Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
In urma cu citeva zile am descoperit un loc minunat din pdv al naturii,este singurul loc unde am simtit adevaratul miros de brad dar datorita faptului ca in ROMANIA decit sa mentinem ceva mai bine distrugem,toate cabanele din acesta statiune sunt doar niste ruine un dezastru pacat:
TOTUL ESTE LASAT IN PARAGINA NU MAI EXISTA NIMIC CARE SA DEA SEMNE DE VIATA PACAT IZVORUL DE APA MINERALA IESE DIRECT DIN PAMINT CU UN DEBIT INPRESIONANT SE VEDE IN PRIMA POZA CABANELE TOATE SUNT DEZASTRU PACAT DE PEISAJUL SI AERUL CURAT DE ACOLO POATE CU ACEASTA OCAZIE CINEVA ISI VA FACE MILA SI VA READUCE LA VIATA ACEASTA STATIUNE.
picturile de pe peretii din sala de mese a restaurantului arata de parca au fost pictate de curind dar ele defapt au vechime dar sunt minunate lasind la o parte ce este in jur.
Daca se poate precizeaza-ne daca sunt posibilitati de ,,campare off'' in zona , despre aprovizionare , cum sunt oamenii locului si eventual posibilitati de ,, exprimare " adica drumetii sau alte obiective demne de luat in seama
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
oameni nu prea sunt in zona sunt vreo 3-4 case in apropiere dar noi cit am stat acolo nu a dat nimeni nici un semn nu ne-a deranjat nimeni.aprovizionarea se poate face din satele apropiate la aprox 10 km sau de la baile homorod tot cam 10 km
chateau380 kangoo 1,9,skodafabia 1,4 mpi sau vw t5 brasov
Frumoasa prezentare..iar casele de care spui ...cei cu posibilitati ...nu vor sa fie deranjati si stau mai la dos.Cine poate .....
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Dupa cum vad, Vasi a gasit un loc chiar mai salbatic decat la Plaiu Foii.
Nu am descifrat ce erea chestia aia alba care curgea ridicata cu mana. Lana unui animal mort?
Pe paraiasul ala curge apa sulfuroasa?
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Si eu am fost in tabara aia in 1979, am stat in casuta din poza a 2-a - ultima. Zona era plina de izvoare de apa minerala. Cred ca si pe dinti ma spalam tot cu apa minerala.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
si eu am fost in aceasta tabara in 1975 eram in cl 12.intradevar si mancarea se facea cu apa minerala, ce sa mai spunem de baut.In cladirea cu etaj, la parter era sala de mese iar sus era clubul .