Costinesti 2012

Scrie răspuns
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Costinesti 2012

Mesaj de Lupu Ciprian »

Avem 1000 mp la 150m distanta de luciul apei la Costinesti in zona epavei ....... cu priveliste minunata langa nudiste ... ;)
Colegul Nelu P ne ofera fara costuri acest teren ...
ramane sa ne oferim sa ajutam sa facem o cheta sa ingradim , sa platim salubrizare si wc eco daca e cazul , restul detaliilor le stabilim pe parcurs.
In masura in care sunteti interesati oferta este valabila pt membrii asociati ai clubului !
NU vor fi taxe de campare dar facem cumva sa gasim o metoda de recuperare a banilor cheltuiti pt delimitarea perimetrului , salubrizare si ce mai avem de facut !
Rog pe Nelu sa vina cu amanunte si sa mute postarile din topic-ul "mai mergem vara la Corbu ? "

Eu , Deliu si altii ne oferim voluntari la munca patriotica... ma bag salahor ;)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Re: Costinesti 2012

Mesaj de Isdraila Ioan »

Si eu ,si eu ....DISPONIBIL ,fixati perioada .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Am mutat aici postarile din vechiul topic, unde acestea vor fi sterse.
Nelu Predonu scrie: Ca o solutie de avarie in rezolvarea acestei probleme, pe perioada acestei veri, nu pot sa ajut decat cu punerea la dispozitia asociatiei a unui teren proprietate privata, nu foarte mare (1000 mp. - capacitate cca. 12-14 rulote simultan) la epava din Costinesti. Distanta de luciul marii este cam de 150 m.
Cred ca pana pe 12-15 iulie terenul sa fie pregatit pentru camparea rulotelor membrilor asociati Clubrv. Pana la acea data va trebui sa discut cu Primarul localitatii sa nu avem nici un fel de probleme, sa iau motocoasa si sa tund iarba crescuta pe teren.
Pe perioada lunilor de campare, nu am nici un fel de pretentii materiale pentru punerea la dispozitia asociatiei a acestui teren.
Drumul de acces la teren este pietruit, lat de cca.10 m, nu prezinta denivelari si este accesibil in orice conditii meteo.
Deversarea toaletelor chimice va putea fi facuta in caminul aflat la coltul terenului de campare.
Apa potabila, in cel mai nefavorabil caz, pot sa o furnizez de la o distanta de cca. 2 km unde am propria locuinta de vacanta. Curentul electric se afla pe coltul terenului, dar nu exista inca, din pacate, bransament.

Daca exista interes legat de propunerea facuta, am sa revin cu o harta in Google Earth, cu amplasarea terenului si cu alte detalii.
Bratulescu Ionut scrie:Daca este teren privat,al tau..ce treaba are primaru' ??
Serpescu Gheorghe scrie:Ionut, trebuie stiut ca zona aia e cu restrictii, cred, din punct de vedere al mediului, biosferei... Chiar daca terenul e proprietate privata, tot trebuie respectate niste reguli, lasa-l pe Nelu sa-si faca treaba ca o sa fie bine. Cel mai bine era daca intrebai ce faci cu toaleta cand e plina? sapi o groapa si dai ingrasamant terenului lui Nelu :D
Nelu Predonu scrie:
Nelu Predonu scrie: Deversarea toaletelor chimice va putea fi facuta in caminul aflat la coltul terenului de campare ...
Caminul de care aminteam in prima postare este parte din sistemul de canalizare a localitatii. Deci, nu e o fosa sau hasna.
Ionut, trebuie discutat cu primarul si mentionat ca eu nu desfasor pe acel teren ca proprietar o activitate aducatoare de profit prin inchirierea acestuia. Pun la dispozitie terenul unei asociatii nonprofit pentru camparea membrilor acesteia. De asemenea trebuie discutat si aspectul deversarii toaletelor in reteaua de canalizare a localitatii, posibila alimentare cu apa. Tot la coltul terenului exista si un camin de racordare la reteaua de apa.
Chiar daca acel teren e proprietatea mea si a fratelui meu, nu pot face ce ma taie capul pe el.
Toate aceste lucruri se fac cu acordul administratiei locale. Nu doresc sa am surprize, nici eu, nici cei campati acolo.
Nastase Andy scrie:Sa traiti domnilor.Astazi am incercat sa aflu unde se mai poate campa in Navodari si Corbu.Am sunat si la primaria Navodari si la Corbu si nu se mai poate.Cei de la Biosfera mi-au spus ca trebuie ca acel teren sa fie neaparat amenajat pentru campare,adica stiti si voi cum.In ceea ce priveste terenul domnului Nelu,cred ca tot amenajat trebuie.Eu cred ca daca l-am amenaja ar fi ok
Nelu Predonu scrie:
Nastase Andy scrie:...In ceea ce priveste terenul domnului Nelu, cred ca tot amenajat trebuie. Eu cred ca daca l-am amenaja ar fi ok
Singurele lucruri care ar tine de amenajarea terenului si de desfasurarea acestei activitati sunt:

- realizarea unei imprejmuiri, cat mai ieftina cu putinta - tarusi + banda avertizoare;
- Incheierea pe perioada limitata (perioada de campare) a unui contract de salubritate cu livrarea pe perioada respectiva a unor pubele de colectare a gunoiului;
- incheierea unui acord cu primaria, de deversare a toaletelor in reteaua de canalizare a localitatii;
- incheierea unui acord de alimentare cu apa pe perioada determinata.

Terenul nu se afla in zona de protectie a ARBDD, precum localitatile Corbu si Vadu, totul este sa fie respectate conditiile de mediu inerente orcarei astfel de activitati. Apa uzata va putea fi deversata pe terenul de campare asa cum inca se mai practica si in destule campinguri din strainatate. Ea reprezinta un bun ingrasamant al suprafetei acoperite cu iarba.
Bratulescu Ionut scrie:@Nelu ...am inteles cum stau lucrurile (de ce tre' sa stie primaru') !
In rest ce sa zic ?!...spor la treaba ...si sper sa se bucure cati mai multi rulotisti de oferta ta fffff. generoasa ....moca
Aurelian Deliu scrie:Nu este rau locul, cu placere ma bag si la amenajare si la cheta.
Cred ca prioritar ar fi racordarea la apa(ce implica?).
Lupu Ciprian scrie:eu si cu prieteni de ai mei cativa rulotisti veseli din care jumate sunt cotizanti CLUB RV , suntem intersati de asa ceva si suntem disponibili sa facem munca partiotica sau sa facem o cheta daca e cazul....
e vorba de cca 15-20 echipaje !
Isdraila Ioan scrie:Si eu unul ma alatur ideii lui Ciprian .Sunt pensionar ,nu am probleme cu durata ,asa ca as putea ajuta la amenajarile ce trebuiesc facute.Particip benevol.M-as bucura sa mai fie cineva si sa ajutam la materializarea acestui proiect .
Nicolae Nasalciuc scrie:Interesant proect,stima si respect pentru Nelu.
Cred ca putem schimba numele topicului cu ,, Mergem vara asta la Costinesti?''
Serpescu Gheorghe scrie:Nelu nu se face pentru cativa, se face pentru cei care pot si vor sa vina acolo, nu insemna ca daca eu nu voi veni acolo, atunci sa nu se faca. Nici odata nu vom fi toti multumiti.
Ma bag si eu acolo la treaba, da un semn si daca suntem liberi venim.
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Pun cateva imagini din satelit cu locul propus de campare:

Imagine

Imagine
Doru Bodeanu
Membru asociat
14
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Dec 1960

Mesaj de Doru Bodeanu »

"In masura in care sunteti interesati oferta este valabila pt membrii asociati ai clubului "
O initiativa extraordinara a domnului Nelu care poate atrage si multi nehotarati in randurile clubului. Propun sa se deschida o lista cu membrii ce doresc sa participe la amenajarea terenului, care cu ce poate: cu fonduri nerambursabile, materiale ( un pom, o floare, un colac de sarma, un spalier de vie un cablu electric, o teava etc.) sau munca "patriotica ".
Inca din start, domnul Predonu ar trebui sa specifice si daca permite camparea rulotelor pe tot sezonul. Asta ar ridica o problema cu spatiul pentru cei care doresc sa vina pentru o saptamana sau cateva zile pentru ca sunt sigur ca terenul s-ar umple imediat cu rulote lasate peste vara si asta nu e chiar de dorit ... dar dansul hotareste ! Sa ne grabim ca vara-i scurta !
Autorulota FORD- HOBBY
tel. 0724670730
Calin Lisovschi
Membru forum
18

Mesaj de Calin Lisovschi »

dupa cum spuneam si in alte postari ale mele, ar trebui sa avem mai multe actiuni de tipul voluntariat. provocarea data de nelu este un bun exemplu prin care putem demonstra ca putem si noi sa fim voluntari, desi interesul nedeclarat aici este acela de a merge la mare "moca". felicitari nelu si asteptam cat mai multi voluntari.

p.s. sunt curios cati dintre cei de pe forum macar vor participa la actiune PANA se va termina amenajarea si cati vor veni ulterior ca musca la miere... inca o data felicitari nelu!
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Domnule Doru, legat de amenajarea locului de campare si nu numai, doresc sa fac cateva precizari.

Terenul pe care il pun la dispozitie se afla in intravilanul localitatii Costinesti. Conform legislatiei in vigoare, pentru realizarea unei imprejmuiri trebuie obtinuta autorizatie de constructie, lucru imposibil de obtinut intr-un termen scurt. Pe acest considerent va propun sa realizam o imprejmuire provizorie cu costuri minime.

Aceasta imprejmuire poate fi facuta cu materiale achizitionate ce vor ramane ulterior in patrimoniul asociatiei.
Ar fi necesare:
- teava neagra 15 x 15 x 1 (1,5) mm = 20 buc. la o lungime de 1,5 m => 30 m teava <=> 5 bare/6 m => 5 bare x 20 lei / bara = 100 lei;
sau bara patrata 10 x 10 mm => 30 ml.
- banda avertizoare - 1 rola de 200 ml. Pretul/rola variaza functie de locul de achizitie: 20 lei la Doraly (fara factura) sau 30 lei la Bricostore (cu factura).

Pretul materialelor necesare va fi de 100 + 20 (30) = 120 - 130 lei. - Cheltuiala eliminata prin aportul adus de colegii Relu Deliu (20 de tarusi din teava rectangulara) si Vasi Manea (2 role de banda avertizoare) - NP

Referitor la amenajarea terenului propriuzis, aceasta, consta in cateva ore de munca pentru curatarea terenului de vegetatia crescuta. Pentru acest lucru, nu am nevoie de un aport prea mare din partea colegilor. Am o motocoasa cu care voi curata terenul de vegetatia existenta, dupa care voi incerca sa gasesc o masina de tuns gazon (cu motor pe benzina) pentru a aduce iarba la o dimensiune mai mica si uniforma. Am o masina de tuns, insa aceasta este electrica si nu am acolo unde sa o alimentez. Cam asta ar fi tot ce se refera la amenajare.

Pentru a se campa in conditii de legalitate mai trebuie sa fac cateva demersuri:

- incheierea unei conventii intre proprieteri (eu si fratele meu) si asociatie;
- anuntarea conventiei incheiata la primaria localitatii, cu mentiunea ca aceasta activitate nu este aducatoare de profit nici pentru proprietari si nici pentru asociatie;
- obtinerea acordului APL de desfasurare a acestei activitati in conditiile specificate la punctul anterior;
- incheierea unui contract cu o firma de salubrizare pe perioada existentei acestei conventii;
- solicitarea racordarii la circuitul de apa potabila in regim pausal sau contorizat, pe aceasi perioada stipulata in conventie.

Pe toata perioada derularii acestei activitati, va trebui ca in incinta zonei de campare sa existe un dosar cu copii ale actelor ce stau la baza acestei activitati de campare, pentru a putea fi prezentat eventualelor organe de control. Va exista si un regulament-program emis de asociatie, cu norme interne ce trebuiesc respectate in incinta locului de campare al Clubrv - Costinesti 2012. Totul va fi facut "ca la carte"!

Din pacate, dimensiunea mica a terenului nu va permite lasarea rulotelor pe toata perioada sezonului estival in locatie.

P.S. Asa cum am mai procedat anul trecut cu o campare similara, am sa va prezint cateva propuneri legate de desfasurarea activitatii in zona de campare.
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Avand in vedere acest mod de campare, pe o perioada mai lunga in timp si tinand cont ca nu vom putea gasi o persoana dintre noi care sa se ocupe de acest loc de campare pe intreaga perioada, va propun urmatoarea modalitate de administrare a zonei.
Vor exista responsabili de zona pe perioade limitate in timp ce isi vor transmite actele si banii incasati pe baza de proces verbal incheiat in 3 exemplare - o copie la fiecare responsabil semnatar si o alta copie pentru evidentele asociatiei.
Functie de toate costurile aferente acestei activitati (contract salubrizare, consum apa menajera, etc.) Consiliul Director ar trebui sa stabileasca o contributie sub forma de donatie / echipaj / zi ce va fi incasata de Responsabilul de Zona. Cred ca aceasta contributie nu ar trebui sa depaseasca 3-4 lei / zi / echipaj.
In vederea derularii activitatii in locul de campare va prezint o propunere de Regulament:

Imagine
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Multumim Nelu pentru implicare si sunt deacord cu cele propuse.
P.S. Ati vazut, ce am spus intr-o alta postare: dati lui Predonu de lucru si face :D, omului asta chiar ii place sa faca ceva pentru noi, bla, bla, bla...
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Propun mai jos si formularul de PV de predare-primire ce se va semna de catre reprezentantii de zona:

Imagine

P.S. Multumesc Calin si Gigi, dar am mai trecut prin intocmirea unor astfel de acte anul trecut si acum imi vine mult mai usor. Ele sunt doar niste propuneri, in cazul in care se considera necesar, acestea vor putea fi modificate. Altii Gigi, ar spune ca ... sunt in campanie electorala :) Cu aceste afirmatii m-au torturat in ultimul timp. :mrgreen:
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Dumneavoastra nu simtiti in ClubRV un "aer de primavara" ???? :D
Ioo ...DA !! Felicitari pentru implicare Domnilor !!! 😉
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Toata stima pt gestul tau Nelu ! Ne inscriem si noi pe lista celor ce vor fi prezenti la Costinesti. Mai mult decit zicea Bratulescu Ionut, eu simt ca deja, ca este "un aer fierbinte" de vara ! :)
Referitor la regulament, vad ca e ceva legat de bun simt si sint sigur ca nu vom avea "abateri". In cea ce priveste organizarea este cert, ca ca toti vom participa cu ce-om putea, sa fie ok.

Imagine

Foto Google Earth - ( hotelul din preajma locatiei ) - Vacante placute tuturor !

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns