Bine v-am gasit!

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Dan Casandroiu
Membru forum
12
Oras: Vulcana-Pandele, judet Dambovita
Data nasterii: 24 Iul 1977

Bine v-am gasit!

Mesaj de Dan Casandroiu »

Buna ziua,

Numele meu este Dan Casandroiu, sunt dambovitean, echipajul meu, mic dar inimos, cuprinde pe sotia mea, Oana, si pe feciorul Raducu.
De multa vreme dau tarcoale acestui club, am asteptat insa sa intru cu adevarat in randul posesorilor de Rv, pana sa ma inscriu si sa ma prezint.
De aproape o luna suntem proprietarii unei autorulote Ford Transit Riviera, cam ”batranica” (1993) dar care continua sa ne surprinda si sa ne incante! Pentru ca nu o puteam lasa nescoasa la drum, am facut deja un prim concediu – 10 zile prin tara ( Acasa - Cazanele Dunarii (Mraconia)- Herculane – Lacul Cincis- Garda de Sus – Cartisoara- Acasa) si acum tocmai ne-am intors dintr-un weekend offcamping la Padina, in Bucegi. Promit sa revin cu detalii si foto!
Nu vreau sa inchei fara sa multumesc domnilor Mihai Rusu si Gigi Catalin, pe care mi-am permis sa-i deranjez in timpul in care cautam (cu disperare aproape) sa achizitionez o autorulota si al caror ajutor si sfat au contat mult pentru mine! In plus, pe dl. Rusu il consider ”vinovat”, prin calatoriile sale, de virusul asta al drumetiilor, care mi-a contaminat familia... Multumesc de asemenea tuturor celor care activeaza pe acest forum, extrem de util si aducator de inspiratie.

Drumuri bune sa aveti!

PS M-am simtit cu adevarat bine cand intorcandu-ma din concediu m-am trezit salutat de alte echipaje ( dupa ce renuntasem sa initiez astfel de contacte, vazand ca nu primesc niciun raspuns ) si cand am oprit si am ajutat un coleg turc, ramas in pana cu un vw transporter cu care tracta o platforma si o rulota. Este placut sa simti ca apartii unei categorii, zic eu speciale, de drumeti!
Ford Transit Riviera - DB 09 CZH
Ghidul locurilor de campare din Romania, gratuit la www.takethelongwayhome.eu
Catalin Gigi
Membru forum
14
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Re: Bine v-am gasit!

Mesaj de Catalin Gigi »

Te salut Dan si bine ai venit in familie , sper sa ni te alaturi cat de curand si la iesirile organizate unde poti afla mult mai multe ...

Drumuri bune !!!
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Domnule Dan, bine ati venit in randurile rulotistilor. Penrtru a face cunostinta cu cat mai multi colegi, daca aveti posibilitatea, va invitam in septembrie, la Murighiol, la adunarea anuala din Delta. Sa stapaniti sanatosi atelajul.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Cristian Steriopol
Membru forum
17

Mesaj de Cristian Steriopol »

Salutam cresterea numarului de virusati din Dambovita !
Zile si drunuri bune !
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Ma bucur ca am reusit a va infesta cu virusul excursiilor cu camperul, asa ca va asteptam sa participati alaturi de noi la actiunile viitoare, pt a va virusa si mai rau, deci, pe curind la o intilnire !
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns