Bogdan, ar fi pacat sa nu se adune un grup de colegi care sa participe la Intilnirea din Delta intre 20-24 Septembrie, topic special creeat de catre presedinte
viewtopic.php?f=131&t=6249
Drumetia asta a noastra, a fost facuta special pt a vedea daca exista si alte locatii. Am vizitat atit zona digului, cit si zona Dunavat, dar nicaieri nu ni s-a parut mai bine ca la Diadema.
De fapt o sa vedeti in pozele ce vor urma, atit excursia cu barcile, cit si drumetiile facute pt a descoperi noi terenuri. E un teren f bun pt off camping, dar foarte riscant in caz de ploaie
O sa pun cit mai multe poze, special pt ca cei ce nu au fost, sa-si faca idee asupra locatiei. In plus, s-a obtinut si un pret acceptabil. In Septembrie e cald, acum ramine de vazut "meteo"
La plecare ne-am impartit in doua barci, una cu "vizitatori" la nea Serghei si una cu "pescari" la Catalin, un alt lipovean simpatic. Incerc sa va prezint in citeva poze, pe unde am si ajuns
Pe canale, ne-am oprit, ni s-a povestit despre istoria locurilor, sate desfintate, despre animale salbatice, grinduri, plauri si altele, inclusiv ne-a Serghei ne-a cintat o melodie specifica..
Dupa trei ore de plimbare, l-am invitat pe capitanul nostru lipovean la o gustare si o bere rece, pt ca excursia a fost foarte reusita si am fost f multumiti raminind cu o amintire de neuitat.
Ceilalti colegi, au mai intirziat aprox 2 ore cu Catalin, comandorul 2, raminind la pescuit. La intoarcere, toti erau fericiti, venisera cu o captura de 6 kg de peste, care s-a servit la cina.. :)
.