Buna ziua,
Numele meu este Dan Casandroiu, sunt dambovitean, echipajul meu, mic dar inimos, cuprinde pe sotia mea, Oana, si pe feciorul Raducu.
De multa vreme dau tarcoale acestui club, am asteptat insa sa intru cu adevarat in randul posesorilor de Rv, pana sa ma inscriu si sa ma prezint.
De aproape o luna suntem proprietarii unei autorulote Ford Transit Riviera, cam ”batranica” (1993) dar care continua sa ne surprinda si sa ne incante! Pentru ca nu o puteam lasa nescoasa la drum, am facut deja un prim concediu – 10 zile prin tara ( Acasa - Cazanele Dunarii (Mraconia)- Herculane – Lacul Cincis- Garda de Sus – Cartisoara- Acasa) si acum tocmai ne-am intors dintr-un weekend offcamping la Padina, in Bucegi. Promit sa revin cu detalii si foto!
Nu vreau sa inchei fara sa multumesc domnilor Mihai Rusu si Gigi Catalin, pe care mi-am permis sa-i deranjez in timpul in care cautam (cu disperare aproape) sa achizitionez o autorulota si al caror ajutor si sfat au contat mult pentru mine! In plus, pe dl. Rusu il consider ”vinovat”, prin calatoriile sale, de virusul asta al drumetiilor, care mi-a contaminat familia... Multumesc de asemenea tuturor celor care activeaza pe acest forum, extrem de util si aducator de inspiratie.
Drumuri bune sa aveti!
PS M-am simtit cu adevarat bine cand intorcandu-ma din concediu m-am trezit salutat de alte echipaje ( dupa ce renuntasem sa initiez astfel de contacte, vazand ca nu primesc niciun raspuns ) si cand am oprit si am ajutat un coleg turc, ramas in pana cu un vw transporter cu care tracta o platforma si o rulota. Este placut sa simti ca apartii unei categorii, zic eu speciale, de drumeti!