Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna seara ,ieri am venit de la herculane unde am gasit linga o pensiune si un foarte frumos loc de campare. In aceasta locatie incap 4 - 5 rulote. Este unul din cele mai frumoase locuri de belvedere din Herculane. Deocamdata se asigura doar curent si apa. Pt. mai multe detalii sunati ma la tel.0726379717 Dan Manu.
Multumim pentru informare Manu! Ar fi bine daca ai putea sa dai mai multe detalii referitoare la preturi si utilitati(daca exista), eventual si ceva poze.
Am discutat telefonic cu d-l Dan, proprietarrul locului de campare din Herculane si am aflat ca:
-este de acord sa primeasca rulotisti care se anunta prealabil la tel. 0724248272 ( numai dupa ora 15)
-locul este langa casa si poate gazdui 5-6 rulote.
-se asigura conectare la curent, apa potabila.
-drumul de acces este in rampa si poate fi parcurs doar cu masini puternice sau 4x4-nu este foarte lung.
(la solicitare se poate folosi un autovehicul din zona pe care il aduce proprietarul locului)
-si din aceasta cauza este indicat sa se anunte din timp sosirea.
-despre tarif nu am discutat;
-langa locul de campare este si casa de cazare pentru turistii care vin fara rulote.
-se vor posta imagini de la fata locului imediat ce se va putea.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com