Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Daca cineva este amator si poate are concediu in perioada 5 - 20 iunie, ne-am propus a face o excursie prin tara in zona Moldovei - Maramuresului cu intoarcere prin Mustang Cimpu Cetatii
Obiective cu stationare in Moldova- manastiri , apoi Viseu- Mocanita si coborire prin Transilvania. In caz ca cineva e amator, discutam orice varianta. La Mocanita insa vom ajunge sigur :)
Am vazut excursia de anul trecut, am vazut si postarea in care se spune ca poate mai faceti (facem) o repetare, ne-ar place in mod deosebit, dar ..... am fi al doilea pe lista (primul fiind fam. Rusu) daca o astfel de excursie s-ar organiza de la mijlocul lunii iulie, dupa 16 iulie. O excursie identica sau un alt traseu prin tara. Noi suntem deschisi pentru orice traseu, dar dupa 16 iulie.