Catalin Gigi scrie:Catalin Gigi scrie:Constantin Curelea scrie:Am primit prin posta instiintarea de plata privind cele 210 buc. carduri CCI.
Suma este de 380 euro cu taxa de transport.
Pentru a nu plati suplimentar taxele bancare, va solicit acceptul, ca pe acelasi ordin de plata, sa trecem si valoarea cotizatiei de cca 300 euro.
Va rog sa luati legatura cu FICC pentru a ne comunica care este valoarea cotizatiei pe anul 2012.
Daca am hotarat sa nu platim decat impreuna cu cotizatia... am instiintat si FICC sa ne trimita factura pt cotizatie ???
Intram in 2012 si intram cu o restanta !!!
FICC nu are de unde sa stie ca noi am hotarat amanarea platii ...
O plata externa la acea valoare este 30EUR ...ar fi pacat sa ne facem de ras ,e adevarat ca si eu am fost pentru a plati facturile cumulate ,dar sa facut urmatorul pas ???
Daca da ar fi foarte bine ...daca nu ...trebuie facut neaparat !!!
Daca nu sa facut aceasta plata ....TREBUIE facuta URGENT .
Ne facem de tot rahatul .Avem o factura de 2 luni .
Am mai ridicat aceasta problema odata ,nu inteleg de ce nu se plateste Costel Curelea ????
Te rog frumos sa platesti aceasta factura URGENT .
VREAU si un raspuns .
Constantin Curelea scrie:Am hotarat impreuna sa platim odata darile catre FICC.
Daca aveti o noua viziune in acest sens ,il rog pe Gigi, fara sa strig, sa urmeze urmatorii pasi:
-Descarca facturile de pe corespondenta cu FICC
-Mers la orice banca Credit europe unde se face transfer din contul lei in contul euro
-Platite la banca facturile in euro.
Nu se poate plati prin internet banking.
PS. FICC-ul nu a trimis pana la aceasta data valoarea cotizatiei pe 2012.
Catalin Gigi scrie:Daca mi se dicteaza ce trebuie sa fac ..si nu sunt ajutat ...atunci ce rost mai are ca tu Costel sa ai semnatura in banca ???
Daca trebuie ca eu sa ma duc de fiecare data pt orice factura ?? La Mizil nu exista sucursala Credit Europe .
Costel daca ti se pare greu e suficient sa spui ...
Eu am vrut sa deschid la o banca cu sucursala in toate orasele tari si mai credibila decat asta a noastra dar ai spus ca nu este nici o problema sa o lasam asa si o sa ne ajutam ...
Te-am intrebat la vremea respectiva daca iti mai doresti sa ma ajuti ...ai zis ca da...
Asa cum te-am intrebat si de sediul daca ai ceva impotriva sa figureze tot la tine acasa .. ....ai zic ca nu este domne nici o problema ...
Te rog frumos sa mergi si sa achiti acele facturi restante .
Nu cred ca o sa mai scriu nimic aici in CD .O sa deschid topic la vedere sa vada toata lumea cum stim sa ,,dictam,, ... Am deschis topic cu acele carduri ,nu se da atentie ...le-am pus la vedere ....imediat ...,,,vai prieteni se rezolva rapid,,, ...
Hai sa punem umarul la treaba si sa lasam carcotelile astea ...
ps ;Daca ai citit corespondenta cu FICC de ce nu ai copiat-o si ai informat CD-ul ?? eu zic ca asa era corect .
Noi in CD stim decat sa deschidem topicuri in care aratam cu degetul !!!!! dezbatem ce zice ala ....ce face ala....de ce sa suparat Soiu? etc .....ce asociatie de elita suntem !!...cei mai buni suntem la carcota aici ...iar pe forum lapte si miere .
Avea dreptate Serpescu ...o sa fac topicuri la fiecare membru CD la vedere in care isi arata activitatea .
Imi cer scuze pt lipsa de diplomatie ...asa sunt eu mai direct .
Mai sus va prezint discutia avuta in CD de catre presedintele asociatiei de atunci Gigi Catalin si vicepresedintele Constantin Curelea.
Se vede clar cum cei doi, care erau singurii cu semnaturi in banca, aruncau raspunderea de la unul la altul.
Acuma vin si va spun concluzia mea:
- Daca Gigi Catalin nu putea sa mearga la Bucuresti sa faca aceste plati, daca era iresponsabil, sau comod, atunci de ce dl Curelea care era la 2 pasi de acea banca nu s-a dus sa faca aceasta plata?
Va intreb, daca pe acea facutura era trecut un termen de plata, daca era, cum justificati obrazul asociatiei si al nostru fata de FICC?
Consider ca cei doi nu si-au exercitat atributiunile pe care le aveau.
Gigi Catalin a avut puterea si onoarea sa-si recunoasca faptul ca nu poate face fata functiei care o avea si si-a dat demisia de onoare, astept si din partea d-lui Curelea demisia din functia nou capatata de presedinte si propun ca pana la alegerile de anul viitor aceasta functie sa fie ocupata de Rusu Mihail care e acum vicepresedinte.
In cazul in care dupa aceasta gafa majora domnul Curelea nu-si va da demisia de onoare, atunci va rog sa ma stergeti de pe listele de membru asociat si in dreptul numelui meu pe acest forum sa nu mai apara inscriptia respectiva. Eu nu vreau sa fac parte dintr-o asociatie condusa de domnul Constantin Curelea care nu intelege ca aceasta functie creeaza obligatii si nu drepturi.
P.S. Va rog sa-mi transmiteti o adresa unde pot returna acel card care este fara valoare pentru mine. Am sa fac un mail prin care am sa cer in mod oficial retragerea mea din aceasta asociatie, in cazul in care nu va veti da demisia.
Am sa fac demersurile necesare de a avea acces la facturile emise pe numele asociatiei, daca va fi nevoie chiar si in instanta.