Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Noi nu mai avem rabdare si-o sa spargem gheata ! De pe 21 iunie pana pe 7 iulie ne-a propus sa hoinarim pe Transalpina in pasi de tango! Ritmul va fi unul "piano" adica maximum doua locatii unde vom campa, pentru ca mergem sa ne odihnim si nu sa facem raliu pe creste. Cu masina vom vizita pe indelete, in acelasi ritm, toate minunile din zona.
Despre noi...suntem o familie cu 2 copii (2 ani fetita & 5 ani baietelul), cu chef de drumetii si buna dispozitie. Ne-am bucura daca vor mai fi doritori care sa ne insoteasca. Cu scuzele de rigoare pentru urmatoarea precizare, daca aceasta supara pe cineva, nu-mi plac manelele si nici mizeria lasata in urma. Aaa si sa nu uit! Nu sunt un prea bun prieten cu bautura in exces!
Haidaha si iuhuhu, plecam, chiar de vii sau nu! :D
Deja-mi fornaie masina, cica vrea pe Transalpina!
Si noi intentionam sa mergem acolo dar este cam din scurt facut anuntul si ... Oricum incercam sa introducem in ecuatie :) pentru ca stati o perioada destul de lunga si suntem de acord cu conditiile :) .
dacia + delta
tel. 0241695246
Atentie, orice minciuna spusa de o mie de ori devine adevar !
Acum 3 zile am fost pe Transalpina si vreau sa spun ca nu am gasit / nu am vazut locuri de campare cu rulota. Nici unul. Doar pe platou este loc acolo unde se opreste toata lumea sa admire peisajul dar nu cred ca se poate campa acolo. Nu stiu daca e voie. Doar pe la Obarsia Lotrului ar fi ceva locuri dar nu foarte multe. Eu am fost doar cu masina si la fel aveam de gand sa merg si cu rulota pe Transalpina dar ma las pagubas pentru ca nu sunt locuri de campare.
Nu vreau sa va dezamagesc dar mai bine sa va spun dinainte decat sa ajungeti acolo si sa nu puteti pune rulota nicaieri.
Multumesc frumos pt informatie! Din fericire eu stiu cateva locuri si sper ca sunt tot acolo :D
Nu intru in detalii, voi da amanunte celor interesati dupa ce ma intorc. Inca o data specific ca e vorba doar de locatii off camping si nu la drumul mare ca vreau liniste :mrgreen: (cum am mai spus si in alte postari anterioare nu ma intereseaza campingurile romanesti, din considerente mai mult decat rezonabile). Deja atelaju-i pregatit, maine dimineata ridicam panzele si la drum!
Bogdan Bontescu scrie:Si noi intentionam sa mergem acolo dar este cam din scurt facut anuntul si ... Oricum incercam sa introducem in ecuatie :) pentru ca stati o perioada destul de lunga si suntem de acord cu conditiile :) .
Salutare, poate e bine prin jurula datei de 4 august, ce ziceti, mai vine un amic din Iasi, cred ca ar fi bine
Eu raman totusi sceptic ca nu s-ar gasi o "iesire in decor"! - Adrian