Am vazut ca exista un topic in care sunt descrise cateva dintre campingurile din jud. Valcea, dar despre acesta se face o scurta referire si cu scuzele de rigoare, pot spune ca este inexacta. Am petrecut doar doua zile in acest camping (18 - 19 mai), desi trebuia sa stam si duminica, pe 20, dar vremea oribila nu ne-a lasat. Trebuie sa va spun ca in acest moment campingul este intr-o totala modernizare. Locul este destul de mare sa incapa destul de multe echipaje (sper sa se poata observa din imagini), camparea se face pe iarba, stejarii seculari sunt o frumusete , iar preturile sunt foarte bune, zic eu: pentru rulote pretul este de 15 lei fara energie electrica si 20 lei cu energie, nu conteza cati membrii are echipajul, marimea rulotei sau daca se instaleaza cortul acesteia. In camping se mai poate campa in doua tipuri de casute: unele "de piatra" similare camerelor de hotel cu baie in camera si televizor si unele tip "bungalow" care au in dotare numai televizor. Preturile pentru acestea sunt de 60 si respectiv 30 de lei pe noapte. Personal nu am intrat sa vad cum arata la interior, dar pentru doritori (sper sa nu deranjez moderatorii) se pot vedea pe contul de Facebook al popasului (nu are pagina de web, numai cont de Facebook) efectuand o cautare dupa sintagmele "trei stejari" sau "casa horezeana". La intrarea in camping exista si un restaurant care pare destul de renumit in zona fiind destul de populat - nu pot da relatii despre meniuri sau preturi. Am fost foarte bine primiti, patronul fiind foarte primitor si de cuvant. In urma discutiilor purtate mi-a zis ca nu a facut niciun fel de publicitate pentru ca nu a terminat de modernizat campingul si dupa cum veti vedea se lucra atat timp cat vremea permitea.

Mai erau cateva dintre vechile casute care isi asteptatu sfarsitul:

Se pot observa si casutele "de piatra" - partea din spate:

Vremea buna a diminetii de sambata a permis lucrul:

Aici se poate observa parte din spatiul de campare:

Conexiunea la curent se poate face de la oricare dintre casute:

Zona are un potential turistic foarte bun: Manastirea Horezu la aproximativ 5 km, Manastirea si Pestera Polovragi la numai 25 de km (pestera merita vazuta, pretul de vizitare este de numai 5 lei/adult si 2,5 lei/copil, fotografiatul si filmatul sunt gratuite), Pestera Muierilor la aproximativ 30 de km, Muzeul trovantilor la aproximativ 8 km, Manastirea Bistrita la 12 km, Culele de la Maldaresti la 4 - 5 km (pentru cei care nu sunt din zona Olteniei, culele sunt case fortificate oltenesti), plus ca zona prezinta un potential off-camping extraordinar, am vazut niste locuri superbe pe drumul spre Baia de Fier si in Cheile Oltetului.
Campingul are totusi si o problema :) . Daca ploua este destul de greu (sau foarte greu) de iesit, noi am patit-o, noroc ca ne-au ajutat cei care lucrau la casute. Daca vremea este rea numai cei care au masini foarte puternice, de preferat 4X4 se pot aventura in partea din spate a campingului. In alta ordine de idei, cu grupurile sanitare nu am facut poze de interior deoarece erau inca in lucru (exteriorul se poate vedea in poza nr. 4), dar din ce am vazut atat dusurile cat si toaletele vor fi noi si curate. Sper ca informatiile sa va fie de folos, daca mai sunt intrebari voi raspunde cu mare placere. Va doresc iesiri cat mai placute. Respect!