bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
" Nu toti cei care iti zambesc iti sunt prieteni...nu toti cei care te supara iti sunt dusmani...prietenul adevarat nu este acela in care simti ca poti avea incredere, ci acela care te face sa simti ca poti avea incredere in tine..." :|
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
,,Este interesant cum fiecare om are in dotarea personala atat un telescop, cat si un microscop...cand lucrurile merg bine, toti privesc fericiti prin telescop, iar in jurul lor lumea pare plina de stele stralucitoare...cand lucrurile merg pe dos, toti isi iau microscoapele, analizand problemele iar lumea din jur pare plina de rahat (a se citi cacat)...tu prin ce privesti astazi ?" :|
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
" Odata cu stiinta de a face bani trebuie sa-ti insusesti si stiinta de ai administra, altfel ii vei risipi cu aceeasi viteza cu care ii castigi..." :|
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
Si pt ca tot este duminica,am sa dau si eu un citat din biblie care imi place tare mult:,,decat o masa cu un bou fript,cu priviri de ura imprejur,mai bine la o masa cu verdeturi,dar in iubire..,,
Felicitari Ninel pt cugetarile zilelor,astfel poate mai stopeaza rautatea de pe forum.cred ca asta a fost si scopul acestui topic si se pare ca da roade.eu ti le citesc zilnic.
,, Da-mi, Doamne, puterea de a schimba lucrurile pe care le pot schimba! Da-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba! Si da-mi intelepciunea de a le deosebi! " :|
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
“Accepta-l pe prietenul tau asa cum este.Probabil ca,la fel ca si el,ai obiceiuri sau defecte care il enerveaza.Dar nu va intrerupe relatia voastra din aceasta cauza daca e un prieten adevarat.” :|
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
,,Nu te sili sa-ti faci cu orice pret prieteni. Mai bine sa nu avem nici unul decât sa trebuiasca sa regretam ca i-am ales în graba. Dar daca ai gasit cu adevarat vreunul, cinsteste-l cu cea mai nobila prietenie." :|
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575