CAMPING TURIST MAMAIA

Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Nicusor Manea
Membru forum
13

CAMPING TURIST MAMAIA

Mesaj de Nicusor Manea »

Ieri m-am intors dintr-un wekend prelungit la mare.Am stat in campingul Turist din Mamaia.Locatia se afla la iesire din Mamaia spre Navodari la ultimul rond pe partea dreapta. AVANTAJE: 1.capat de linie pentru autobuze, maxi-taxi, trenulet( in caz ca nu vrei sa mai scoti masina din camping ). 2.Apa calda non-stop.3.Curent contorizat ( am platit in 4 zile si 3 nopti 8 lei ). 4.Toalete curate. 5.Preturi rezonabile ( 7 persoane+rulota+masina = 122 lei / zi ). Asta inseamna 15lei/persoana+17 lei/rulota. Fiind multe persoane cu o singura masina cei de la receptie nu mi-au luat in calcul si masina( un gest frumos din partea lor ). Pentru masina se mai platesc 14 lei / zi.
DEZAVANTAJE: 1.Plaja foarte ingusta daca vreti sa stati cu cearsaful.In schimb pentru cei ce vor sa stea pe sezlong-uri aveti loc la discretie. 2.Lipsa umbra, dar tinand cont ca avem corturi la rulote nu este un impediment atat de mare. 3.Vineri, Sambata si Duminica, este foarte mare galagie ( muzica house )de la terasele de pe plaja. 4.Casete pentru curent foarte putine, asa ca daca vreti curent va trebuie cablu de cel putin 50 metri. In caz ca nu am trecut tot ce va putea interesa in acest topic, astept si alte intrebari la care sper sa va pot raspunde.
Fam Nicusor & Mihaela Manea
Chateau 380 + VW Sharan 1.9 TDI
Tel: 0757 316 363
E-mail: mbalubrifianti@gmail.com
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Re: CAMPING TURIST MAMAIA

Mesaj de Popescu Niculae »

Mesaj moderat G.V.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Nicusor Manea
Membru forum
13

Mesaj de Nicusor Manea »

Sa nu se inteleaga gresit! Nu fac reclama acestui camping. Am dorit sa dau o informatie si daca am gresit va rog sa ma iertati. Credeti ca acestea sunt preturi mari? Ce ziceti de cele de la GPM, Pescaresc, Camping S si altele din Mamaia, unde se taxeaza curentul cu 18 lei / zi, rulota/persoana 24 lei / zi, masina 14 lei/ zi. La un calcul simplu m-ar fi costat 200 lei / zi , 7 persoane + rulota + masina + curent. Cu siguranta in august voi veni la Venus in concediu, doar ca nu stiu exact perioada si de aceea nu am trimis PM pentru a forma grupuri de minim 5 rulote. Totusi sunt curios daca as fi venit la Venus in componenta de mai sus ( 7persoane, rulota, masina ) pretul de 40 lei / zi ar fi ramas acelasi ?
Cristian Madalin
Membru forum
16

Mesaj de Cristian Madalin »

Frecventez acest camping din 2006.Este bine acolo.Le cam ai pe toate pe langa tine,pretul este bun in comparatie cu alte locatii similare si faptul ca la rulota nu platesti si masina,iar curentul este contorizat individual este un avantaj enorm.In schimb muzica foarte tare,de la boxele de pe plaja SHARK sunt un mare dezavantaj pentru un sejur perfect.Anul trecut n-am ajuns deloc la mare,dar din cauza muzicii ma gandesc sa stau numai de luni pana vineri,anul asta.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

VA rugam scrieti-ne si tarifele daca le stiti !
Multumim !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cristian Madalin
Membru forum
16

Mesaj de Cristian Madalin »

Am cautat sa-mi aduc aminte tarifele,am cautat si chitantele,nu le-am mai gasit,dar sincer pentru o rulota si doua persoane,pentru o zi n-am platit mai mult de 40-50 lei,fara curent.Curentul il contorizeaza individual si intr-o saptamana am consumat 15kw, iar pretul este de 1 leu/kw.
Am ceva numere de telefon,daca va sunt de ajutor si daca mai sunt valabile:0727.828.938 sau si mai vechi,
0241.831.145.
Cam cu atat va pot ajuta.
O zi buna.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Se pare ca nu suntetem la curent cu preturile ..... nici eu nici dvs. pt ca anul asta bate spre " milion " din ce am auzit si intrebat 2 motociclisti care au fost acolo cu cortul .
Nicusor Manea
Membru forum
13

Mesaj de Nicusor Manea »

Frecventam acest camping dar in ultimii ani a fost injumatatit ca si suprafata si este foarte mare aglomeratie. In plus campingul nu mai detine plaja proprie, au aparut foarte multe terase la care se asculta muzica pana dimineata. Tocmai de aceea am ales anul trecut Camping Lebada unde este liniste si loc de plaja foarte mare.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

L-am tot tatonat pe dl Ciocanel ( admin ) de la Lebada sa negociem un pret SPECIAL pt ClubRv , dar nu e hotarat inca ....
aici aveti preturile lor pt acest sezon ... care -s cam la 50 ron echipaj .
Dupa cum stiti ca si la Ena , Pescaresc ... nu sunt f bine amenajate .
Vrei mai dotat platesti , logic ...

http://www.campinglebada-navodari.ro/OF ... G%20ok.pdf

Revenind la Mamaia , pozitia este buna , dar nu vrem sa ascultam muzica toata noaptea de la cluburi , desi ne place f mult muzica , ascultam si la intalniri , dar nu si dupa ce ne culcam ... :) .... si nu la maxim ...

Va salut si va recomand daca aveti timp sa "urcati" ceva poze din acest camping de la vizita dvs chiar daca-s vechi .
Eu nu am decat cu cortul am fost cu "motorul " atunci cu un grup de pe motociclism ro de pe un forum ...unde-s membru .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ieri am fost la camping TURIST MAMAIA , care din pacate la aceasta ora are , cum scria colegu' mai sus doar jumatate din suprafata de alta data....
Sibiceanu Sorin , colegul nostru este cazat aici cu familia .... tariful este de aprox 50 ron/zi , curentul se taxeaza contorizat la 1 ron /kw.
NU am incercat nici un fel de parteneriat pt ca este un DISCO CLUB langa si nu au putut dormi de vineri pana duminica deloc ... decat ziua :)

Revin cu poze...
Lupu Ciprian
Membru CD
14

CAMPING TURIST MAMAIA NORD

Mesaj de Lupu Ciprian »

Mai jos aveti fotografii facute saptamana aceasta .... cand am petrecut o zi aici ...

Un camping bine pozitionat cu toalete curate , dotate de nota 8 din 10 as spune ... neavand la nici un wc colac de plastic si nici un dus cu "para difuzoare" de apa, in schimb aveau 10 dusuri + 10 toalete curate, faianta noua/ gresie , apa calda permanent totul functional... ce sa zic , daca nu esti carcotas , iti faci treaba , noi ne adaptam la orice atata timp cat e civilizat .

Pacat de zgomote/ muzica la maxim seara in weekenduri din ce spunea Sibiceanu Sorin.... plaja superba ...
In camping se aude putin zgomot de trafic rutier , dar daca stii cum sa te poizitionezi /campezi , asa cum a facut-o Sorin nu ai probleme ...
Pe plaja de nisip ajungi in cateva secunde din camping... noi am mai stat aici la o intalnire de motociclisti ... facuta pe un alt forum.

La nici 50 m se afla o linie de autoservire ce apartine tot de Turist Mamaia , avand legatura cu campingul ca si management .
Magazine sunt langa , cu diverse , inclusiv alimentare , dar magazine mici .
Fişiere ataşate
20140701_134629.jpg
20140701_134709.jpg
20140701_134718.jpg
20140701_134730.jpg
20140701_135137.jpg
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

Nicusor Manea zice in 06 Iul 2012 07:27
"Sa nu se inteleaga gresit! Nu fac reclama..."
Sunt deosebit de utile asemenea informatii. Este de incurajat atitudinea dumneavoastra. In definitiv faceti reclama in ajutorul ruloturistilor. Chiar daca reprezinta punctul de vedere al uni rulotist , tot avem informatii...
Uneori informatiile dumneavoastra ne ajuta sa nu mai batem drumurile si banii pana la o destinatie inutilizabila.
Scrie răspuns