Excursie prin tara 5-20 iunie

arhiva anilor 2006 - 2012
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Excursie prin tara 5-20 iunie

Mesaj de Rusu Mihail »

Daca cineva este amator si poate are concediu in perioada 5 - 20 iunie, ne-am propus a face o excursie prin tara in zona Moldovei - Maramuresului cu intoarcere prin Mustang Cimpu Cetatii
Obiective cu stationare in Moldova- manastiri , apoi Viseu- Mocanita si coborire prin Transilvania. In caz ca cineva e amator, discutam orice varianta. La Mocanita insa vom ajunge sigur :)

Imagine

Imagine

Imagine

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Excursie prin tara 5-20 iunie

Mesaj de Rusu Mihail »

Unul din clipurile reusite facute de un pasionat ..care chiar exprima realitatea de pe Vaser ... :)

Wassertalbahn Rumänien Teil 2 HD

Link pe Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=11--TGD9Oas

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Duret Florin
Membru forum
13
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Mesaj de Duret Florin »

Am vazut excursia de anul trecut, am vazut si postarea in care se spune ca poate mai faceti (facem) o repetare, ne-ar place in mod deosebit, dar ..... am fi al doilea pe lista (primul fiind fam. Rusu) daca o astfel de excursie s-ar organiza de la mijlocul lunii iulie, dupa 16 iulie. O excursie identica sau un alt traseu prin tara. Noi suntem deschisi pentru orice traseu, dar dupa 16 iulie.
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Va astept la intoarcere sa popositi la Paltinu
Scrie răspuns