Tot de la BV a sosit si fam AVRAM ( feeling ) , adica Roxi + Geo + 2 terorististi ! mici ...
Am mai fost : Sorin Nick ... cu fetele.. + alte familii ............... Titi ( CRETZU ) Puiu (chelie ) Pavel Dobre .... + inca un echipaj nou sosit intre noi .... colegul cu Audi A4 ( nu i am retinut numele imi cer scuze )
..in afara de cei mentionati mai sus au fost la camping si cativa pe la corturi.... acestia au facut focul de tabara ( sambata ) pe care-l veti vedea mai jos .....
..am participat si noi doar cu privitul la foc :)
Am fost vizitati si de Buliga Relu , care ne a cinstit cu ceva sampanii , sa traiasca .... !
sa fie primit ...

S-au mai facut tocane , tocanite , gratare , salate si nu numai ................ deserturi , gogosi ... si alte chestii .. f bune ....
Pana sa ajungem vineri , colegii au luat peste de la Pastravaria ce se afla in proximitatea popasului Vladisor aici la Sandu .... si am mancat vineri un peste proaspat si bine fript ...
Am facut o plimbare la prima ora sambata de dimi pana la baraj ..... am cules si mancat mure pe saturate ...
.......in drum ne am oprit si la Pensiunea Viaduct ( spre Baraj inapoi ) care este gata ( camera costa cam 100 ron).
Aici se poate manca la restaurantul pensiunii , colegii au mancat vineri ciorbe etc .... , se poate folosi si o tiroliana , nu are ea traseu prea mare DAR e distractiv :)
Bine-nteles ca seara am facut o petrecere in stil rulo veseli , model cu care v-am obisnuit cu lumini si toate cele....
de data asta DJ a fost Sandu , eu nu am adus boxe ..doar lumini ,... a fost super !
Brasovenii ne au "facut " la dans dar erau si mai multi !.. la nr..
Excursia de vineri pe munte am ratat-o pt ca eu si Irina am ajuns cam tarziu ... si deja veneau colegii de pe munte .....
"MAMAITZA" mama Matei ne-a facutt fetele mai frumoase aranjandu-le parul in diverse codite impletite f. frumos ....!
Jos la lac am mai facut o " inspectie ..." unde un pescar avea prins un fitofag de 10 kg.... cca
.....anu' asta se pare ca nu se mai plateste taxa de pescuit sau nu se stie exact care e treaba .....
ALTE OBSERVATII :
Pe 1-2 sept este festivalul Cascavelei in Valea Doftanei daca vreti sa mergeti ....
Sandu a mai facut ceva imbunatatiri in sensul ca are acum in acel modul metalic o bucatarie completa inclusiv cu apa calda , cuptor micorunde , prize de curent 220v ... si alte chestii ....
Ne -am simtit bine si probabil vom reveni .... nu stim cand , dar sigur vom reveni . ....

O poza cu Sandu care ne-a asteptat cum se cuvine ( in uniforma ) !

si plecarea .. duminica..... :(