Chateau 330 -varianta eu

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
pokemon

Chateau 330 -varianta eu

Mesaj de pokemon »

Castelul meu fara turnulete 😉
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Fratelo, te astept cu Chateau 330 varianta tu :D
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

Misto, cred ca sunt vre-o 4 Chateau-uri in club... Poate facem o aripa Chateau cu o iesire monomarca... Cand cautam rulota si habar-naveam de nici unele m-am amuzat copios de numele asta... Numai francezii puteau fi asa tembeli sa-si boteze rulota castel... dar surprinzator le-a iesit... :D :D
pokemon

Mesaj de pokemon »

salut Mircea suntem vecini cu tine, stii tu ciudatii cu Fiaturi si Chateauri
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

Salut, bine ati venit (pokemon si pikachoo :D :D ), m-am prins ca voi sunteti dar am crezut ca doriti sa va pastrati anonimatul, oricum ma bucur ca dupa o lunga perioada in care ati fost doar chibiti v-ati hotarat sa deveniti activi... si nu sunteti chiar ciudati (desi daca ma iau dupa id-uri :shock: :shock: ), nu uitati ca in general rulotistii sunt vazuti ca niste ciudati...
E misto rulota, f. bine intretinuta...
Va asteptam la iesiri...
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

Ce masa maxima remorcabila are Fiatul Albea?
pokemon

Mesaj de pokemon »

Se pare ca pentru ambele variante (1,2/16v-1,4/8v) masa maxima remorcabila cu dispozitiv de franare este 1000kg.
sorinn

Mesaj de sorinn »

Frumoasa rulota, si eu am tot CHATEAU are 31 de ani dar este in perfecta stare si arata super bine.
pokemon

Mesaj de pokemon »

Multumesc Sorinn.
Sunt incantat si eu si fratelo ca nu suntem singuri.Trei Chateau...chiar misto.Asteptam cu nerabdare ceva poze si poate un sfat specific marcii, puncte forte sau slabe...doar va cunoasteti mai demult nu?
sorinn

Mesaj de sorinn »

O sa incerc sa pun si eu citeva poze. Ce pot spune despre rulota este faptul ca sunt foarte multumit de ea. Am cumparat-o acum doi ani de la Domnul Rusu [ii transmit salutari cu aceasta ocazie]. Cind am cumparat-o am umblat la rotii sa-i fac revizie-este ca noua, saboti in perfecta stare, am schimbat vaselina la rulmenti. Nu am avut nici in interior de lucru la ea, dar din curiozitate am desfacut totul de am curatat. Am gresat comutatoarele de la frigider ca mergeau cam greu datorita prafului. Sistemul de frinare este bine reglat, nu o simt la frinare. Am vazut rulote mai noi care aratau foarte rau. Truma baga caldura foarte bine cu toate ca nu are ventilator. Pe scurt este foarte buna in ciuda anilor pe care-i are.
pokemon

Mesaj de pokemon »

Ma bucur ca sunt rezistente si longevive :D
Marius Trifu
Membru forum
19
Oras: București
Data nasterii: 20 Iun 1964

Mesaj de Marius Trifu »

Frumoasa rulota....! Felicitari!
Sper ca peste vreo doua saptamani sa ma "dotez" si eu cu rulota....sa reintru in randul rulotistilor....
Scrie răspuns