langa Mizil , unde se face acces contra unei sume mici de asemenea...
in curtea Pensiunii Pastravul de la baza Transfagarasanului la 5km de Balea Cascada in localitatea Cartisoara ( unde cativa dintre noi acum 2 ani am facut revelionul )
http://www.turistinfo.ro/cartisoara/caz ... 54728.html
ferma Boja la margine de Bucuresti , sect 6 ( detalii Grecea Cristian ) topic
viewtopic.php?f=107&t=4792
- locatie Zarnesti
Plaiu Foii la 4 km de Zarnesti spre Plaiu Foii vis a vis de Pensiunea Piatra Craiului sau in curtea acesteia daca nu sunt mai mult de 3-4 rulote
taxa 5- 10 ron ... topic
viewtopic.php?f=131&t=6083 alte detalii luam de la VAsi Manea care s- a ocupat de incercarea unui parteneriat !
Vama Veche ... aici ma abtin nu stiu daca e cazul sau nu sa o trec pe lista... dar sunt zeci de echipaje care acceseaza aceasta locatie
off Cheile rasnoavei - pt ca la GIGI s-a inchis se merge pe drumul catre Cheile Rasnoavei si aici se poate plati taxa picnic , ba mai mult decat atat sunt amenajate si 2-3 sau mai multe foisoare mai nou... topic
viewtopic.php?f=107&t=5990&p=78135&hili ... vei#p78135
- locatie Nucsoara - Arges unde se poate o taxa modica catre Ocolul silvic- detalii poate oferi Relu Deliu cu care am fost impreuna aici acum 2 luni si " cunoaste datele " mult mai bine.... ( aici aveti si drum forestier pt plimbare la pas sau cu jeepul ) catre baraj - stavilar - lac
topic
viewtopic.php?f=101&t=6008&p=79048&hili ... ara#p79048
off Camping Navodari cu permisiunea primariei ( se face doar in cursul saptamanii dosarul ) dosar pe loc pt taxa ocupare spatiu 2-3 zile pe plaja in baza talonului rulotei taxa cca 35 ron ( a platit Mircea Paduraru ) direct la primarie si a fost controlat la plaja de catre jandarmi .
Vulcanii Noroiosi unde grupul Rulotistii Veseli a fost de 1 mai contra 5 ron campare sau 15 ron campare + curent electric
locatia este langa Berca BUZAU - mai exact PAclele mari - PAclele MICi .........................MUDDY LAND se numeste .
- alte locatii la MARE , munte sau in tara cu tarife f mici care merita SA FIE EVIDENTIATE SI PROMOVATE IN CADRUL FORUMULUI ( vezi
Pensiunea Rasnov sau Camperland Darmanesti sau Camping Sovata Stana de Vale unde ne invartim in jurul tarifului de 35 ron !
-alte balti de pescuit cu tarife decente pe care va invit sa le descrieti !
-
Popas Vladisor la Sandu Matei unde se sta pe tarif F F mic 10 ron !incluzand curentul electric topic
viewtopic.php?f=131&t=5840&hilit=paltinu LOcatia este la Valea Doftanei , baraj Paltinu la 15 km de Campina ( Prahova).
-
Dunare Murighiol la Diadema ponton plutitor undeva la 35 ron sau
Seimeni pe brat de Dunare .... in conditii of... fara taxare unde avem " pile " la primarul din vecinatatea Seimeniului .
topicuri Seimeni
viewtopic.php?f=101&t=5858&hilit=seimeni si respectiv Murighiol
viewtopic.php?f=101&t=6259&hilit=murighiol
- alte locatii sau pensiuni cu facilitati de campare - topcuri aici
viewforum.php?f=106
sau RV stopuri - camper stopuri sau cum vreti sa le spuneti
viewtopic.php?f=154&t=6108
.. in masura in care am timp voi continua...
....de asemenea saptamana aceasta am de gand sa curat forumul de tot cea CE NU ESTE RULOTISM SAU TURISM !
P.s. Stimate coleg care citesti : daca vrei sa ajuti la acest topic iti multumesc in avans pt viitoarele postari ! ;)