Casuta Germana

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Casuta Germana

Mesaj de Lorant Istvan »

Dethleffs Nomad 350 - '87

Remorcuta usoara cu doar 594 Kg goala si max. autorizat 850 Kg, pneuri 165/70R 13 79T.

Dimensiuni: latime ext. 2100mm, lungime utila 3500mm, înaltime ext. 2400mm.

Dotari: roata de rezerva, butelii gaz, 12-220V, cadita de dus, antibalans SSK 2....

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Cu Dacia mai greu....da' merge

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Ultima oară modificat 16 Iul 2007, 12:34 de către Lorant Istvan, modificat de 3 ori în total.
bigdaddy

Mesaj de bigdaddy »

Exista cred o legatura cu marca TEC. Constat ca sunt identice
Lorant Istvan
Membru forum
18

Mesaj de Lorant Istvan »

Da asa cred si eu, nu am prea multe informatii, doar ce am vazut si eu pe net cautind rulote. Cred ca a noastra (Nomad 350) a fost un model standard fabricat la finele anilor 80 de mai multe firme.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Voi ati pus dush in baie? Eu mi-am pus. E super! Mi-a adus @bebe din Germania si l-am montat singur.Am astupat deocamdata tzeava de apa calda si-mi fac amestecul de apa calda si rece in bidon. Cam rudimentar dar....efectul conteaza! Pe vara va fi....excelent!
Lorant Istvan
Membru forum
18

Mesaj de Lorant Istvan »

Inca nu, ar fi bine, cat costa?
Rudimentar ?! mai degraba ingenios, apoi de boiler acu chiar n-avem bani.... :)
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Nu mai stiu.Am luat la gramada mai multe.Cred ca aproape de 2 mil. O sa scrie @bebe cand o sa citeasca. Am si o metoda mult mai ieftina.O adaptare de la un fel de dush care costa vreo 5-7 euro.Tre sa plec,iti explic deseara.
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

- baterie de dus cu reglare dintr-o singura "comanda"aprox 50-70euro , depinde de model
- baterie de dus cu comanda dubla <separat reglaj apa calda-rece , separat reglare presiune> apeox 25-40 euro , functie de model 😉
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Metoda ieftina mi-a facut-o Vali M cadou! :D Consta intr-o "plasa" cu dop care are un mic robinet de plastic la care e atasat un furtun cu un dush micutz la capat. Incap vreo 20 de litri.Asta,pe vara,se agata intr-un pom ceva sau chiar de rulota undeva mai sus....soarele incalzeste apa...si dushul e asigurat.La noi se poate folosi agatata de aerisirea baii! :D Asta e netestata dar cred ca merge! :D Singurul test cu "plasa" l-am facut acasa in baie.Merge!!! :D :D :D
popescu_c_v

Mesaj de popescu_c_v »

parpaneata scrie:Metoda ieftina mi-a facut-o Vali M cadou! :D Consta intr-o "plasa" cu dop care are un mic robinet de plastic la care e atasat un furtun cu un dush micutz la capat. Incap vreo 20 de litri.Asta,pe vara,se agata intr-un pom ceva sau chiar de rulota undeva mai sus....soarele incalzeste apa...si dushul e asigurat.La noi se poate folosi agatata de aerisirea baii! :D Asta e netestata dar cred ca merge! :D Singurul test cu "plasa" l-am facut acasa in baie.Merge!!! :D :D :D

Intradevar este buna si simpla solutia cu punga de plastic. Cat costa ?
Eu am luat o pompa de apa de la Exis (24ron), o canistra de 20l din plastic (10Ron) 3m de furtun (5Ron) si de la Kaufland din oferta actuala, o tija de cca 1m cu cap de dus cu 4 functii si comutator de blocare/deblocare a apei in valoare de 10Ron. Total cca.50Ron.
Am facut si eu proba in baie :lol: , la dus bineinteles :D :D :D , si merge excelent.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Uite cum arata "plasa"! Pret tot Vali M sau Bebe! :D
Imagine
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

@lorildike,care o fi diferenta dintre Nomadul meu si al vostru? Al meu are 645 kg cu 900 maxim admis!
Lorant Istvan
Membru forum
18

Mesaj de Lorant Istvan »

Merci de poze:
@ Parpa, misto idee, am fost in weekend la @lpeti si am vazut pe viu "punga de dus", cre' c-o sa-mi iau unu si eu :D .......ce bine ca'nceput sezonul, a fost frumos la Dej, am dat o fuga cu Peti si la Baia Mare pe la Cosmin Frandos. A fost o atmosfera de familie si la propriu si la figurat.....Veniti si voi in cheile Turzii de pasti? Am vazut si iesirile de la Dubova si Cernica felicitari!!!
Legat de Nomad, tot 350 e si al tau? Daca e model mai nou cre' ca e mai greu, am vazut pe net pe siteuri olandeze ca si astea, ca si masinile, tot cresc si cresc in greutate, dupa '90 nomad si new line au fiecare peste 600 si max aut. 900 si chiar peste. Apoi nu mai stiu, poate difera si la dotarile din fabrica, boiler, wc electric, truma cu circularea aerului, marimea frigiderului etc
@popescu_c_v, as merge si eu pe la Kaufland Tg Ms, dar cum sa cer chestia aia cu para de dus?, ca daca nu gasesc pe raft....sti tu cum sunt vanzatorii pe raion......Merci mult :D
Scrie răspuns