Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Vin cu o rugaminte mare la cei din zona Fagaras si nu numai .Trebuie sa merg la un concurs de pescuit la Ucea de jos si as vrea sa aflu care drum imi este mai scurt si mai bun. Prin Buc.-Brasov sau Pitesti- Fagaras. Mentionez ca plec din Alexandria .Daca se poate un traseu si ceva km ar fi perfect . Va multumesc.
Salut Nae , poti merge Alexandria -Pitesti direct , si de aici poti merge ori pe Transfagarasan ori pe Valea Oltului pana la Vestem si faci dreapta catre Fagaras...
Mi-a dat un prieten traseul: Alexandria-Pitesti-Curtea de Arges -Fagaras- Ucea de jos . E sigur acesta, sau e mai bine prin Buc.- Brasov- Fagras - Ucea de jos ?
De preferat pe Valea Oltului pe la Vestem, drum intins daca te grabesti. Pe Tranfagarasan daca vrei sa iei o ciorba de burta la Capra... sa admiri un peisaj la cascada, etc... Alegerea ta... Fiecare traseu cu farmecul lui... Si... fir intins...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Transfagarasanul este rupt rau dinspre Pitesti, partea din jud Arges are 100 de gropite pe 10 mp, nu am auzit pe nimeni, care l-a facut de curand ca a fost reparat...Nae, ma bucur ca ai revenit pe aici, parerea mea este tot DN 1, cu conditia ca in zona Comarnic - Predeal sa-l faci noaptea, daca ai pleca de ex la 3-4 dimineata din Alexandria mergi ata pe valea Prahovei, se lucreaza la un pod pe la Sinaia, de 1 iunie cam asa era, nu cred ca au terminat, din Predeal, traseul este Rasnov- Bv -Fagaras
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Daca Valea Oltului este rupta in doua cum zice Niki, o iei prin Ploiesti, Predeal, stanga la intrare in Predeal spre Paraul Rece, dreapta Rasnov, stanga spre Sibiu dupa indicatoare, Fagaras, bla, bla, bla... Daca ti se pare prea complicat, ramai la Ploiesti, si pescuim la Carfur, Metro, Real, ce vrei tu... stiuca, crap, caras, caracatite... :D
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Salut , Niki zice de Transfagarasan ca este rupt , parol , pe valea oltului se merge super bine am mers eu martia trecuta au terminat si podurile acele rupte ..
Deci concluzia care este va rog pe unde o iau ??? Va rog mai babeste pentru mine care sunt incepator pe carari de munte . Adica un traseu cu localitati clare pe care sa le urmaresc . Sincer o spun la geografie nu prea mergeam, asa ca ajutati-mmmmaaaaaa ! Plecarea din Alexandria mai departe astept de la voi traseul .
MULTUMESC MULT TUTUROR stiam ca sunteti inimosi sa ajutati un nevoias.
Nae uite aici ;
- Alexandria spre Pitesti , la Pitesti urmezi drumul Ramnicu Valcea, Sibiu . La iesirea din Valcea vei merge pe Valea Oltului pana la Sibiu mai bine zis pana la intrarea in Sibiu , acolo in localitatea Vestem este un sens giratoriu unde arata la dreapta Fagaras -Brasov . Aici vei face dreapta catre Brasov si urmezi drumul Bradu , Avrig ,Porumbacu de jos , Scoreiu , Arpasu de Jos ,Ucea de jos , toatea acestea sint pe E 68 . Pentru intoarcere poti continua drumul catre Brasov - Campul Lung - Pitesti - Alexandria sau pe unde te duci , acum depinde de tine ..
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India