Cu rulota in Croatia

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Catalin Carata

Cu rulota in Croatia

Mesaj de Catalin Carata »

Vreau sa merg la vara in luna iulie in Croatia ptr. o saptamana. Cine este interesat de aceasta tara poate sa ma contacteze ptr. o eventuala vacanta cu rulotele.
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Si noi am fi foarte interesati, insa problema e ca nu putem avea concediul mai repede de 20 august.
Am fost cu masina prin 2004 si e nemaipomenit de frumos, am avut un tur Budapesta - Zagreb - Split - Rijeka - Zadar - Dubrovnik, aprox. 1100 km de la Oradea. In Dubruvnik, la capat de octombrie, se culegeau portocalele si erau aprox 30 de grade. Cazarea e relativ ieftina si de buna calitate.

Toata coasta Dalmatiana a marii Adriatice e minunata!!!
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

Ati mai fost in Croatoa cu rulota? Va intreb ca poate stiti vreun camping... In ce zona doriti sa mergeti? N-ar fi rau dati ceva detalii despre ce va propuneti sa faceti...
Multumesc
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Noi n-am fost cu rulota dar am vrea sa mergem roata din Ungaria, prin Zagreb in jos pe coasta Dalmatiana, prin orasele Rijeka, Split, Zadar pina jos in Cavtat (localitate la 10km de Dubrovnik, acolo se afla aeroportul Dubrovnik). Cavtatul e un orasel superb, linistit si usor retras comparat cu Dubrovnikul. Pentru asta nu cred ca ajunge o saptamana, 10 zile poate......

http://www.cavtat.com/

tre' sa cautam pe net ceva mai concret legat de campinguri de rulote
Catalin Carata

Eu nu vreau sa bat toata Croatia ca imi dau seama ca iti trebuie mai multe zile ptr asta. Vreau sa merg la plaja intr-un camping si o vizita la rezervatia Plitvice. Nu am mai fost acolo dar au vreo 130 de campinguri in toata tara. Deaceea ar trebui facuta totusi si o rezervare.... sau nu e nevoie. Cine a mai fost in luna iulie poate imi spune catava detalii.
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Eu am fost in iulie dar la hotel.
Ar trebui sa incerci o rezervare din timp si in nici un caz sa nu ajungi acolo in week-end pentru ca este nebunie, exact ca la noi.
Camping-uri sunt din belsug si destul de bine dotate, sunt pine de nemti si olandezi care stau cate doua trei luni, cel putin asa am vazut eu la Makarska.
Este superb drumul (ca peisaje) spre Dubrovnik daca mergi pe coasta dar cam aglomerat. Daca te grabesti poti alege autostrada care cred ca a fost terminata pana la Dubrovnik, dar este scumputa. Daca nu stai decat cateva zile mergi mai spre nord de la Porek pana la Rijeka sunt o gramada de campinguri si este usor de ajuns prin Ungaria.
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Si niste poze.
PS sa nu ratati Plitvice pentru ca-i pacat, au si camping.
Drumul pe coasta
Imagine
autostrada
Imagine
Plitvice, pozele nu pot arata frumusetea locului.
Imagine
Imagine
Catalin Carata

Multumesc pentru detalii si poze. Inteleg ca trebuie facuta rezervare din timp. Deci, cine merge in Croatia la vara?
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

eu asi merge,dar in singur loc unde sa ne stabilim,si de acolo sa facem eventual excursii zilnice,m-am inscris cu clubul ungar,dar sa fiu sincer inca ma scarpin,nu sint convins ca atmosfera de la ei ,cu ei este asa ceva ca sa ma simt si relaxat,deci sa planuim,ideal svirsitul lui septembrie inceputul octombrie
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

Eu vreau sa merg, hai sa stabilim clar perioada. Prefer la inceputul lui Iulie, eventual chiar din 29, 30 iun. As propune sa mergem vre-o 10 zile sa apucam sa ajungem si la Venetia cu vaporul... si sa stam si la plaja. Voi veni cu copii (4 si 10 ani) si s-ar putea si cu cainele... Poate trecem si pe la Balaton...

Probabil ca aveti deja ceva linkuri de la campinguri din Croatia, puneti-le aici sa nu mai luam si noi netul la fercat dupa ele...

@ Maurice, in ce limba v-ati inteles cu ei?
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

da trebuie cel putin 10 zile,si noi cu copil cu tot,ori cum socotesc,drumul este de cel putin 4 zile
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

@coupe
Se vorbeste engleza si germana, de fapt mai mult germana.
Am fost in august nu in iulie, am gresit mai devreme un pic.
Scrie răspuns