RELATIA CU F.I.C.C.

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Doru Stoicescu
Membru forum
19

RELATIA CU F.I.C.C.

Mesaj de Doru Stoicescu »

Am ramas stupefiat, afland ca ...
CLUBRV.RO nu a platit cotizatia la federatia internationala de caravan camping pe anul 2012 !
Ne dorim sa fim mandrii de numele de ROMANI... dar, ne impleticesc unii oameni, CULMEA CONATIONALI.
Sper in noul CD, ca va reglementa URGENT ... relatia cu F.I.C.C. in privinta cotizatiei.
P.S.
Mihai Rusu... nu m-am simtit atat de bine, de la "rulotismele" de la Cheia.
Eee... au fost vremuri frumoase si noi mai tineri !
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: RELATIA CU F.I.C.C.

Mesaj de Rusu Mihail »

Dorule, asa este, au fost niste probleme cu aceasta plata, discutii in cadrul fostului CD, etc ..Sa nu crezi ca nu m-am oferit a face eu plata, dar ...nu mai discutam.." e cam tirziu "
Am vorbit si voi vorbi cu Costel, voi suna eu la ei de pe telefonul mau, daca e cazul. Logic ca-i oglinda noastra in joc..Sper sa o rezolvam cit mai curind posibil, stai linistit colega !
In ceea ce priveste felul cum s-a desfasurat cea de a 7a Intinire, eu unul nu am comentarii pt. ca nu e voie. Voi spuneti daca a fost frumos sau nu.. Am ratat sa te iau la dans !! :)
Daca poate Costel sa ne zica de ce s-a intirziat plata la FICC , il rog sa o faca aici, ar cam trebui sa stie cotizantii mai multe, inclusiv acest lucru.. Speram ca incet incet sa fie ok !
Fiind unul dintre "veteranii" clubului, asteptam parerile tale sincere, bune si rele, pe topicul dedicat Intilnirii.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Sunt stupefiat sa aflu ca nu s-a platit cotizatia! Cum e posibil ca dupa aproape 6 luni nu s-a platit? Cum adica Mihai sa consideri ca nu are rost aceasta discutie? Ma intreb, ce se intampla daca cineva mergea intr-un camping acreditat de FICC, arata legitimatia si acolo zicea ca nu e valabila? Eu ca membru cotizant, vreau sa stiu cine trebuia sa se ocupe de asta si vreau sa fie tras la raspundere, vreau sa ne dea explicatii si vreau sa fie sanctionat, cel putin moral de catre membrii cotizanti, daca nu exista si o cale administrativa. De ce Mihai sa nu stim, de ce trebuie uitat sau musamalizat? Asta e transparenta de care vorbeste noul CD? Rusinos si sper cat mai repede la un raspuns si la o situatie completa despre cardurile emise, care in momentul de fata sunt niste simple plastice fara voloare.
Inca odata va spun ca vreau explicatii detaliate si acest lucru imi permit sa-l cer in numele tuturor membrilor cotizanti. Inca o data spun ca e rusinos, ma opresc aici cu comentariile, asteptand cu foarte mare interes sa vad cine e vinovatul.
In sarcina cui a fost asta, cine s-a ocupat de plata si emiterea acestor carduri, de ce s-au emis cardurile acestea fara acoperire? Asteptam explicatii la aceasta bataie de joc.
L.E. Eu fac scandal de 6 luni ca nu sa-au emis aceste carduri la timp, numeni nu spune nimic, oameni din club ma suna pe mine si-mi spun ca nu au primit cardul, ca acum sa aflam ca nici cotizatia nu a fost platita la FICC? Va bateti joc de noi sau ce? Cum e posibil domnilor fosti si actuali CD-isti? Mihai, eu am incredere in tine si vreau adevarul, asa cum ai spus ca tu lupti pentru transparenta, atunci vreau asta de la tine.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Il intreb pe dl. presedinte Curelea, cum si-a permis sa elibereza niste carduri fara acoperire si nici macar sa ne informeze despre asta? Ce inseamna asta domnule presedinte? Cum sa o calificam?

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Gigi, te-ai aprins un pic si trebuie sa fi calm. Cei din noul CD nu au nici o vina, avem 7 zile, deci esti constient. Eu, din cauza a mai multor motive, mi-am dat demisia din ianuarie..deci retine.
Cardurile sint valabile, deci asta nu are treaba cu plata lor. Ar fi bine sa intrebi si pe vechiul presedinte de ce nu au fost platite, nu numai pe Curelea.. Nu ti se pare corect ? Am avut presedinte.
Am intrebat eu in postarea de mai sus si sper ca, ni se va spune si de ce nu s-a platit. Eu din Portugalia m-am oferit sa fac transfer online in contul FICC, urmind sa recuperez banii de la ClubRV
Mai mult nu am avut ce face Gigi. Vorbeste cu administratorul forumului sa iti redea discutiile din CD pt acest subiect. Fi sigur ca te vei calma...Hai sa lasm pe Costel sa explice ce s-a intimplat
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Eu nu vreau sa platesti tu pentru ClubRV, pentru ca de asta avem cont in banca si de asta Gigi Catalin si Constantin Curelea au avut semnatura in banca. Nu-mai lua partea domnului Curelea, pentru ca daca a vazut ca Gigi Catalin nu -si face treaba, atunci de ce nu a fact-o el, pentru ca inteleg ca acea banca de doi bani la care avem cont este chiar in apropierea locuintei lui si putea sa se duca sa plateasca. Cum adica sunt valabile, ca vraia sa plateasca? Mihai, nu sunt copil.

Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Eu astept calm explicatiile ambilor, pt ca sincer nu am stiut ca nu s-au platit pina acum .. Sigur ca va fi un raspuns. Cardurile au fost trimise pentru 2012 -apoi urma sa fie achitata facura catre FICC
Deci nu se pune in discutie valabilitatea cardului (eu deja l-am folosit cu brio peste tot) Problema e alta- acest lucru trebuie rezolvat rapid - si eu cred ca se poate - Mai bine sa asteptam explicatiile
.
Ultima oară modificat 10 Iun 2012, 23:07 de către Rusu Mihail, modificat de 2 ori în total.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Catalin Gigi scrie:
Catalin Gigi scrie:
Constantin Curelea scrie:Am primit prin posta instiintarea de plata privind cele 210 buc. carduri CCI.
Suma este de 380 euro cu taxa de transport.
Pentru a nu plati suplimentar taxele bancare, va solicit acceptul, ca pe acelasi ordin de plata, sa trecem si valoarea cotizatiei de cca 300 euro.
Va rog sa luati legatura cu FICC pentru a ne comunica care este valoarea cotizatiei pe anul 2012.
Daca am hotarat sa nu platim decat impreuna cu cotizatia... am instiintat si FICC sa ne trimita factura pt cotizatie ???
Intram in 2012 si intram cu o restanta !!!
FICC nu are de unde sa stie ca noi am hotarat amanarea platii ...
O plata externa la acea valoare este 30EUR ...ar fi pacat sa ne facem de ras ,e adevarat ca si eu am fost pentru a plati facturile cumulate ,dar sa facut urmatorul pas ???
Daca da ar fi foarte bine ...daca nu ...trebuie facut neaparat !!!
Daca nu sa facut aceasta plata ....TREBUIE facuta URGENT .
Ne facem de tot rahatul .Avem o factura de 2 luni .
Am mai ridicat aceasta problema odata ,nu inteleg de ce nu se plateste Costel Curelea ????
Te rog frumos sa platesti aceasta factura URGENT .
VREAU si un raspuns .
Constantin Curelea scrie:Am hotarat impreuna sa platim odata darile catre FICC.
Daca aveti o noua viziune in acest sens ,il rog pe Gigi, fara sa strig, sa urmeze urmatorii pasi:

-Descarca facturile de pe corespondenta cu FICC
-Mers la orice banca Credit europe unde se face transfer din contul lei in contul euro
-Platite la banca facturile in euro.

Nu se poate plati prin internet banking.

PS. FICC-ul nu a trimis pana la aceasta data valoarea cotizatiei pe 2012.
Catalin Gigi scrie:Daca mi se dicteaza ce trebuie sa fac ..si nu sunt ajutat ...atunci ce rost mai are ca tu Costel sa ai semnatura in banca ???
Daca trebuie ca eu sa ma duc de fiecare data pt orice factura ?? La Mizil nu exista sucursala Credit Europe .
Costel daca ti se pare greu e suficient sa spui ...
Eu am vrut sa deschid la o banca cu sucursala in toate orasele tari si mai credibila decat asta a noastra dar ai spus ca nu este nici o problema sa o lasam asa si o sa ne ajutam ...
Te-am intrebat la vremea respectiva daca iti mai doresti sa ma ajuti ...ai zis ca da...
Asa cum te-am intrebat si de sediul daca ai ceva impotriva sa figureze tot la tine acasa .. ....ai zic ca nu este domne nici o problema ...

Te rog frumos sa mergi si sa achiti acele facturi restante .

Nu cred ca o sa mai scriu nimic aici in CD .O sa deschid topic la vedere sa vada toata lumea cum stim sa ,,dictam,, ... Am deschis topic cu acele carduri ,nu se da atentie ...le-am pus la vedere ....imediat ...,,,vai prieteni se rezolva rapid,,, ...
Hai sa punem umarul la treaba si sa lasam carcotelile astea ...

ps ;Daca ai citit corespondenta cu FICC de ce nu ai copiat-o si ai informat CD-ul ?? eu zic ca asa era corect .

Noi in CD stim decat sa deschidem topicuri in care aratam cu degetul !!!!! dezbatem ce zice ala ....ce face ala....de ce sa suparat Soiu? etc .....ce asociatie de elita suntem !!...cei mai buni suntem la carcota aici ...iar pe forum lapte si miere .
Avea dreptate Serpescu ...o sa fac topicuri la fiecare membru CD la vedere in care isi arata activitatea .

Imi cer scuze pt lipsa de diplomatie ...asa sunt eu mai direct .

Mai sus va prezint discutia avuta in CD de catre presedintele asociatiei de atunci Gigi Catalin si vicepresedintele Constantin Curelea.
Se vede clar cum cei doi, care erau singurii cu semnaturi in banca, aruncau raspunderea de la unul la altul.
Acuma vin si va spun concluzia mea:
- Daca Gigi Catalin nu putea sa mearga la Bucuresti sa faca aceste plati, daca era iresponsabil, sau comod, atunci de ce dl Curelea care era la 2 pasi de acea banca nu s-a dus sa faca aceasta plata?
Va intreb, daca pe acea facutura era trecut un termen de plata, daca era, cum justificati obrazul asociatiei si al nostru fata de FICC?
Consider ca cei doi nu si-au exercitat atributiunile pe care le aveau.
Gigi Catalin a avut puterea si onoarea sa-si recunoasca faptul ca nu poate face fata functiei care o avea si si-a dat demisia de onoare, astept si din partea d-lui Curelea demisia din functia nou capatata de presedinte si propun ca pana la alegerile de anul viitor aceasta functie sa fie ocupata de Rusu Mihail care e acum vicepresedinte.
In cazul in care dupa aceasta gafa majora domnul Curelea nu-si va da demisia de onoare, atunci va rog sa ma stergeti de pe listele de membru asociat si in dreptul numelui meu pe acest forum sa nu mai apara inscriptia respectiva. Eu nu vreau sa fac parte dintr-o asociatie condusa de domnul Constantin Curelea care nu intelege ca aceasta functie creeaza obligatii si nu drepturi.
P.S. Va rog sa-mi transmiteti o adresa unde pot returna acel card care este fara valoare pentru mine. Am sa fac un mail prin care am sa cer in mod oficial retragerea mea din aceasta asociatie, in cazul in care nu va veti da demisia.
Am sa fac demersurile necesare de a avea acces la facturile emise pe numele asociatiei, daca va fi nevoie chiar si in instanta.

Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Domnilor membrii asociati, ati votat cu inima deschisa si as vrea ca acum tot cu inima deschisa sa va spuneti parerea ca nu va ia nimeni capul.

Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

Nu prea e nimic de comentat, situatia mi se pare cel putin jenanta. :shock: Daca nu se poate efectua o simpla plata, ce asteptari sa mai ai de la alte demersuri. Eu am remarcat ca a venit vara, fiica-mea vrea la mare, iar camping-ul de la mare inca nu-l vad. Ma refer la cel cu "reducerea" pt membrii asociati.
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

In urma discutiei telefonice de acum doua minute cu Costel Curelea, va relatez:
Nu este nimeni vinovat deoarece : Exista doua feluri de plati : 1- Plata cardurilor ( care a fost efectuata ) si 2- Plata cotizatiei catre FICC ( care este altceva ) pt care nu a sosit factura
Deci , nici Gigi Catalin si nici Costel Curelea nu sint vinovati. Aceasta plata a cotizatiei catre FICC se poate face oricind in timpul anului, bineinteles in baza unei facturi ce se asteapta
Subiectul este ca si inchis si nu vad nici o vina a nimanui. Pacat este ca pe chat-ul forumului pe care eu nu scriu, mi se aduc diverse jigniri si acuze in continuare, dar inca le suport.. :)
.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

E in regula Mihai, dar atunci te rog pe tine ca vicepresedinte sa ma scoti din asociatie si din functia de moderator, nu vreau sa fiu in asociatie cu un presedinte care dupa discutia vazuta mai sus, arunca sarcinile de la unul la altul. Pana la urma Gigi era presedinte si daduse o sarcina. Multumesc. Eu ii consider vinovati pe amandoi, pana acum nu s-a stiut nimic si acum sunt imaculati. Saracii!

Încuiat