Tabbert Comtesse 540

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ionita Bogdan
Membru forum
19

Tabbert Comtesse 540

Mesaj de Ionita Bogdan »

Tabbert Comtesse 540
an 1995
1250 kg (teoretic)
1500 real

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

E o vila pe roti!!!

Am vazut una pe viu acu' o saptamina, in mures, trasa de un Nissan Terrano II, asteptind la o intersectie semaforizata, era o trupa de circari din cehia. Pai fratilor, ce sa va spun? masina aia era cat o furnica cu hotdogu-nspinare.....

Uitindu-ma asa la ea am vazut cat de imensa si ce proportionata e, din poze nu reiese, cat de bun sa fie fotografu' :D Ce dimensiuni exterioare are?
Ionita Bogdan
Membru forum
19

Mesaj de Ionita Bogdan »

Are 7, 4 m - lungime , 2,30 latime. Din pacate sau din fericire.... are 1500 KG pe bune. Asa ca e cam grea :( In rest e super . Tot incerc sa o vand dar fara succes. Am gasit alta mai nou 2001..2002 cu apa calda , aer , mover... mai desteapta si mai scumpa :lol: Daca nu incerc sa o modernizez pe asta.
Scrie răspuns