Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Felicitari... se pare ca v-a placut in Costinesti... Daca citeai cu atentie forumul te duceai la terenul lui Nelu Predonu unde aveai si apa si este la 150m de plaja. Oricum, e bine de notat si aceasta locatie in cazul in care nu vor mai fi locuri acolo...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Referitor la postarea de mai sus ......... avem locatie off camping la Costinesti .............
Este loc si aici de campat la 5 ron pe zi cotizanti si 10 ron pe zi necotizanti .Pretul este per echipaj si avem si apa si canalizare :)
Locul este la 150 m de apa :) viewtopic.php?f=131&t=6027&p=79912&hili ... sti#p79912
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Multumin de informatie. Dar noi am incercat marea cu degetul , pentru prima iesire cu rulota a fost ok.Am vazut cum este pe cont propiu,ce ne mai trebuie, adica o lista destul se mare dar care am incercat sa o scurtam odata ajunsi acasa.Speram ca la urmatoarea iesire off.sa fim pregatiti 80-90% pentru ca sunt convins ca inca mai avem ceva de adaugat la lista.Sparam sa avem ocazia sa ne alaturam si noi la acele frumoase iesiri ale dv.O seara placuta tuturor