Pensiunea Rasnov 14-16 sept.

Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Pensiunea Rasnov 14-16 sept.

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Am preluat numele topicului deschis de Vali Panait si am sa pun cateva poze de la intalnirea celor care vor sa faca ceva pentru ca sa apara un camping. unde noi rulotistii sa mergem cu placere. Dupa aproximativ 2-3 ore de munca "zic ei, eu nu am participat, nu am voie deoarece am fost bolnav de amigdalita cand eram mic", ne-am asezat cu mic, cu mare la bine meritata masa. Ca de obicei nu au lipsit sarmalele aduse de Liviu Andrei si nici prajitura pregatita de Geanina sau Gigi Catalin, multumim!
Eu am numarat aproximativ 20 de rulote, daca au fost mai multe imi cer scuze:

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Cui ii este dor de Sandu Toma, il poate revedea, multumesc pentru prune si asteptam cu interes tuica :P.

Imagine
Imagine
Imagine

Ma bucur ca am reusit sa aduc ceva hainute pentru copii sarmani din proiectul de ajutorare, al carui artizan e Gigi Catalin.

Imagine
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: Pensiunea Rasnov 14-16 sept.

Voia buna a continuat si la lasarea intunericului, dar Strambeanu sau nu stiu cine a furat un stalp de iluminat stradal si avenit cu el acolo :D.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Dupa cum ati recunoscut aceste elemente antagoniste si destabilizatoare, ce credeti ca au facut? Au umfalt matul cu sarmale, carnati, etc..., de bautura nu mai vorbesc; numai vin din ala bun negru cu pepsi si au gandit ei ca un meci de volei pe terenul amenajat de Iancu (patronul pensiunii), ar fi ideal. Distractie maxima.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Era o nebunie, asa violenti cum ii stim, abia se mai stia care cu care, fiu cu tata, cesa mai zic... Aici abia am reusit sa-i despart ca nu mai stiau daca mingea picase pe tusa, dar altii ziceau ca a cazut sub tusa :D.

Imagine

Noroc, cu cei doi spectatori seriosi care au recunoscut ca mingia nu mai cazuse deloc, sa dus in sus si nu a mai cazut..., belea ca astia ziceau ca a furat-o Toma Coconea cu deltaplanul :shock:. Eu am zis: bai, voi sunteti nebuni ca ala nu are infrarosu pentru noapte sa vada mingia.

Imagine
Imagine

Dupa meci s-au reintors la ce stiau ei sa faca mai bine si au facut pana spre dimineata.

Imagine

L.E. Eu nu am luat parte la aceste provocari, chiar daca nu am mancat decat 6 sarmale, alte alea de pe masa fara numar, cat despre bautura m-am abtinut si dupa al 2-lea kil' de vin, am reusit sa ma stapanesc ca doar mai bausem inainte si juma' de tuica si am zis ca nu e cazul sa ma dau in spectacol cu ei.

Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

A doua zi am revenit la indeletniciri mai pasnice, toti au fost pedepsiti si "banati" de catre neveste, pe o perioada numai de ele stiuta :P

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Epilog: Vremea a super frumoasa, gazdele, ca de obicei amabile iar colegii rulotisti care au participat la aceasta intalnire au fost la superlativ.
Va multumesc pentru ca m-ati invitat si pe mine si am reusit sa petrecem un sfarsit de saptamana grozav. Mai vreau o data si inc-o data....

Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Dupa cat de incruntat era dl.Liviu in poza de mai sus, ma tem ca a fost banat toata ziua. Bravo Domnilor ! Se pare ca distractia a fost la ea acasa, cel putin asa reiese din pozele puse pe forum de dl. Serpescu. Ma bucur ca vremea a fost frumoasa, mancarea si vinul la fel - reteta ideala pentru un weekend de nota "10 cu felicitari".
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

NOTA 10 , SUPER ,,, asta e atmosfera care ne reprezinta ca rulotisti !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Oamenii au fost si vor ramane diferiti, iar locurile prin care ne perindam vor ramane unice.
Zilele trecute aceste notiuni au fost perfect imbinate de un grup de rulotisti, iar ceea ce a iesit sper sa rezulte cat mai bine din pozele de mai sus, dar si din cele ce urmeaza. Voia buna si buna dispozitie au fost ingredientele de baza, iar mandria de a putea pune umarul la o realizare ce se vrea tot pentru rulotisti, a fost cireasa de pe tort.
Cu ocazia acestei intalniri cablul de electricitate ingropat "s-a apropiat" cu vreo 10-15 metri de spatiul de campare si "au aparut" printre rulote doua umbrare rustice din lemn, cu mesele si bancutele lor aferente. Ca este mult sau putin, nu mai conteaza; ceea ce conteaza este sentimentul ca impreuna putem realiza ceva si ca asa cum spunea finul Ninel, "Lucrurile cele mai marunte pe care le facem astazi pentru altii, vor fi cele mai valoroase amintiri ale lor maine".Din discutiile cu proprietarul pensiunii a reiesit ca TOTI rulotistii vor beneficia de acelasi tarif ( 35 lei/zi campare si 50 lei/luna de parcare ), indiferent de apartenenta lor la vreo asociatie, grup,clan sau minigrup. Tot ce se doreste este respectul reciproc si bunul simt.In luna octombrie vom incerca sa revenim aici din cel putin trei motive : dorinta de a mai sapa 10 metri de santz, cea de a intalni sau reintalni OAMENI MINUNATI, impreuna cu care sa avem pretentia ca lasam ceva in urma noastra si cea de a regasi acea atmosfera plina de bucurie, intelegere si respect.
PS: sunt fericit ca sunt rulotist si mandru ca am asa prieteni.

Cateva poze de la munca voluntara :
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Gabi a tinut sa fie ''la costum'' 😉
Imagine
Cot la cot cu noi a muncit si Iancu, propietarul pensiunii...
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
O binemeritata pauza
Imagine
Doi la cazma... :mrgreen:
Imagine
-Haide mai Strambene trage de lopata ca...acum te indrept !!
Imagine
Si io' am avut varsat de vant cand eram mic si nu am avut voie sa muncesc da' m-am amestecat printre ei si nu cred ca si-au dat seama... :mrgreen:
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ce ati facut acolo e o treaba extraordinara ... si cred ca vom continua la urmatoarea iesire .... incepeti lista ... ne bagam si noi la urmatoarea.....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

...
Imagine
Imagine
Doi colegi deosebiti...Gigi S si Sebi Tintesan...
Imagine
Actiunea ''Umbrarele'', au fost transportate de undeva din apropiere cu ajutorul lu' Catalin Popescu caruia îi multumim public, ca in particular i-am zis noi cate ceva... :D
Imagine
Imagine

Ne revedem in octombrie, ne-a mai venit pofta de inca 8-10 m de sant si binenteles de revederea cu colegii rulotisti.
P.S. Iancu sapa de mult santul dar, am tinut mortis sa-l facem noi pentru a avea placutul sentiment ca am pus putin suflet si multa sudoare pentru voi...colegii nostri carora va dorim multa sanatate !
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Da Vali, pozelea astea imi lipseau din colectie. Huh! Si aici am lucrat rau de tot, cred ca ati vazut ca eu eram cu "Know how" :idea:, fara mine poate si Catalin, poate si azi mai carati la umbrarele alea.

Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Felicitari ! asa mai da 😉
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Felicitari pentru efortul depus.
Intr-adevar, un grup de rulotisti harnici care stiu sa se distreze dar sa si munceasca.
Daca se mai organizeaza o asemenea actiune voi participa si eu.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Scrie răspuns