topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Campingul, se afla pe DN2 (E85) intre municipiul Bacau si orasul Roman, in comuna Oniscani.
Este un camping modest, chiar foarte modest, dar linistit.
Este situat pe malul cursului vechi al Siretului, cu un luciu de apa de 11ha, populat cu crap, cten, somn etc (asa spune patronul).
Are gratare, chiuvete cu apa, un grupa sanitar cu doua cabine (turcesti). Trei puncte de alimentare cu curent electric.
Preturile sunt:
20 ron pentru rulota, masina, echipaj si curent
35 ron acces pentru pescuit.
10 ron acces auto cu 4 persoane la gratar
10 ron pers acces piscina (copii pana la 14 ani 5ron, sub 3 ani gratuit)
Coordonatele din google maps: 46.795961, 26.892447
Repet este un camping modest insa e liniste si este loc berechet. Copacii sunt inalti si au rezistat cu bine la furtunile care au fost in judetul nostru in ultima perioada.
Pentru Bacauani este un loc suficient de aproape pentru a compensa lipsurile care le are campingul.
Cei care ati vizitat acest loc poate ne impartasiti cateva fotografii si impresii.
Fişiere ataşate
Camping3.jpg (81.84 KiB) Vizualizat de 4055 ori
Camping7.jpg (67.12 KiB) Vizualizat de 4055 ori
Camping10.jpg (41.15 KiB) Vizualizat de 4055 ori
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Am fost luni dupa amiaza pe ora 19, si era un grup care au prins 4 crapusteni in total 3 kg, care ii invarteau frumos pe gratar cand am trecut pe langa ei. Cubusor de mamaliga.
taxa este de 35 ron insa nu era patronul acolo sa vedem daca te duci cu rulota si platesti si cazare poate difera pretul fata ce cei care merg doar la pescuit.
Adrian.Apreotesei scrie:
35 ron acces pentru pescuit.
Aici asa scrie.
Iertati colegu..... mi-a scapat
Oricum e super !
Asa cum spune colegul Apreotesei se pare ca are balta peste si atunci este clar ca se merita o iesire in aceasta locatie. Preturile sunt de criza si chiar de bunsimt. In mod sigur il voi vizita.
Ceva informatii suplimentare pentru ceva obiective turistice sau spirituale (manastiri, biserici) aflate prin zona ar fi cred foarte utile.
Deocamdata Opel Vectra Caravan + ... ce o urma ... cu 4 sau 5 locuri de dormit. De... familie mare, remuneratie mica...dupa buget !
Munceste ca si cum nu ai muri niciodata dar ingrijeste-te de suflet ca si cum ai muri maine
Domnule Adrian chiar mi-a placut acest camping, chiar daca nu e foarte dotat are in schimb ce-i place sotului meu: lac pentru pescuit si liniste. Este posibil sa incercam aceasta locatie saptamana viitoare. Ce spun bacaoanii? Facem o mica adunare la Oniscani? Vrem mai multe amanunte referitoare la traseu.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Bacauanii spun prezent la Oniscani. Asa cum am spus conditiile nu sun de top dar sunt si dusuri la piscina, si wc-uri, curent, apa potabila gratare, chiuvete pentru spalat. Un minim necesar.
In schimb peisajul este foarte frumos si e usor accesibil dinspre Roman se trece prin Horia, Secuieni, Harlesti si apoi Oniscani. La mijlocul localitatii pe partea stanga a sensului de mers catre Bacau este un indicator care anunta intrarea pe drumul pietruit cu o lungine de 300m pana in poarta complexului. Aprovizionarea se face foarte usor la 14kmde locatie, de la iesirea de pe varianta orasului roman hypermarket Kaufland, de unde recoman pentru gratar carnatii Radic.
Eram pregatiti pentru weekendul acesta vre-o 3-4 rulote sa sarbatorim ziua baiatului meu, dar ne mutam pe saptamana viitoare si ne suprapunem si cu dumneavoastra daca vreti sa veniti.
Nu s-a anuntat o vreme prea buna pt sambata si duminica asa ca mai bine ne mutam cu o saptamana.
Va asteptam
S-a rezolvat. Saptamana viitoare suntem prezenti in locatia respectiva si vom ramane o saptamana, daca va fi vreme frumoasa. Deci, cu mic cu mare, ne vedem la Oniscani. Acolo trebuie sa luam legatura cu cineva anume sau este o receptie a campingului ?
Daca aveti modificari in program anuntati-ne si pe noi.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
La intrarea in zona de campare este o bariera. Patronul se numeste Nadă. Nume parca predestinat sa administreze o balta cu peste.
La luat banii sigur se gaseste cineva.
Multumesc mult pentru indicatii. Sa ne vedem sanatosi. Aveti vre-o posibilitate sa anuntati si colegii din Bacau (Costica, Dan etc.)? Poate sunt si ei amatori de-o partida de pescuit.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Din Bacau nu se pleaca decat in gaşcă. Daca nu poate unul din noi, nu mai merge nimeni. Este o atmosfera pe care noi ne-o facem si ne simtim bine impreuna. Nu avem nimic de impartit unii cu altii (in afara de bere)si de aceea ne simtim f bine impreuna.
Costica are o amenda (nunta) sambata seara in acest weekend, deci numai bine ne mutam pe saptamana viitoare cum am spus.
Sa ne vedem sanatosi.
Avand in vedere vremea neprietenoasa (cam ploioasa) nu cred ca vom mai veni la Oniscani. Vom pleca azi pe Valea Vaserului cu familiile Rusu, Dragomir, Duret, Panait si Ciubotaru. In cazul in care vremea se indreapta vom vizita campingul "La Nada" saptamana viitoare. Va doresc toate cele bune si sa ne vedem sanatosi.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928