Delta Dunarii 2012 !

arhiva anilor 2006 - 2012
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Delta Dunarii 2012 !

Mesaj de Bratulescu Ionut »

{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }1225 de Lupu Ciprian » 05 Iun 2012 11:32

.... colegului Bratulescu IONUT , pe care azi , si aici , intrand un pic in off topic , ii cer si il rog public sa se implice sa ne ajute sa facem la nivel de CLUB RV .... o Delta impreuna anu' asta in Septembrie ... !
*******************************************************************************************************************************************************
Cipriane ...ai scris bine Septembrie !!!!....

Asa cum am mai spus :sfarsitul lui August si cam pana pe 10 -11 Septembrie (probabil ca tot pe 15 o sa inceapa anul scolar :roll: )...cred eu ca este o perioada optima pentru "anuala din Delta".
Mai tarziu ,este cu "dus si 'ntors" din cauza schimbarii destul de drastica a climei tarii noastre...plus de alta in Octombrie ,asa cum s-a obisnuit pana acum ,aproape toata flora e' "topita"...
Deocamdata ,pentru ca este inca devreme ,cam cu atat ...pot ajuta ClubRV ...cu un SFAT !
Putem incepe cu ceva voturi fata de perioada propusa de mine...bine- inteles cu ceva argumente vis-a-vis de votul exprimat !
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Delta Dunarii 2012 !

Mesaj de Lupu Ciprian »

o sa facem si topic dedicat cu sondaj pt perioada ...
pana una alta intre 30 aug vineri si 10 sept luni se pare ca va fi perioada in care mergem in Delta ... chiar daca unii vin 3-4 zile pe wekend....
Trebuie sa identificam exact zona si sa luam legatura cu autoritatile sa vedem unde campam si ce cum facem ....
Intalnirea va fi una fara boxe , muzica etc .... asta ca sa se stie de la inceput se merge acolo pt natura deci intelegem ca nu deranjam " habitatul " din zona ...
Stabilim daca mergem la Murighiol sau in alta parte ....
Stabilim detalii de curent si alte chestii necesitati , apa etc . locul de camparare...
..daca sunt persoane care ne pot ajuta pot interveni ... momentan nu facem liste facem organizare ! ;)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

S-a mai discutat ceva vizavi de perioada sau locatie ? Mai este o luna si vine septembrie, ar fi bine sa stim din timp perioada sa putem sa ne gestionam timpul.
Lupu Ciprian scrie:o sa facem si topic dedicat cu sondaj pt perioada ...
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Se pare ca nu sunt doritori !
Pacat !.....cam asta se pierde !....printre multe altele !
Pozele sunt de anu' acesta....luna August !
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Bratulescu Ionut scrie:Se pare ca nu sunt doritori !
Te asigur ca sunt dar...cineva trebuie sa ia taurul de coarne si sa stabileasca o data.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

D-l Petrescu Eugen era cel care de obicei se implica in organizare....era cel mai in masura ,deoarece era de-al locului !
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Delta constituie deja o intalnire anuala traditionala a clubului nostru si din acest motiv s-a cerut votul colegilor asupra datei la care s-ar dori tinerea acestei adunari. Dupa cum stiti, votul nu a dus la stabilirea perioadei in care vom merge la Murighiol. Pentru stabilirea datei nu trebuie sa voteze toata lumea ci numai colegii interesati de aceasta intalnire (pescarii inraiti, amatorii de mancaruri pescaresti si de plimbari cu barca pe canale, etc.).
De aceea va propun doua date apropiate - weekend 21-23 septembrie a.c. sau
- weekend 28-30 septembrie a.c.(asta se suprarupe cu baloanele de la Mustang).
Poate acum dam drumul si la un tabel sa vedem care sunt colegii amatori sa participe la intalnirea de la Murighiol.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

D- na Vio , pe 28 -30 sept este organizata si de cei de la ACCCR intalnire in Delta D. , in zona " Diadema " la Murighiol ... !
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Nu stiam. Imi cer scuze. Oricum intre 28-30.09. are loc parada baloanelor cu aer cald de la Campul Cetatii. Totusi cred ca dl. Panait are dreptate. Trebuie anuntata data la care va avea loc intalnirea si automat cei interesati se vor inscrie.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pai nu este suficient sa anunt de exemplu eu o data atata timp cat nu ma implic su nu ma duc .. doar nu anunt o data la care sa se duca altii .....
Cel ce anunta data trebuie sa specifice in ce conditii se va sta acolo si sa se implice clar in organizare / campare si detalii ....
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

CD- ul a costatat ca este lipsa de interes din partea rulotistilor din pacate ...... pt aceasta intalnire .....
Romeo Stoica
Membru forum
12
Oras: Bucuresti , Berceni
Data nasterii: 29 Iul 1974

Mesaj de Romeo Stoica »

Lupu Ciprian scrie:CD- ul a costatat ca este lipsa de interes din partea rulotistilor din pacate ...... pt aceasta intalnire .....
Buna seara ,
Lipsa de interes din partea rulotistilor pentru aceasta intalnire , eu cred ca nu exista .
Problema este doar de data si de locatie.
Deoarece incep scolile si timpul rulotistului de rand este oarecum limitat , eu personal cred ca aceasta intalnire anuala a ClubRV trebuie sa se petreaca pe perioada unui weekend cat mai aproape de sfarsitul lunii septembrie , chiar daca riscam sa ne suprapunem peste cei da la ACCCR .
Imi cer scuze daca am inflamat acest topic , dar personal aceasta este parerea mea....
O seara placuta .
Romeo Stoica
Dacia Logan 1,4 MPI si Dethleffs RM2A , New Line
0753010726
Scrie răspuns