Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Consultand lista membrilor asociati Club RV am constatat ca dl. Gigi Catalin Presedintele actual al Club RV nu este membru asociat.Am gasit-o totusi ca membru asociat pe dna. Geanina Catalin care se recomanda ca "sefa lui Jiji".Nu stiu ce sa mai cred.Se poate ca un membru neasociat sa fie Presedinte CLUB RV?
Ha, ha ha... Colega, matale esti acest Nicu Constantin http://www.youtube.com/watch?v=S1MiuOeQuu0
esti cam glumet..
Moderatorii... ce faceti??? deschidem topicuri rulote si activitati rulotistice sau ne batem joc de forum?
Cristi, nu te supara dar dupa listele membrilor forumului inclin sa cred ca are dreptate Nicu Constantin. Din lista reiese ca este admin.Nu scrie nicaieri ca este
membru asociat la fel ca la ceilalti membrii asociati.Este administratorul forumului dar este si membru cotizant?
Tradare,tradare dar vrem sa o stim si noi, monser. :lol:
Cristian Irimescu scrie:Se subintelege... trebuie doar sa citesti regulamentul !!
Cristi, un administrator de site poate sa fie orice persoana, angajata de club, care nu are nicio legatura cu rulotismul... Cred ca m am facut inteles.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Cristi,atunci daca presedintele este si administrator unde scrie ca presedintele este membru cotizant. Cand Iliescu era administrator la gigi era trecut presedinte si nu administrator iar Iliescu nu era presedinte. Oricum la Gigi nu era trecut "Membru asociat". Atunci nu este pertinenta intrebarea lui Nicu Constantin? In primul rand este membru asociat si apoi are dreptul de a ajunge presedinte daca este ales de AG. Nu era mai usoara o explicatie,fara a isca polemici?
Gigi, cauta alta mai veche cu un an, ca sa dovedesti ca la data alegerii erai cu cotizatia la zi.Caut-o pe aia din 2010 ca ai fost ales pe data 2 sau 3. 06. :lol: 2011
Viorel, eu inainte sa creez topicuri citesc.... altii intreaba de unde dau drumul la truma, apa calda e pe stanga sau pe dreapta.. etc, etc.. deschidem topicuri ca sa ne aflam in treaba... Iliescu e fondator, astia fondatorii au drepturi speciale... tot regulament.. nu pot eu sa citesc pentru altii, munca voluntara???? sunt satul.. :mrgreen:
Viorele, mie intrebarea pusa de initiator mi se pare stupida si rauvoitoare.
Daca dadea click in josul paginii la Legenda , pe "Presedintele ClubRV", vedea ca acolo este numele lui Gigi Catalin, ori asa cum stim cu totii, presedinte poate fi doar un cotizant sau fondator !
Simplu, nu ? :D
Inchide-ti topicul ca nu are rost.Cei care te-au ales( si eu) stiam la vremea respectiva. Am vrut doar sa vad ce se intampla. Era mai usoara totusi o explicatie si se evita atata discutie .Dca omul nu se pricepe ce sa faci? Nu va suparati pe mine ca eu nu ma supar.:lol: