Forum Club RV- Internet China

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat
Constantin Nicu
Membru forum
16

Forum Club RV- Internet China

Mesaj de Constantin Nicu »

Cu riscul de a fi banat nu pot sa ma abtin sa imi exprim urmatoare idee:ce se intampla in momentul de fata pe forum vizavi de stergerea si limitarea postarilor unor membri care isi exprima intr-un mod decent parerile si culmea contribuie financiar(ex. doamna Popa,etc) se intampla in momentul de fata in China unde internetul este restrictionat.
Logan 1.6 mpi+chateau chiara
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Re: Forum Club RV- Internet China

Mesaj de Ninel Gavanescu »

,,O capcană defectă poate deveni un ospitalier refugiu " , dupa cum bag de seama pana nu vei fi banat, liniste nu ai :mrgreen:
A fi liber nu inseamna sa poti face ce vrei, ci sa ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
maruntis constantin
Membru forum
16

Mesaj de maruntis constantin »

Nu va face-ti griji ca ve-ti fi banat. Sunt o multime de colegi care vor reactiona si la nevoie va vor lua locul?.Cine uita nu merita.
Octavia 2 1,9tdi+Chateau Chiara
Ninel Gavanescu
Membru forum
15

Tot ce nu ne omoara, ne face mai puternici, ne intareste. 😉
Nu uita cat de putin ii trebuie unui om sa fie fericit, dar cat de mult ii trebuie sa inteleaga acest lucru!
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Ninele, tot am stat si m-am gindit mult pina sa scriu. Zi-ne si noua, dar de ce sa fie C.tin Nicu banat ? Eu vad ca omul si-a exprimat opinia asupra unei stari pe care am constatat-o cu totii.
Dupa cum vezi forumul e mort de bun timp. Oare chiar opinia necotizantilor nu conteaza ? Chiar nu inteleg nici ce vrei sa zici prin acele parafrazari, nu-i mai bine sa scri pe intelesul tutror ?
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Ninel Gavanescu
Membru forum
15

SE ZICE CA : "Asistenta medicala este constiinta celui lipsit de constiinta, dragostea de viata pentru cel care a incercat sa se sinucida , ochii pentru cel care a orbit de curand , cunostintele si intelegerea pentru tanara mama , mana pentru cel cu mana amputata de curand si vocea pentru cel slab de a putea vorbi."

INTERVIN , poate din dorinta de nu a se mai regenera RAUL , cand de unii cand de ceilalti ,cateodata ma vad ,,obligat" sa pansez aceasta rana care ne fura din viata acea stare de bine din care ar trebui sa izvorasca bucuria si mandria de A FI RULOTIST. 😢
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
Cristian Irimescu
Membru forum
16
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Pentru ca acest topic aduce un plus valoare inestimabil pentru clubrv, eu propun ca in initiatorul topicului sa devina cel putin moderator..
si nu pun zambilici..
Cristi Nastase

Mesaj de Cristi Nastase »

La mine asistenta medicala mai sta si capra ,si ma maniPuleaza cum vrea ea ...saraca ZANA :lol:
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Ham,ham,ham...ham !
Parerea mea este : Pe China o doare'n c...r de ClubRv !...una la mana !
ClubRV nu este mort, asa cum s-a spus de catre un coleg ...este doar intr-o "pasa proasta" aruncat de postarile "nefericite" ale unui coleg de-al nostru...sunt convins ca nu a facut-o cu rea intentie (eu asa sper...cred... :roll: ),numai ca aceste postari ale dansului au fost lipsite de putin tact si diplomatie si de aceea au "iritat" pe multi dintre noi.
Au inceput certuri in topic-uri cat si pe chat...acuze ..."luari in baza" si asa s-a ajuns la un impas intre noi .
Dar aceasta NU trebuie sa-si puna ampreta pe viitoarele noastre intalniri !
Cred ca se pune prea mult patos ....se da in "politichie" ceea ce nu este cazul si bine pentru aceasta asociatie !
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Avand o vechime de 8 ani in ,,politichie,,si stiind cu ,,ce sa manca,, si aia,aveti mare dreptate,........si seamana din ce in ce mai mult,ce se petrece aici cu ce se petrece in politica si canale tv partinitoare in care daca nu esti cu ei esti NEINVITAT(aici banat).....sper doar ca la noi sa nu fie mai rau ca in politica si sa iasa o adunare urata,NECONSTRUCTIVA.
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

La AG ul de la Laguna Albastra, vom discuta si de aceste BAN uri care s-au dat uneori f usor si fara motive intemeiate. Discutam si despre ridicarea acestora. Ex. dl Constantin e banat de citeva zile...
Advertismente au fost emise multe insotite de PM uri uneori nu prea placute. Cine le are sa si le pastreze. De ex dl Constantin are si un PM foarte interesant si vad ca nu a deschis aiurea acest topic.
.
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Mihai am o rugaminte .! NU COMENTAM AICI PE FORUM DECIZIILE MODERATORILOR. Sunt convins ca tu cunosti mai bine decat mine regulamentul ( avand vechime si experienta ) , asa ca nu -ti mai scriu art si litera.....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Încuiat