Camping Trei Stejari - Horezu - Valcea

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Liviu Teica
Membru asociat
15
Oras: Craiova
Data nasterii: 02 Iun 1976

Camping Trei Stejari - Horezu - Valcea

Mesaj de Liviu Teica »

Am vazut ca exista un topic in care sunt descrise cateva dintre campingurile din jud. Valcea, dar despre acesta se face o scurta referire si cu scuzele de rigoare, pot spune ca este inexacta. Am petrecut doar doua zile in acest camping (18 - 19 mai), desi trebuia sa stam si duminica, pe 20, dar vremea oribila nu ne-a lasat. Trebuie sa va spun ca in acest moment campingul este intr-o totala modernizare. Locul este destul de mare sa incapa destul de multe echipaje (sper sa se poata observa din imagini), camparea se face pe iarba, stejarii seculari sunt o frumusete , iar preturile sunt foarte bune, zic eu: pentru rulote pretul este de 15 lei fara energie electrica si 20 lei cu energie, nu conteza cati membrii are echipajul, marimea rulotei sau daca se instaleaza cortul acesteia. In camping se mai poate campa in doua tipuri de casute: unele "de piatra" similare camerelor de hotel cu baie in camera si televizor si unele tip "bungalow" care au in dotare numai televizor. Preturile pentru acestea sunt de 60 si respectiv 30 de lei pe noapte. Personal nu am intrat sa vad cum arata la interior, dar pentru doritori (sper sa nu deranjez moderatorii) se pot vedea pe contul de Facebook al popasului (nu are pagina de web, numai cont de Facebook) efectuand o cautare dupa sintagmele "trei stejari" sau "casa horezeana". La intrarea in camping exista si un restaurant care pare destul de renumit in zona fiind destul de populat - nu pot da relatii despre meniuri sau preturi. Am fost foarte bine primiti, patronul fiind foarte primitor si de cuvant. In urma discutiilor purtate mi-a zis ca nu a facut niciun fel de publicitate pentru ca nu a terminat de modernizat campingul si dupa cum veti vedea se lucra atat timp cat vremea permitea.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Mai erau cateva dintre vechile casute care isi asteptatu sfarsitul:
Imagine
Se pot observa si casutele "de piatra" - partea din spate:
Imagine
Vremea buna a diminetii de sambata a permis lucrul:
Imagine
Aici se poate observa parte din spatiul de campare:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Conexiunea la curent se poate face de la oricare dintre casute:
Imagine
Zona are un potential turistic foarte bun: Manastirea Horezu la aproximativ 5 km, Manastirea si Pestera Polovragi la numai 25 de km (pestera merita vazuta, pretul de vizitare este de numai 5 lei/adult si 2,5 lei/copil, fotografiatul si filmatul sunt gratuite), Pestera Muierilor la aproximativ 30 de km, Muzeul trovantilor la aproximativ 8 km, Manastirea Bistrita la 12 km, Culele de la Maldaresti la 4 - 5 km (pentru cei care nu sunt din zona Olteniei, culele sunt case fortificate oltenesti), plus ca zona prezinta un potential off-camping extraordinar, am vazut niste locuri superbe pe drumul spre Baia de Fier si in Cheile Oltetului.
Campingul are totusi si o problema :) . Daca ploua este destul de greu (sau foarte greu) de iesit, noi am patit-o, noroc ca ne-au ajutat cei care lucrau la casute. Daca vremea este rea numai cei care au masini foarte puternice, de preferat 4X4 se pot aventura in partea din spate a campingului. In alta ordine de idei, cu grupurile sanitare nu am facut poze de interior deoarece erau inca in lucru (exteriorul se poate vedea in poza nr. 4), dar din ce am vazut atat dusurile cat si toaletele vor fi noi si curate. Sper ca informatiile sa va fie de folos, daca mai sunt intrebari voi raspunde cu mare placere. Va doresc iesiri cat mai placute. Respect!
Ford Kuga 2.0 TDCi 4WD Titanium + Beyerland Vitesse 430 TM
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Re: Camping Trei Stejari - Horezu - Valcea

Mesaj de Isdraila Ioan »

Cunosc campingul destul de bine si ma bucur nespus de mult ca a intrat in sfirsit in modernizare .Merg la rude la Tg.Jiu aproape in fiecare an .Este pozitionat la iesirea din Horezu ,sus pe deal ,linga obor ,catre Tg.Jiu.Acum totul depinde de fonduri.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Multumim Liviu pentru informare! Anul trecut am trecut si eu pe linga acest camping in drum spre Ranca si era intr-o paragina totola. Ma bucura foarte mult implicarea in reamenajarea acestuia deoarece chiar doresc sa explorez zona. Ce poti sa ne mai spui despre grupurile sanitare, paza, etc?
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Liviu Teica scrie: La intrarea in camping exista si un restaurant care pare destul de renumit in zona fiind destul de populat - nu pot da relatii despre meniuri sau preturi. !
Preturile sunt ok, in Horezu daca intrebi unde poti manca, sunt doua locatii care o sa-ti fie recomandate. Asta e una dintre ele. :D
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

am campat si eu o noapte la aceasta locatie anul trcut. am fost foarte multumit, mai putin cu apa care am carat-o de pestre drum de la vecini, direct din fantana.
La vremea respectiva casutele erau chiar dezagreabile, dar noi eram cu rulota si nu am avut decat deranjul vizual. Personalul foarte amabil si "cooperant" in orice domeniu.
Ma bucur ca acum va avea o alta fata comerciala si poate si turistica.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Liviu Teica
Membru asociat
15
Oras: Craiova
Data nasterii: 02 Iun 1976

Mesaj de Liviu Teica »

In prezent se lucra la grupul sanitar dedicat campingului (noi am folosit mijloacele din dotare, dar exista si un grup sanitar extern dedicat restaurantului care poate fi folosit), este posibil ca in prezent sa fie gata, chiar primisem asigurari ca sambata seara boilerul si dusurile vor fi operationale (nu am fost prea atent, dar cred ca sunt trei sau patru). Cu apa este asa cum spunea colegul Radu, este o fanatana cu apa rece peste strada, dar eu am fost cu bidonul la bucatarie si doamnele au fost foarte dragute si mi l-au umplut, dar nu prea era buna la gust, nici chiar dupa ce am trecut-o prin filtru. Paza propriu zis nu exista, dar poarta campingului sta inchisa si cine pleaca sau vine o deschide. Nu stiu cum este cand este mai multa lume in camping, dar in acel moment eram numai noi si cei care lucrau la casute, iar sambata dupa-amiaza cand am plecat noi a mai venit o familie de nemti cu un camper. Ce am uitat sa spun in primul post este ca pe usa restaurantului era afisat un anunt ce afirma ca exista retea wireless, dar datorita pozitiei in care am asezat eu rulota, intre noi si restaurant se aflau casutele din piatra, nu am reusit sa prind decat vreo trei retele proprietare Romtelecom si asta cu o placa wireless externa cu aplificare 100 mW, placa laptopului neprinzand nimic. Timpul si mai ales lipsa de interes au facut sa nu verific acoperirea in camping plimbandu-ma cu laptopul in brate :) .
Ford Kuga 2.0 TDCi 4WD Titanium + Beyerland Vitesse 430 TM
Scrie răspuns